Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

H ξεφτίλα του ελληνικού Δημόσιου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο από ένα Ευβοιώτη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
H ξεφτίλα του ελληνικού Δημόσιου που ταλαιπωρεί χωρίς λόγο τους πολίτες θα φτάσει μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, από τον Ευβοιώτη πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού Γιάννη Μπούρικα που γεννήθηκε στη Χιλιαδού και μένει στη Γερμανία.
 
Ο ϊδιος με γλαφυρό τρόπο, περιγ΄ραφει την περιπέτεια του στην Εύβοια και την ταλαιωπωρία του από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και κατονομάζει δύο υπαλλήλους στους οποίους κάνει και αγωγή.
 
Η επιστολή - καταπέλτης δημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου (23-24 Ιουλίου) και σας την μεταφέρω αυτούσια:
 
"Είμαι πλοίαρχος Ε.Ν. και αυτή τη στιγμή σας γράφω από τη Χιλή, όπου βρίσκομαι εργαζόμενος στο πλοίο «ΑΛΑΣΚΑ» της εταιρείας TSAKOS COLUMBIA S.A. (συμφερόντων του καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου). 
 
Διαβάζω την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για πάνω από 25 χρόνια. Γεννήθηκα στη Χιλιαδού Ευβοίας (τωρινός Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων) και επισκέπτομαι την Ελλάδα τουλάχιστον 2 μήνες τον χρόνο. Είμαι κάτοικος Γερμανίας και μένω στη διεύθυνση Poetenweg 82, Bielefeld, Germany. Από μικρό παιδί εργάζομαι στα πλοία, έχω συνολική υπηρεσία περίπου 17 χρόνια (καθαρή υπηρεσία) και από το 1988 δηλώνω στην εφορία τα εισοδήματά μου χωρίς να αποκρύψω ποτέ ούτε ένα ευρώ. 
 
Ο λόγος της επιστολής μου είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημοσίου απέναντί μου και απέναντι στη σύζυγό μου, κατά την τελευταία επίσκεψή μας στην πατρίδα. Στις 20 Απριλίου 2011, έπειτα από ένα σαφάρι μαζέματος χαρτιών που μου ζητήθηκαν από τον δήμο, και μετά την αμέριστη βοήθεια από την πρεσβεία της Βραζιλίας, παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στον Δήμο Διρφύων (η σύζυγός μου είναι από τη Βραζιλία). Το σαφάρι αυτό κράτησε περίπου 40 μέρες, επειδή κάποιοι υπάλληλοι του δήμου δεν γνώριζαν τη δουλειά τους. 
 
Στις 28 Απριλίου κατέθεσα τα χαρτιά του γάμου στον νεοσύστατο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, για να πάρει η γυναίκα μου άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Από τις 28 Απριλίου που κατέθεσα όλα τα χαρτιά που μου ζητήθηκαν περιμένοντας να εκδοθεί η άδεια παραμονής, τα χαρτιά ήταν στον δήμο για 75 (!!!) μέρες χωρίς η υπεύθυνη υπάλληλος (κ. Τζαβάρα) να τα προωθήσει στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς, στο σχετικό γραφείο το οποίο βρίσκεται στη Χαλκίδα και το οποίο απέχει 20 (!!!) χιλιόμετρα από τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων! Επειτα από προσφυγή μου σε δικηγόρο, αποφάσισαν να στείλουν τα χαρτιά στο γραφείο της Χαλκίδας στις 12 Ιουλίου 2011. 
 
Εγώ, όλο αυτό το διάστημα περίμενα χωρίς να γνωρίζω την εξέλιξη του θέματος, δεχόμενος καθημερινώς πιέσεις από την εταιρεία μου να μπαρκάρω. 
 
Εφυγα από την Ελλάδα και επέβην στο πλοίο στις 10 Ιουλίου, αφήνοντας τη σύζυγό μου στην Ελλάδα να περιμένει την έκδοση της άδειας παραμονής, γιατί αν δεν την έπαιρνε δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ε.Ε. χωρίς επώδυνες κυρώσεις (η σύζυγός μου μιλάει ελάχιστα ελληνικά...)
Πριν φύγω, επισκέφθηκα το υπεύθυνο για την έκδοση της άδειας παραμονής της συζύγου μου γραφείο στη Χαλκίδα και μίλησα με την προϊσταμένη (κ. Λαδερού) η οποία μου υποσχέθηκε ότι αν πάρει τα χαρτιά από τον δήμο, σε μια βδομάδα θα εξέδιδε την άδεια παραμονής. 
 
Σήμερα η σύζυγός μου επισκέφθηκε το γραφείο αυτό για να ρωτήσει σχετικά και η προϊσταμένη της απάντησε ότι επειδή η αρμόδια υπάλληλος λείπει σε άδεια (!) η άδεια παραμονής θα καθυστερήσει ακόμα 20 τουλάχιστον μέρες! Είναι ντροπή η συμπεριφορά τους αυτή, και το άδικο σε όλη την υπόθεση είναι πως ανήκω σε μια τάξη εργαζομένων που γνωρίζετε πώς βγάζουμε το ψωμί μας, μακριά από την πατρίδα, μακριά από οικογένεια και σε πολύ αντίξοες συνθήκες... 
 
Ανήκω σε μια τάξη εργαζομένων που πιστεύω ότι έχω προσφέρει στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, και η συμπεριφορά τους με εξοργίζει τόσο πολύ, και κανείς δεν τιμωρείται… Ηδη κινούμαι δικαστικά εναντίον των δύο αυτών υπαλλήλων ζητώντας την παραδειγματική τους τιμωρία και είμαι αποφασισμένος με κοινοποίηση στο υπουργείο Εσωτερικών να φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να δικαιωθώ".
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Πισσώνα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει την καλοκαιρινή της έξοδο! Ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο, με τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα, σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να μας παρασύρει. Μια από τις στάσεις της… είναι και ο Πισσώνας

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011  στήνουμε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι για όλους, για να γιορτάσουμε μαζί με την Ελεώνορα Ζουγανέλη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά με τραγούδια από το καινούριο της cd «Έξοδος 2», αγαπημένες επιτυχίες από το πρώτο προσωπικό της album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο, που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν, σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές απ’ όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.
Την συναυλία διοργανώνει ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πισσώνα .

Εισιτήρια θα πωλούνται στην είσοδο του συναυλιακού χώρου. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.
www.pissonas.gr

Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια...


Βασίλης Δεμερτζής

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλης Δεμερτζής φέρεται κατά της Στέλλας Φιλίππου σε δελτίο τύπου, που φαίνεται να έχει συνταχθεί από το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης. Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ, Χρήστος Θεοδουλίδης δηλώνει άγνοια και την κάθετη διαφωνία του με το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου και υποβάλλει την παραίτησή του. Η Στέλλα Φιλίππου απαντάει με αγωγή που κατέθεσε κατά του Βασίλη Δεμερτζή…


Καζάνι που έβραζε θύμιζε το τελευταίο καιρό η ΝΟΔΕ Ευβοίας, με τις διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών της, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να δίνουν τροφή για σχόλια σ’ ότι αφορά τις ισορροπίες στην κομματική οργάνωση του Νομού. Ρόλο σε αυτή όλη την κατάσταση είχε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βασίλης Δεμερτζής, δεδομένου ότι οι «κομματικές σχέσεις» του με κάποια μέλη είχαν διαταραχθεί.
Το κερασάκι στην τούρτα
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλης Δεμερτζής, για λόγους ευθιξίας από σχόλια του blog: eviatop, εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο καταφέρεται κατά της Στέλλας Φιλίππου, την οποία στοχοποιεί για πολιτικούς εκβιασμούς κατά του προσώπου του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τη δημοσιογράφο. Αυτό όμως που προκάλεσε την αγανάκτηση μελών της ΝΟΔΕ, είναι πως το δελτίο τύπου «έφυγε» από τα γραφεία της Οργάνωσης και φαίνεται να έχει συνταχθεί από το Γραφείο Τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι είχε τη σύμφωνη γνώμη και των λοιπών μελών της ΝΟΔΕ…. Ενώ οι ίδιοι δηλώνουν άγνοια και διαφωνία.
Το επίμαχο δελτίο τύπου, λάβαμε όπως και τα λοιπά ΜΜΕ, την Παρασκευή το μεσημέρι.
Ωστόσο, κάνοντας ρεπορτάζ, δεδομένου ότι αποτέλεσε έκπληξη για εμάς πολιτικός – κομματικός φορέας να καταφέρεται κατά συναδέλφου (χρησιμοποιώντας και φωτογραφία) και μάλιστα τόσο σκληρά ήρθαμε αντιμέτωποι με μια ΝΟΔΕ μάλλον λίγο διαταραγμένη σ’ ότι αφορά τις σχέσεις των μελών της.
Παραίτηση Χρήστου Θεοδουλίδη
Το eviaportal.gr επικοινώνησε με το Χρήστο Θεοδουλίδη αρχικά, αφού αυτός ήταν Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ, προκειμένου να έχουμε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, που κάνει λόγο για πολιτικούς εκβιασμούς και γιατί τόση αγωνία για το ρόλο της Στέλλας Φιλίππου – επαγγελματικό και προσωπικό.
Η απάντηση του Χρήστου Θεοδουλίδη ήταν έκπληξη, αφού ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του δελτίου τύπου, ούτε ότι πρόκειται να σταλεί από την Οργάνωση ένα τέτοιο κείμενο. Οι πληροφορίες για παραίτησή του διέρρευσαν από την ίδια μέρα, Παρασκευή, και πράγματι το Σάββατο το πρωί, ο Χρήστος Θεοδουλίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, επισημαίνοντας πως διαφωνεί κάθετα με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου και με τον τρόπο που καταφέρεται κατά Δημοσιογράφου, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν αποδέχεται το γεγονός ότι συντάχθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ, δεδομένου ότι ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια. Μάλιστα στην παραίτησή του τονίζει πως δεν ήταν η πρώτη φορά που υπάρχει διαφωνία για έκδοση δελτίου τύπου… φαίνεται πως αυτή ήταν η Τρίτη και η φαρμακερή που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο Χρήστος Θεοδουλίδης ξεκαθαρίζει πως παραμένει απλό μέλος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, αν και η αγανάκτησή του είναι τέτοια που δηλώνει πως δεν ξέρει αν στο μέλλον θα ξανασχοληθεί ενεργά, παίρνοντας ρόλο μέσα στην κομματική οργάνωση.
Είναι η δεύτερη παραίτηση που έχουμε στη ΝΟΔΕ Ευβοίας, αφού είχε προηγηθεί αυτή της κ.Τζοβάννας Γκόγκου από τη θέση της Υπευθύνου του Γραφείου Αλληλεγγύης του κόμματος στο Νομό, ενώ παράλληλα είχαν διαρρεύσει στον τύπο οι έντονες διαφωνίες που υπήρχαν μεταξύ των μελών και του Προέδρου, Βασίλη Δεμερτζή.
Η δήλωση του Βασίλη Δεμερτζή
Η δεύτερη επικοινωνία μας ήταν με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλη Δεμερτζή, ο οποίος στο ερώτημα αν είχαν ενημερωθεί τα μέλη για το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και αν είχε υπάρξει συμφωνία για την έκδοσή του, δήλωσε: «Ο Πρόεδρος εκφράζει τη βάση, εκφράζει τη ΝΟΔΕ. Όταν γίνονται χλευαστικά σχόλια για το πρόσωπό του, που είναι αναληθή, πρέπει να απαντήσει για να προστατεύσει το ρόλο του στην κομματική οργάνωση. Αν κάποιοι διαφωνούν με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, ας κρατήσουν τη διαφωνία τους να την εκφράσουν στην επόμενη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ…. Δηλαδή, αν υπήρχαν αντίστοιχα δημοσιεύματα κατά του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, θα ρωτούσε ο Πρόεδρος όλο το κόμμα για να εκδώσει απάντηση, υπερασπίζοντας τον εαυτό του και το ρόλο του; Φυσικά και όχι». Ο Βασίλης Δεμερτζής δεν παρέλειψε να επαναλάβει το ερώτημα «ποιος ο ρόλος της Στ.Φιλίππου;»
Η αγωγή της Στέλλας Φιλίππου
Η απάντηση της δημοσιογράφου, Στέλλας Φιλίππου φαίνεται πως θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού κατέθεσε αγωγή κατά του Βασίλη Δεμερτζή. Μάλιστα σε δήλωσή της, τονίζει πως το επιδικαζόμενο ποσό θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ υποστηρίζει πως το δελτίο τύπου είναι απόλυτα ψευδές και χαρακτηρίζεται από εμπάθεια, με μόνο σκοπό να πλήξει την προσωπική και επαγγελματική της υπόσταση.
Το Δελτίο Τύπου, που «έφυγε» από τη ΝΟΔΕ και ήταν απ’ ό,τι φαίνεται το κερασάκι στην τούρτα, είναι το ακόλουθο:
"Ποιός είναι ο ρόλος της κας Στέλλας Φιλίππου;
 Καλούμε την κα Φιλίππου να ξεκαθαρίσει στους πολίτες της Εύβοιας το ρόλο της και τους σκοπούς που αυτή εξυπηρετεί;
 Είναι δημοσιογράφος;
 Είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ;
 Είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ;
 Είναι συνεργάτης βουλευτή;
 Είναι «σύμβουλος» επικοινωνίας φίλων και υποψηφίων;
 Είναι εκπρόσωπος τύπου σε αυτοδιοικητικούς και δημόσιους φορείς;
 Είναι ΟΝΝΕΔίτισσα;

 Τί είναι τέλος πάντων;
Ο πρόεδρος και η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας σε καμία περίπτωση δεν θα υποκύψουν στους πολιτικούς εκβιασμούς και στον πόλεμο λάσπης που εκτοξεύεται από την κα Φιλλίπου και όσους κρύβονται πίσω της. Δεν πρόκειται να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό ούτε και θα αφήσουμε να διασύρουν τη ΝΔ άνθρωποι πού μόνο οφέλη εισέπραξαν μέχρι σήμερα.
Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ"
eviaportal.gr

«Αφιέρωμα στα ρεμπέτικα της Σωτηρίας Μπέλλου», στα "ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2011"

Young BellouImage via Wikipedia
Η ΣΩΤ. ΜΠΕΛΛΟΥ ΝΕΑ...

Μουσικές και Χορευτικές Βραδιές, Παραστάσεις Καραγκιόζη, Αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου, Θεατρικά πλαισιώνουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων "ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2011", ενώ και φέτος θα γίνουν τα "ΚΥΖΙΚΕΙΑ", Εκδηλώσεις - θεσμός - για τη Νέα Αρτάκη.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2011», που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας – Δροσιά Χαλκίδας
Ι. Παράσταση ΚαραγκιόζηΤην Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:30, στο προαύλιο του Γυμνασίου Δροσιάς, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ», με τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη, Θανάση Σπυρόπουλο.
IΙ. Αφιέρωμα στη Σωτηρία ΜπέλλουΤην Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Γυμνασίου Δροσιάς, διοργανώνεται βραδιά αφιερωμένη στη ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ, στην εκδήλωση: «Αφιέρωμα στα ρεμπέτικα της Σωτηρίας Μπέλλου».
Η Λαϊκή Ορχήστρα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Ληλαντίων θα παρουσιάσει τραγούδια που ερμήνευσε η Σωτηρία Μπέλλου σε πρώτη εκτέλεση, στη δισκογραφία κατά την περίοδο 1947 – 1959.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με προβολή φωτογραφικού υλικού από τη ζωή της «αρχόντισσας του ρεμπέτικου» καθώς και μικρές αφηγήσεις σχετικές με την πορεία της στο λαϊκό τραγούδι.
Συμμετέχουν μέλη της θεατρικής ομάδας του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Ληλαντίων.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης
ΙΙΙ. «ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2011»Οι εκδηλώσεις θεσμός στη Ν. Αρτάκη «ΚΥΖΙΚΕΙΑ», θα πραγματοποιηθούν και φέτος με πληθώρα πολιτιστικών δράσεων από τους τοπικούς συλλόγους και ομάδες άλλων πόλεων, που θα πλαισιώσουν μουσικοχορευτικά τις εκδηλώσεις.
Ήδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας, Λίλιαν Ζλακώνη στο Δημαρχείο της Ν. Αρτάκης, όπου παρευρέθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι… και ο Σύλλογος του Αλιέων (Γρι-Γρι), προκειμένου να γίνει η προετοιμασία και να συζητηθεί η διοργάνωση των «ΚΥΖΙΚΕΙΩΝ 2011». Στη σύσκεψη παρόντες ήταν, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Γεραντώνης, ο Αντιδημάρχος Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, Φωτάκης Εμμανουήλ και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2011»:
Ιούλιος 2011
• Σάββατο 30 Ιουλίου 2011,
και ώρα 21.30, Γλέντι με Μουσική, Χορό και Φαγητό από το Σύλλογο «Κατωτοπιοτών», στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρτάκης.
Αύγουστος 2011
• Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011
, και ώρα 21.30, Συναυλία με την «BIG BRASS ORCHESTRA», στην Παραλία Αρτάκης (Λιμάνι). Πρόκειται για την 30μελή Ορχήστρα του Μαέστρου, Πάνου Τζανετή. Παρουσίαση προγράμματος από την Γιούλη Καθαροσπόρη.
• Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Θεατρική Παράσταση από την Ομάδα Ενηλίκων στη Αρτάκης, στο Πάρκο «Κυζικείων».
• Κυριακή 7 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Χορευτική Βραδιά από το Σύλλογο «ΚΥΖΙΚΟΣ», στο Λιμάνι «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ».
• Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30 Παραδοσιακή Χορευτική Βραδιά, στην Παραλία Αρτάκης (Λιμάνι).
• Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Μουσική Βραδιά Νεολαίας, με το συγκρότημα του Δημήτρη Κικίδη, στο Πάρκο «Κυζικείων».
• Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Βραδιά Κινηματογράφου από την ΕΓΕ. Θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ψυχή Βαθιά», στο Πάρκο «Κυζικείων».
• Σάββατο 20 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, «5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ», στην παραλία (Λιμάνι).
• Κυριακή 21 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, με τη συμμετοχή 6 χορευτικών ομάδων, στην Παραλία (Λιμάνι).
• Κυριακή 28 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Ελληνικό ΡΟΚ, με το συγκρότημα ‘POINT’, στην παραλία (Λιμάνι).
• Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011, και ώρα 21.30, Ρεμπέτικη Μουσική Βραδιά, στην Παραλία (Λιμάνι).
Σεπτέμβριος 2011
• Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011
, και ώρα 21.30, «Η Γιορτή του Ψαρά», με μουσική, χορό, θαλασσινούς μεζέδες, τσίπουρο και κρασί!!!, στην Παραλία (Λιμάνι).
Σε όλες τις Εκδηλώσεις, η Είσοδος για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Enhanced by Zemanta

Ένας Διοικητής για τα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου

Ένας Διοικητής για τα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου και 330 οργανικές κλίνες στο σύνολο, προβλέπει ο Νέος Υγειονομικός Χάρτης Ελλάδας, που παρουσίασε το Υπουργείο Υγείας. Από την πλευρά της η πολιτική ηγεσία επιμένει πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση εργαζομένου ή κατάργηση Νοσοκομείου. 

 Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας,τα Γ.Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης «Γ.Παπανικολάου» και Καρύστου «Διόκλειο», παραμένουν ως έχουν, αλλά με έναν Διοικητή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από έναν Αναπληρωτή Διοικητή σε Κύμη και Κάρυστο. Σ’ ότι αφορά τις Οργανικές Κλίνες, για τη Χαλκίδα είναι 260, για την Κύμη 40 και για την Κάρυστο 30, δλδ. Στο σύνολο 330.

Σ’ ότι αφορά τη Βοιωτία, το Γ. Νοσοκομείο Λειβαδιάς θα έχει Διοικητή και το Γ.Νοσοκομείο Θήβας έναν Αναπληρωτή Διοικητή, με σύνολο Οργανικών Κλινών 260, (160 στο Γ.Ν. Λειβαδιάς και 100 στο Γ.Ν. Θήβας).

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, ο νέος Υγειονομικός Χάρτης προβλέπει ένα Διοικητή στο Γ.Νοσοκομείο Λαμίας και Αναπληρωτές στα Γ.Νοσοκομεία Καρπενησίου και Άμφισσας, με σύνολο κλινών 500 (340 στο Γ.Ν.Λαμίας, 80 στο Γ.Ν.Καρπενησίου και 80 στο Γ.Ν.Άμφισσας).
eviaportal.gr

Αναστολή της συνένωσης των Γυμνασίων Στενής και Μακρυκάπας

Συμεών Κεδίκογλου: «Ως έχουν μένουν τα γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας».

Μετά από ενημέρωση που είχε ο βουλευτής από την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου για τα γυμνάσια της Μακρυκάπας και της Στενής αναστέλλεται η συνένωσή τους και μένουν ως έχουν. Το σχετικό ΦΕΚ θα δημοσιευθεί σύντομα.
eviaportal.g

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...