Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Διπλή σεισμική δόνηση στην Εύβοια

Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:05 το μεσημέρι σε απόσταση 24 χιλιομέτρων από τη Χαλκίδα.

Το βάθος του σεισμού είναι μόλις 5 χιλιόμετρα. Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν ακόμα μία δόνηση, μεγέθους 2,6R με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων και το ίδιο επίκεντρο.

Διοργάνωση ημερίδας από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας

Η πράξη «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ. του ΕΣΠΑ (2007-2013) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.)) και από εθνικούς πόρους.

Ο ρόλος της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας (ΔΑΣΤΑ Π.Σ.Ε.) είναι να συλλαμβάνει το όραμα, να αναπτύσσει τη στρατηγική του Ιδρύματος για τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας και να μεριμνά για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης και συντονισμένης προσέγγισης των επιμέρους δομών και πολιτικών του Ιδρύματος στον τομέα αυτό.
Στο πλαίσιο της παραπάνω αποστολής, η ΔΑΣΤΑ Π.Σ.Ε. διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00-20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά. Αντικείμενο της εκδήλωσης αποτελεί η σύνδεση του Π.Σ.Ε. με την αγορά εργασίας, μέσω της πρακτικής άσκησης, του επαγγελματικού προσανατολισμού και του επιχειρηματικού πνεύματος των φοιτητών.

Παράλληλα σήμερα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου κ. Λουκόπουλο και τους επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...