Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Οικονόμου σε Περλεπέ: Προτεραιότητα η είσπραξη των μεγάλων οφειλών

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, με αναφορά που είχε καταθέσει στις 27/7/2011 ζητούσε να ανασταλούν τα μέτρα για επιβολές ποινών σε μικροοφειλέτες του Δημοσίου, ώστε να μπορέσουν οι επαγγελματίες να οργανώσουν σε εύλογο χρόνο την απόδοση των οφειλών τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας κ. Π. Οικονόμου στην απάντηση του προς την Βουλευτή τ, αναφέρει ότι στις 3/08/2011 υπέγραψε σχετικό έγγραφο οδηγιών προς τους προϊσταμένους των Δ.Ο.Υ. με το οποίο τους επισημαίνει ότι, πρέπει να επικεντρώνονται κατά προτεραιότητα σε βάρος των μεγάλων οφειλετών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ο Αναστάσιος Σεπέτης κοινός πρόεδρος των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Καρύστου, Κύμης


Άρχισαν οι τοποθετήσεις των νέων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας, ενώ ολοκληρώθηκε η αναδιάταξη των διοικήσεων των νοσοκομείων στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων όμορων υγειονομικών μονάδων.

Κοινός Πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας, του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Καρύστου , του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης είναι ο κ. Αναστάσιος Σεπέτης , με αντιπροέδρους τους Ηλία Πέτση (Καρύστου) και Νίκο Γουρνή (Κύμης)


Νέοι προέδροι, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, τοποθετήθηκαν επίσης τόσο στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), όσο και στο Εθνικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ).

Νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης και του Εθνικού Κέντρου Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) ο κ. Παναγιώτης Γκούμας.

Τέλος, μετά την αναδιάταξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων και της ενοποίησης των διοικητικών τους δομών, διαμορφώθηκαν κοινές διοικήσεις σε 78 ομάδες νοσοκομείων. Επισυνάπτεται ο αναλυτικός πίνακας των νέων διοικήσεων.
Ολες οι νέες τοποθετήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...