Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

H ώρα της γης δεν ήρθε...Χαλκίδα!

Φαίνεται πως οι Χαλκιδείς δεν έμαθαν πως σήμερα ήταν η «Ώρα της Γης» μία παγκόσμια κίνηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την προστασία του πλανήτη, όπου οι περισσότερες χώρες... συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έσβησαν τα φώτα σε χαρακτηριστικά σημεία για μία περίπου ώρα, τηρώντας όμως τους κανονισμούς ασφαλείας.

Στην Χαλκίδα όμως, το ποσοστό που έδειξε πως σέβεται τον πλανήτη, ήταν σχεδόν μηδαμινό! Δημοτικά κτήρια, καταστήματα αλλά και σπίτια, ήταν ακριβώς όπως και χθες, καίει η λάμπα κι ας μην χρειάζεται!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως μέχρι και τα φώτα μέσα στα σιντριβάνια, παρέμειναν ανοιχτά! Το ίδιο σκηνικό και στην Δροσιά, όπου το Δημαρχείο παρέμεινε φωτισμένο!
evianews.com

Ζήστε την εμπειρία του Πασχαλινού εθίμου

Μια πραγματική ευκαιρία εξόρμησης στο ανοιξιάτικο τοπίο και επαφής με την παράδοση, έρχεται να σας προτείνει το Thalatta Seaside Hotel στη παραλία Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια.

Κλασσική φιλοξενία, υψηλή αισθητική, πολυτέλεια και μοναδική ποιότητα προσφέρονται στις πλέον οικονομικές τιμές για να γιορτάσετε μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας την ημέρα της Λαμπρής.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, δεσπόζει το πολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές εορταστικές προτάσεις, ειδικά διαμορφωμένες για τις Άγιες αυτές μέρες του Πάσχα, που θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αναγνωρίστηκε το πτώμα στο καταφύγιο της Δίρφυς

Ενας 49χρονος Ολλανδός, μόνιμος κάτοικος της Γλυφάδας του Δήμου Μεσσαπίων, είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε από ορειβάτες κοντά στο καταφύγιο της Δίρφυς.

Ο 49χρονος έκανε ορειβασία και για άγνωστο λόγο έπεσε μέσα σε μία χαράδρα βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το πτώμα βρέθηκε από άλλους ορειβάτες και η διακομιδή του πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από την Πυροσβεστική και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες Μεσσαπίων κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς η χαράδρα έχει βάθος 1200 μέτρα και εμφανίζει πολλά δύσβατα σημεία.

http://www.egnomi.gr/

Έκαναν παρέλαση με τους γονείς τους!

Όσοι βρέθηκαν στην παρέλαση της Κύμης εκτός από τον υπέροχο καιρό ευχαριστήθηκαν και την παρέλαση από τους μαθητές του πρώτου νηπιαγωγείου της πόλης. Ύστερα από πολλά χρόνια, οι λιλιπούτειοι παρέλασαν με τους γονείς τους.

Πως άλλωστε μπορείς να στερήσεις από τα παιδιά την χαρά της παρέλασης έστω και σε μικρή ηλικία.

Για άλλη μία φορά είναι άξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία που πήραν οι γονείς. Στα προσωπάκια των μικρών βλέπουμε ότι το καταχάρηκαν.

newse.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...