Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νεκρός 28χρονος στο Μπούρτζι από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 28χρονος εργάτης, χθες Παρασκευή βράδυ στο Mπούρτζι Ληλαντίων. Πρόκειται για Aλβανό, που έκανε γεωργικές εργασίες. Tην ώρα που χρησιμοποιούσε ηλεκτρική αντλία νερού, δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα και τον χτύπησε το ρεύμα.

O 50χρονος εργοδότης του άτυχου Aλβανού συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του Eισαγγελέα.
http://www.egnomi.gr

Συμμορία Αλβανών μέσα σε δύο μήνες έκανε 22 κλοπές!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι αλβανοί δράστες που είχα "ρημάξει" την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας από τον Οκρώβριο και μέχρι τον Νοέμβριο του 2010.

Οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20,21 και 25 ετών, είχαν διαπράξει 22 κλοπές σε σπίτια της Εύβοιας πριν από περίπου ένα χρόνο. Έκλεβαν αντικείμενα μεγάλης αξίας, κοσμήματα καθώς και τα κλειδιά αυτοκινήτων με τα οποία διέφευγαν στη συνέχεια.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας έφτασαν στα ίχνη τους έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν κάποια από τα αφαιρεθέντα οχήματα για να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους αλλοδαπούς μετανάστες από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Με αυτό τον τρόπο έβγαζαν κι άλλα λεφτά. Τις προωθήσεις αυτές ενεργούσαν είτε οι ίδιοι, είτε άλλη εγκληματική ομάδα με την οποία συνεργάζονταν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και στην τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων.
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/06/22.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...