Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Περγαντάς: Σκληρή επίθεση στον Ευαγ. Βενιζέλο

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλο κάνει ο Περιφερειάρχης κ. Κλ. Περγαντάς με απάντηση που δίνει σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.


Ο Κλ. Περγαντάς αναφέρει συκεκριμένα:

"Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .

Η παρουσίαση των πολιτικών θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στη Λαμία με μεγάλη επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση του περιφερειακού σχήματος της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα. 

Χαλκίδα: Συνέλαβαν υπαξιωματικό του Π.Ν. για ναρκωτικά

Συνελήφθη 28χρονος κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες στις 22.00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας και σταμάτησαν το διερχόμενο αυτοκίνητο για έλεγχο.

Ιστιαία: 13χρονος τσιγγάνος ξάφρισε τον Ιερέα!

Εξιχνιάσθηκε μία υπόθεση κλοπής από οικία ιερέα στην Ιστιαία.


Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 13χρονου τσιγγάνου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής από οικία, ιδιοκτησίας 76χρονου ιερέα, η οποία έγινε τον Απρίλιο του έτους 2012 στην Ιστιαία.

Αποστόλου: Έμπειροι στους κοινωνικούς αγώνες οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας


Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου τονίζοντας ότι απαρτίζουν ένα ψηφοδέλτιο "που συνδυάζει την πολιτική κατεύθυνση, την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων, την εμπειρία στη διοίκηση, με το πολιτικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση" και "τη μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια".

O Αναγνωστάκης για την αναστολή των απειλητικών ειδοποιητηρίων από τα ασφαλιστικά ταμεία

Ο βουλευτής Εύβοιας, της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 12-3-2014 επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, με θέμα την αναστολή των απειλητικών ειδοποιητηρίων από τα ασφαλιστικά ταμεία.


Στην επιστολή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία στέλνουν επιστολές με τις οποίες ζητούν από τους επιχειρηματίες να ενταχθούν αμέσως σε ρυθμίσεις αλλιώς θα προχωρήσουν σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις. 

Κάλεσμα εργαζομένων Κύμης - Αλιβερίου για τη Λαϊκή Συσπείρωση. - ΟΛΑ τα ονόματα

ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Το τελευταίο διάστημα στη περιοχή μας, όπως και στη κεντρική πολιτική σκηνή με όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ, γινόμαστε μάρτυρες σε ένα αλισβερίσι μεταξύ συνδυασμών και υποψηφιοτήτων που δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος. Η μόνη παράταξη που μένει εκτός από αυτό, το πάρε δώσε, είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

Τι αποδεικνύει αυτή η διαδικασία; Από τη μια, οι “Νέοι Ορίζοντες” με τις μεταγραφές από τις άλλες παρατάξεις.  Από την άλλη, η σύμπραξη της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, εκτός Λαϊκής Συσπείρωσης, με το όνομα “Συμπολιτεία” και με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που τον φόρεσαν “καπέλο” σαν “μεσσία” και τους βγήκε “Λούις”! Επίσης, κοτζάμ αξιωματική αντιπολίτευση ψάχνει να στηρίξει υποψηφιότητα και δεν βρίσκει. Βέβαια κάποια στελέχη της, το έχουν λύσει το πρόβλημα, συνεχίζουν να στηρίζουν τη παράταξη του Δημάρχου.  Όλη αυτή η κατάσταση μία πραγματικότητα αποδεικνύει, ότι και οι τρεις κινούνται στις ίδιες ράγες. Στις ράγες τις αντιλαϊκής πολιτικής που εκπορεύεται από την ΕΕ και την κεντρική εξουσία. Για αυτό το λόγο μπορούν να πηδάνε από το έναν συνδυασμό στον άλλο, με τόση ευκολία. Γιατί εξυπηρετούν ακριβώς την ίδια στρατηγική. Τη στρατηγική της κερδοφορίας των μεγάλων εργολάβων, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα και υποψήφιοι του Νίκου Λεβέντη

Την Δευτέρα  17 Μαρτίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (πρώην Νομαρχία), στις 7.00 μμ η Δημοτική Κίνηση «Ρεύμα Ανατροπής» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδας Νίκος Λεβέντης, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα  και τον βασικό πυρήνα του ψηφοδελτίου της κίνησης, σε ανοιχτή εκδήλωση – συνάντηση με τους πολίτες του Δήμου της Χαλκίδας. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...