Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επαγγελματίες... επαίτες

Χειροπέδες σε επαγγελματίες... επαίτες έβαλαν αστυνομικοί στη Χαλκίδα, στα πλαίσια επιχείρησης για πάταξη του φαινομένου που παίρνει μεγάλες  διαστάσεις τις μέρες των γιορτών.

Χαλκίδα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Πολιτιστικό τμήμα του   Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), εκτός του «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟΥ» που θα λειτουργεί στο Αλσύλλιο Κανήθου, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο(έχει σταλεί Δελτίο Τύπου), έχει προγραμματίσει και τις παρακάτω Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:


Ι.Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Δημ. Σχολής Μπαλέτου -Ρυθμικής 
Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής, παρουσιάζει για εφέτος,  ένα  ¨Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό Υπερθέαμα¨ για μικρούς και μεγάλους.

ΓΚΑΛΟΠ MRB: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Κάποιοι θα χαμογελάσουν και πολλοί θα προβληματιστούν με τα στοιχεία που καταγράφονται στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB και στην έρευνα που έγινε από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου και παρουσιάζονται παραμονές Χριστουγέννων...

Τα αποτελέσματα της μέτρησης που δημοσιεύονται το real.gr δείχνουν πως στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται έναντι της ΝΔ με λιγότερα από 1,2 μονάδες. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημήτρης Αναγνωστάκης και Κώστας Χαϊνάς εκλέχτηκαν στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Δημήτρης Αναγνωστάκης και Κώστας Χαϊνάς εκλέχτηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του 2ου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, που έληξε πριν λίγο στην Αθήνα.


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της Κ.Ε (πλέον) Δημήτρης Αναγνωστάκης πήρε 235 ψήφους και ο Κώστας Χαϊνάς, μέλος της Κ.Ε. πήρε 141 ψήφους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...