Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Απάντηση Περλεπέ στην Παπανδρέου.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ– Σηφουνάκη μετά την συκοφαντική  (όπως την χαρακτηρίζει) επίθεση που δέχθηκε από την βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, με πρόσχημα την περίφημη τροπολογία για το Νοσοκομείο Καρύστου, δήλωσε:

« Δεν υπάρχει κατατεθειμένη τροπολογία για το Νοσοκομείο Καρύστου!

Σε κάθε περίπτωση και για όποιον αμφιβάλλει υπάρχουν τα επίσημα βιβλία της βουλής για την κατάθεση των τροπολογιών τόσο για την τροπολογία “φάντασμα” του νοσοκομείου, όσο και για την πραγματική τροπολογία που φέρει τη δική μου υπογραφή για τα λατομεία Καρύστου με γενικό αριθμό 609 και ειδικό 56 που κατέθεσα στις 27-10-2011, η οποία συζητήθηκε, ψηφίστηκε και περιελήφθη στον Νόμο 4030/2011, ως το άρθρο 58 αυτού του Νόμου.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω σ’ αυτό το ζήτημα».

Τα δικαιολογητικά για ένταξη στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο

Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας ανακοινώθηκε και επίσημα η ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, στην  Χαλκίδα κατ’ αρχάς, υπό την σκέπη  της Τοπικής Εκκλησίας.
 
 Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο αποτελεί καρπό αγαστής  συνεργασίας της Ιερής Μητρόπολης με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και την πρόθυμη συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων κοινωνικών φορέων και εθελοντών. Πρόκειται να στεγασθεί σε αίθουσα του ισογείου χώρου της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο όπου έως πέρυσι λειτουργούσαν τα Γραφεία της Μητρόπολης), το οποίο πρόθυμα προσέφερε ο ιδιοκτήτης του κ. Άγγελος Πνευματικός και η οικογένειά του, για την εξυπηρέτηση αυτού του  σκοπού. 
 
Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, δηλαδή δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη, ούτε και βιβλιάριο απορίας.
 
Προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι αυτοί που πρόκειται να εξυπηρετηθούν θα ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, παρακαλούνται θερμά, όσοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι και επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα εξυπηρετήσεως του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, να προσκομίσουν στην οδό Μεσσαπίων 10, από την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 και κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 1.00 έως 2.00 το μεσημέρι, τα εξής δικαιολογητικά:
 
  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας η Διαβατήριο.
  2. Βεβαίωση μη υπάρξεως εισοδήματος από την Δ.Ο.Υ.
  3. Βεβαίωση μηδενικής ασφάλισης από την Πρόνοια.
Με νεότερη ανακοίνωση θα προσδιορισθεί ακριβώς ο χρόνος της επίσημης έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, για την οποία, όμως, όπως όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν στη σύσκεψη στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, είναι απαραίτητη η καλή οργάνωση και η εξασφάλιση των σωστών προϋποθέσεων λειτουργίας του.

Ti θέλει ένα Sunshine Girl στη Χαλκίδα;

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία! Καλωσορίσατε στον κόσμο των Sunshine Girls, όπου ο καιρός είναι πάντοτε… αίθριος.

Στο δεύτερο επεισόδιο, οι περιπέτειες των Sunshine Girls συνεχίζονται. Η Μαίρη εγκαταλείπει για λίγο το αγαπημένο της Κολωνάκι και ταξιδεύει στη Χαλκίδα αλλά και πίσω στον χρόνο… Ενόσω η Ειρήνη μαθαίνει γκολφ, η Μάντα μαθαίνει να προστατεύει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Η Κωνσταντίνα και η Χριστίνα έχουν υψηλό επαγγελματικό πυρετό καθώς η πρώτη προετοιμάζεται για τα εγκαίνια της νέας της μπουτίκ, ενώ η δεύτερη αναζητά τον τέλειο βοηθό.

Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη. Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας. Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ. Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις... Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Sunshine Girls την Τετάρτη, 14 Μαρτίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...