Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στη Χαλκίδα - ΦΩΤΟ


Ένα θλιβερό θέαμα τράβηξε την προσοχή των περαστικών στην περιοχή του Φάρου, ανάμεσα στις πλαζ Κουρέντι και Παπαθανασίου.

Όπως γράφει το halkida.gr το απόγευμα της Πέμπτης η θάλασσα είχε ξεβράσει ένα δελφίνι στην παραλία.

Αμέσως οι περαστικοί ειδοποίησαν τις αρχές για το συμβάν, έτσι ώστε να μεριμνήσουν για την περισυλλογή του θηλαστικού. Πολλοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, εκφράζοντας την θλίψη τους.


O Γιώργος Σαμπάνης live στο Estrella beach bar

O Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει live  στο Estrella beach bar. στην παραλία Πολιτικών το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, αφού τραγουδάει αυτά που του αρέσουν.

«Έχω μάθει να παλεύω πολύ γι’ αυτά τα οποία πιστεύω, δεν τα παρατάω εύκολα. Μουσικά είμαι τυχερός, δεν έχω κάνει κάτι ποτέ που δεν με εκπροσωπούσε. Το προσπάθησα όμως, πολύ χωρίς να είναι εύκολο. Ίσως επειδή γράφω εγώ τα τραγούδια μου, δεν έχω βρεθεί στη θέση που έχουν βρεθεί τραγουδιστές , οι οποίοι αναγκάζονται κάποιες φορές να πουν τραγούδια που δεν θέλουν», δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης στο Εγώ και συνέχισε:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εποχή που ζούμε, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολη και στα δύσκολα φαίνονται οι πρωταθλητές. Μιλάμε συχνά για κρίση, αλλά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Παλαιότερα τα νυχτερινά μαγαζιά χωρούσαν 500 άτομα και δούλευαν τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τώρα χωρούν 1.500 άτομα και δουλεύουν δυο φορές την εβδομάδα. Αναλογικά δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα».


ΜΑΚΙΓΙΑΖ, πρωτοποριακά χτενίσματα και EXTREME BODY PAINTING

Τα τμήματα Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS σας καλούν σε μια γιορτή ταξίδι στο χώρο της μόδας από το 1920 μέχρι και σήμερα, με... τίτλο "20th Century Vogue"

Με ΜΑΚΙΓΙΑΖ SECIAL FX, με πρωτοποριακά χτενίσματα και EXTREME BODY PAINTING θα ξαναζωντανέψουν οι θρύλοι των δεκαετιών του 20ου αιώνα, όπως Μάρλεν Ντίτριχ, Μέριλιν Μονρόε, Ρίτα Χέιγουορθ, Φάρα Φόσετ, Τζόαν Κόλινς, Μαντόνα, Μπέτυ Μπου αλλά και χίπι, punk κα. Σας περιμένουμε!!

Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ. στο Κόκκινο Σπίτι, της Χαλκίδας

Η ΤΕΜΠΟ,θυγατρική της SIEMENS κάνει πόλεμο στο Σωματείο

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ., Στ. Μπασινάς
«Η επιχείρηση ΤΕΜΠΟ,θυγατρική της SIEMENS,  έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο «πόλεμο»ενάντια στο νόμιμα εκλεγμένο Σωματείο των εργαζομένων, με σκοπό να στερήσει από τους εργαζόμενους την μόνη φωνή απαίτησης, για δημοκρατία στους χώρους εργασίαςκαι προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων τους".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου και επισημαίνονται τα εξής:

Η καταπάτηση του 1264/82, έχει ως σκοπό την τρομοκράτηση τωνεργαζομένων , την άσκηση ψυχολογικής βίας εναντίον τους, αδιαφορώντας για τηνυγιεινή και την ασφάλειά τους.

Η SIEMENS  που είναι και κύριος μέτοχος της ΤΕΜΠΟ,πρέπει να πάρει θέση στα τεκταινόμενα, ως μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικέςκαι την διαβούλευσή της με τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά συνδικάτα και όχι μόνο.

Ο σεβασμός του θεσμού, των νόμων αλλά και της ίδιας τηςανθρώπινης ηθικής και αξιοπρέπειας, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.» 

Κάμπος Αργυρού: Περισσότερα από 5.000 στρέμματα έκαψε η φωτιά

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις


Στάχτη έγιναν περισσότερα από 5000 στρέμματα στην περιοχή Κάμπος Αργυρού, του δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια από πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 9.30 μ.μ., σε δασική έκταση

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν, με αντίπαλο τους ισχυρούς ανέμους όλη τη νύχτα, να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά. Οι άνεμοι, όμως,  μέχρι και 7 μποφόρ, που έπνεαν στην περιοχή έκαναν δύσκολο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δυο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο και λίγο πριν τις δέκα το πρωί κατάφεραν να την περιορίσουν.

Τα αίτια που έκαψαν το πιο πράσινο κομμάτι της περιοχής διερευνώνται.

Μεγαλεία: Το Nautical Channel "γυρίζει" στη Χαλκίδα!

Τους συντελεστές της Ιταλικής τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής «Jump On Board in Grecia, alle Sporadi» υποδέχθηκαν στη Χαλκίδα, έναν από τους σταθμούς του ταξιδιού τους, εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκιδέων και του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Το τεχνικό συνεργείο και οι πρωταγωνίστριες της ταξιδιωτικής σειράς κατέπλευσαν χθες (Τετάρτη, 19 Ιουνίου) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της πόλης, όπου τους υποδέχτηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος - Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Κώστας Ρουσόπουλος και ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος, Κώστας Μπαρούτας, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων με παραδοσιακές στολές.

Τους προσφέρθηκαν αντίτυπα του ξενόγλωσσου Τουριστικού Οδηγού της Χαλκίδας (που έχει εκδώσει ο Δήμος) και καλάθια τοπικών προϊόντων (ποτά και γλυκά, προσφορά του Επιμελητηρίου), τους έγινε ενημέρωση για το τοπικό τουριστικό προϊόν και τους παρουσιάστηκε –στη συρταρωτή γέφυρα- το παλιρροϊκό φαινόμενο του Ευρίπου ενώ αργότερα, τους παρατέθηκε (από το Επιμελητήριο) δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα με γεύσεις πιάτων της Εύβοιας.

Το πέρασμά της Ιταλικής τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής από τη Χαλκίδα κινηματογραφήθηκε και θα συμπεριληφθεί στη σειρά. Με την πόλη να προβάλλεται στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Πρόκειται για τη σειρά «Jump On Board in Grecia, alle Sporadi» που θα βγει στον αέρα το Δεκέμβριο σε 6 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.

Η σειρά θα παρουσιαστεί στο Nautical Channel, το οποίο έχει σήμα σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα μεταδοθεί στα αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά. Θα παρουσιαστεί επίσης από το δορυφορικό κανάλι SKY Yacht & Sail και το δορυφορικό κανάλι Aqua Italia. Το Nautical Channel έχει τηλεθέαση που φτάνει τα 15.000.000 άτομα το χρόνο ενώ στην Ιταλία, στο κανάλι SKY Yacht & Sail την εκπομπή θα παρακολουθήσουν 500.000 τηλεθεατές και στο Aqua Italia 300.000 τηλεθεατές. Κάθε επεισόδιο θα μεταδίδεται 18 φορές την εβδομάδα σε κάθε κανάλι του Nautical Channel και 10 φορές την εβδομάδα στα κανάλια SKY Yacht & Sail και Aqua Italia.

Σύμφωνα με το story της σειράς, 3 κορίτσια εξερευνούν το Αιγαίο και τα νησιά των Σποράδων πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, το οποίο μαθαίνουν παράλληλα να οδηγούν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους βλέπουν όμορφα μέρη, ανακαλύπτουν την ιστορία και την παράδοση του κάθε τόπου και γεύονται την τοπική κουζίνα. Καθοδηγητές τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια είναι οι κάτοικοι του κάθε τόπου, οι οποίοι τους βοηθούν να ζήσουν την εμπειρία τους μέσα από αυτό το ταξίδι.
Enhanced by Zemanta

"Άνθρωπος Από Ατσάλι - Man Of Steel" στο ΜΑΓΙΑ

"Άνθρωπος Από Ατσάλι - Man Of Steel" του Ζακ Σνάιντερ με τους Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ, Νταϊάν Λέιν, Μάικλ Σάνον, Κρίστοφερ Μελόνι, Λόρενς Φίσμπερν, στο ΜΑΓΙΑ Χαλκίδας από σήμερα

Υπόθεση: Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη.

Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σʼ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 19.45-22.30

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Αργυρό του δήμου Κύμης- Αλιβερίου

Μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 21:30., σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος Αργυρού, του δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια. 

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε δασική έκταση στην περιοχή του Αργυρού κοντά στο Αλιβέρι, καθώς η πύρινη λαίλαπα που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, καίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο καπνός έχει φτάσει μέχρι την Αττική.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές ενώ κοντά στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται ο οικισμός Πόρτο Μπούφαλο.

Οι ισχυροί άνεμοι έντασης 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται δεκαπέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 35 πυροσβέστες, καθώς και εννέα άτομα πεζοπόρο τμήμα, που προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από τα ξημερώματα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Πηγή: www.protothema.gr

- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=24726#sthash.jBph21xY.dpuf

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...