Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

To ΠΑΜΕ Αλιβερίου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία

To ΠΑΜΕ Αλιβερίου σε ανακοίνωσή του σχετικά με την απεργία της 18 και 19 Οκτώβρη αναφέρει ότι "η αγανάκτηση και η οργή δε φτάνουν σήμερα αν δε δεθούν με οργανωμένη, συνειδητή, μαζική εργατική – λαϊκή πάλη για αποφασιστική αναμέτρηση και την ανατροπή της πολιτικής των μονοπωλίων που μας ποδοπατά.

Ενίσχυσε την πάλη σου. Οργανώσου στο σωματείο. Δυνάμωσε το ΠΑΜΕ!

Έχεις ανάγκη από ένα στήριγμα, από ένα κίνημα που δε θα τα «διπλώνει». Θα βάζει εμπόδια, θα καθυστερεί τα κυβερνητικά μέτρα. Θα οργανώνει την πάλη για άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων.

Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω! Γιατί χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά.

19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Κανένας εργάτης και εργάτρια δεν πρέπει να στηρίζει στελέχη αυτών των κομμάτων στα Συνδικάτα. Καμία εμπιστοσύνη σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Είναι συνένοχες στα εγκλήματα σε βάρος της εργατικής τάξης. Με την πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψαν στον ΟΤΕ οι ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και στήριξε η ΓΣΕΕ για μείωση των μισθών για τρία χρόνια κατά 11% έδειξαν με το μέρος τίνος είναι, επισφραγίστηκε η γενίκευση των μειώσεων των μισθών.

Σημαία τους είναι η ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων, που προϋποθέτει το αίμα της εργατικής τάξης για να θωρακιστεί και να γιγαντώσει.

Ένας για όλους και όλοι για έναν".

Σώοι οι αγνοούμενοι κατασκηνωτές στην Εύβοια

Σώοι εντοπίστηκαν το πρωί οι δύο αλλοδαποί κατασκηνωτές για τους οποίους είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους, βραδινές ώρες χθες, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.

Οι δύο αλλοδαποί κατασκηνωτές, οι είχαν μεταβεί με θαλάσσιο κανό στη θαλάσσια περιοχή Καντήλι Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου και αγνοούνταν από το Σάββατο, σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Λίμνης Ευβοίας.

Η Λιμενική αρχή σε συνεργασία με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ξεκίνησαν έρευνες και από ξηράς στις παρακείμενες περιοχές, με περιπολικό όχημα της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού.

Οι έρευνες σταμάτησαν το Σάββατο το βράδυ και ξεκίνησαν εκ νέου την Κυριακή με το πρώτο φως

"Νεκρώνει" η Κάρυστος!

Αν και "ξύπνησαν" αργά οι Καρυστινοί, είναι πανέτοιμοι να αντισταθούν στην πολιτική της κυβέρνησης. Μέσα σε δύο εβδομάδες έκαναν όσα θα κατάφερναν σε μήνες και έτσι αφού πρώτα δεν πλήρωσαν την έκτακτη εισφορά, τώρα ετοιμάζονται να νεκρώσουν την Κάρυστο για δύο ημέρες.
Έτσι στην 48ωρη γενική απεργία της Τετάρτης και της Πέμπτης θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά στην περιοχή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Μάλιστα το κεντρικό μήνυμα των Καρυστινών είναι ότι "δεν σας φοβόμαστε". Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία της πόλης θα κάνουν και την απεργειακή τους συγκέντρωση.
evianews.com

Συγκέντρωση Aντιεξουσιαστών στην Xαλκίδα

Διακόσια περίπου άτομα του Aντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν από τις 12 το μεσημέρι στη Γέφυρα του Eυρίπου. Aρχικά εμφανίστηκαν μικρές ομάδες πολιτών και έπειτα κατέφθασαν (πιθανότατα με λεωφορείο από την Aθήνα) μαζεμένοι οι περισσότεροι.

Kρέμασαν πανό και μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους για την απελευθέρωση συντρόφων τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τις ληστείες σε Tράπεζες των Ψαχνών και του Σχηματαρίουκαι πρόκειται να δικαστούν την Tρίτη στα δικαστήρια της Xαλκίδας.

Γύρω στις 1.30 οι Aντιεξουσιαστές ξεκίνησαν πορεία και πέρασαν μέσα από την Aβάντων. Tους ακολουθούσαν 30 περίπου ένστολοι αστυνομικοί και ευτυχώς δεν προκληθηκαν επεισόδια. H πορείακατέληξε έξω από τις Φυλακές Xαλκίδας, όπου φώναξαν συνθήματα υπέρ των συντρόφων τους.

Yπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ των συλληφθέντων έχει διοργανωθεί από τους "Aναρχικούς Συντρόφους" και άλλες ομάδες Aντιεξουσιαστών, οι οποίες γέμισαν με αφίσες κεντρικούς δρόμους της Aθήνας και σκοπεύουν να κάνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Tρίτη στα δικαστήρια της Xαλκίδας..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...