Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Μενεγάκη: Στην Κάρυστο με τον αδερφό της

Στην Κάρυστο ( και όχι στην Άνδρο όπως αναφέρεται λανθασμένα σήμερα σε εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού) ταξίδεψε πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον 25χρονο αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, και τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια) για να συναντήσει τη μητέρα της, Ζέτα, που βρίσκεται στην Εύβοια από τις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από 23χρονο στις Κονίστρες

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε χθες Τρίτη το μεσημέρι ένας 23χρονος στις Κονίστρες. Γύρω στις 3 η ώρα κλειδώθηκε στο δωμάτιό του κι επιχείρησε να κόψει την καρωτίδα του με μαχαίρι.

Σοβαρά τραυματισμένος ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Τα αίτια που τον έσπρωξαν να κάνει κακό στον εαυτό του ερευνώνται.
http://www.egnomi.gr

Φορτηγό σκότωσε 4χρονο στον Αγιο Στέφανο Χαλκίδας

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στις 7 το πρωί στον Αγιο Στέφανο Χαλκίδας. Φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδάκι που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο χωρίς προσοχή.

Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και υπέκυψε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγγελούδι ήταν παιδί τσιγγάνων που έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

Ο οδηγός τού φορτηγού συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Χαλκίδας προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
http://www.egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...