Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται η κατάληψη απο τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκίδας

Η κατάληψη όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών του Δήμου Χαλκίδας συνεχίζεται απο τους εργαζόμενους στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη, ενώ ετοιμάζονται να κατέβουν Αθήνα εκείνη την ημέρα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο - συγκέντρωση.

Στο μεταξύ την Τρίτη το μεσήμερι η ΠΟΕ - ΟΤΑ θα αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

eviaportal.gr

Xειροπέδες στο Αυλωνάρι Ευβοίας!

"Εδώ παπάς, εκεί παπάς, τις χειροπέδες θα φας" είναι το σλόγκαν που ακούγεται στο παζάρι του Αυλωναρίου. Και βέβαια όσοι το λένε δεν έχουν άδικο μιας οι αστυνομικοί έπιασαν δύο άτομα σήμερα το πρωί που έστηναν, τυχερά παιχνίδια. Κάτι σαν το γνωστό "εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς?". Μόνο που καθώς πέρασαν τα χρόνια, άλλαξε και ο τίτλος και τώρα λέγεται "Τιπ τοπ". Tυχερά παιχνίδια στο παζάρι του Αυλωναρίου σκαρφίστηκε ένας 27χρονος παρέα με έναν 40 χρονο Αλαβανό. Οι δύο δράστες τα είχαν όλα ένα τραπεζάκι διεξαγωγής του παιγνίου, τρία σπιρτόκουτα ,μία αυτοσχέδια μπίλια και 1 πράσινο μαξιλαράκι. Ο αλλοδαπός κατηγορείται, ακόμα, και για παράνομη είσοδο στη Χώρα. Επίσης στο σημείο βρέθηκαν και 940 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.
evianews.com

Βρεθηκε ο Αιδηψιώτης ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ Ιωάννης

Η κινητοποίηση της "Γραμμής Ζωής", της Αστυνομίας και οι αναγγελίες του Silver Alert  βοήθησαν να βρεθεί  ο Αιδηψιώτης που εξαφανίστηκε στις 05/10/2011 από Άνω Γλυφάδα Αττικής, είναι 76 ετών και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας.

Έχει γκριζοπράσινα μάτια, ύψος 1.75 και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ πουκάμισο και χακί-καφέ παντελόνι ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο

Πηγή: http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/10/blog-post_07.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...