Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: OI ONIRAMA στο Λιμάνι της Κύμης

The group Onirama while performing during a Pi...Image via WikipediaOI ONIRAMA, το πιο αγαπημένο μουσικό συγκρότημα σε μια σειρά μοναδικών LIVE εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα παρέα με την CYTA θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.


Την Δευτέρα 8/8 θα του δούμε και θα τους ακούσουμε στο Λιμάνι της Κύμης Ευβοίας


Πρόσφατα οι ONIRAMA, με την εθελοντική συμμετοχή τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 μετέδωσαν ρυθμό και θετική ενέργεια με την παρουσία τους και έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους σε αυτό το θεσμό.

Το τραγούδι "Εκεί για σένα εγώ" το οποίο έγραψαν ειδικά για τα Special Olympics και αποτέλεσε το Special Olympics Team Hellas Song, παρουσιάστηκε στο Global Youth Rally των Special Olympics που φιλοξενήθηκε στο Τοίχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και στην Τελετή Λήξης των Αγώνων στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το video clip "Εκεί για σένα εγώ" μας μεταφέρει το μοναδικό κλίμα της διοργάνωσης μέσα από το υλικό που καταγράφηκε ακολουθώντας τους ONIRAMA καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους, σε πρόβες, soundcheck, backstage και on stage στις δύο εμφανίσεις τους, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.

Το τραγούδι "Εκεί για σένα εγώ" σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, περιλαμβάνεται στο CD των Onirama "Στη χώρα των τρελών" που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Lyra.
Enhanced by Zemanta

Kατάληψη και αβγά στην Interchem

Kατάληψη των γραφείων διοίκησης της Interchem έκαναν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι για να μην κοινοποιηθούν απολύσεις σε συναδέλφους τους.

H κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν και αβγά προς τα γραφεία, όπου έχουν μείνει εγκλωβισμένα τα διοικητικά στελέχη του εργοστασίου.

Tις τελευταίες ημέρες η διοίκηση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να απολύσει περίπου 35 εργαζόμενους από όλες τις χημικές βιομηχανίες και σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 απολύσεις αφορούν προσωπικό της Interchem. Άμεσα αντέδρασε το σωματείο και κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας.

Mε επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Θανάση Γιαπλέ και τον πρόεδρο του Eργατικού Kέντρου Στέφανο Mπασινά, οι εργαζόμενοι κατέλαβαν τα γραφεία και αποφάσισαν να κάνουν και δεύτερη 4ωρη στάση εργασίας, η οποία ξεκίνησε από τις 2 το μεσημέρι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...