Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε γιαγιά και τραυμάτισε το εγγονάκι

Υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς… δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί από την τροχαία για διάφορες παραβάσεις ήταν ο 49χρονος οδηγός που έστειλε στον τάφο μια γιαγιά και τραυμάτισε βαρύτατα το ηλικίας τεσσάρων χρόνων εγγονάκι της στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας!

Η 59χρονη γυναίκα, έσπρωχνε το καροτσάκι με το 4χρονο εγγόνι της στην άκρη του δρόμου, αναζητώντας τον μικρότερο γιό της ηλικίας 18 χρόνων που είχε φύγει από το σπίτι τους με ποδήλατο και είχε καθυστερήσει να επιστρέψει, προκαλώντας έτσι την ανησυχία της μητέρας του.

Όταν τον είδε να έρχεται από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, έστριψε το καροτσάκι για να διασχίσει τον δρόμο, χωρίς να δει το επερχόμενο αυτοκίνητο, λόγω και του ελλιπούς φωτισμού. Αλλά και ο 49χρονος οδηγός δεν είχε πλήρη έλεγχο των αντανακλαστικών του, με αποτέλεσμα να παρασύρει γιαγιά και εγγονάκι!

Βαρύτατα τραυματισμένα τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου όμως η 59χρονη υπέκυψε στα τραύματα της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα του άτυχου παιδιού ήταν πολύ σοβαρά και έκριναν αναγκαία την διακομιδή του στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων. Οι άνδρες της Τροχαίας συνέλαβαν τον δράστη οδηγό που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Χαλκίδας.
http://www.flashnews.gr

Κλέιτον στο... ψαχνό – Φιλική νίκη του ΠΑΟ στην Εύβοια

Μπορεί να έπαιζε χωρίς επιθετικό αλλά με δύο γκολ του Κλέιτον και άλλο έναν του Κουίνσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Ψαχνών και γνώρισε την αποθέωση από τους πολυάριθμους οπαδούς του στην Εύβοια.

Μπροστά σε 4.500 φίλους τους οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν το ματς σαν επίσημο παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Στο 24΄ ο Λέτο συνδυάστηκε ωραία με τον Κουίνσι από αριστερά, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Κλέιτον με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι". Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έβαλε την "σφραγίδα" του στο ματς και λίγο αργότερα, όταν στο 36' και μετά από ξαφνική αντεπίθεση, ο Λέτο έδωσε στον Ζέκα εκείνος μετά από ωραία ενέργεια έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κλέιτον με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, όταν στο 43' ο Λέτο έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τόλιου, και ο Κουίνσι που έγινε αποδέκτης της διαμόρφωσε το 3-0.

Χτύπησε με την μηχανή του

Ένας 28χρονος άντρας που οδηγούσε μηχανή τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στην Έξω Παναγίτσα.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά η τροχαία Χαλκίδας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38 χρονος από την Χαλκίδα. Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...