Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συναυλία αλληλεγγύης στη Χαλκίδα

Για ενίσχυση ευάλωτων ομάδων - Με «εισιτήριο» ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα.


Οι κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στην Χαλκίδα σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση, στις 25/1 στις, 7μ.μ. στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Τιμή Εισιτηρίου: τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Εθελοντικά θα τραγουδήσουν οι: Γιώργος Ιακώβου- Νίκος Βωβός- Μαριαλένα Γιάνναρου Πάνος Αλαφούζος- Δήμητρα Ζέρβα- Δημήτρης Αναστόπουλος

Και στη Χαλκίδα η πρωτοβουλία των 58 για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία τοπικής Επιτροπής Πρωτοβουλίας στη Χαλκίδα στο πλαίσιο της πρόσκλησης των 58 για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς (Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη). 


Η συνάντηση θα γίνει στο bookbar café (Τζιαρντίνι 2 & Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραλία Χαλκίδας). Στη συνάντηση θα συμμετέχει το μέλος της Πρωτοβουλίας Σταύρος Λιβαδάς.

Συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες που έκλεψαν την τσάντα 55χρονης Αλγερινής στη Νέα Λάμψακο

Αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, εντόπισαν χθες στη Χαλκίδα και συνέλαβαν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος προχθές το βράδυ στη Νέα Λάμψακο, μαζί με 38χρονο Έλληνα συνεργό του που έχει ήδη συλληφθεί, απέσπασαν την τσάντα από 55χρονη υπήκοο Αλγερίας. 

Χαλκίδα: Έπιασαν 42χρονη και 26χρονο με τα ναρκωτικά στις... τσέπες!

Χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, συνελήφθη 42χρονη από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, γιατί σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (4,4) γραμμαρίων.

Χαλκίδα: Παγιδεύτηκαν από την ίδια αγγελία και έχασαν 3.000€!

Τα δύο θύματα πείστηκαν από αυτά που διάβασαν στην αγγελία που βρήκαν στο ίντερνετ, αλλά και από τα λόγια που άκουσαν στο τηλέφωνο...


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας που κατάφερε να ξεσκεπάσει δύο υποθέσεις απάτης που διαπράχθηκαν μέσω διαδικτύου, σε βάρος δύο κατοίκων της Χαλκίδας. Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 31χρονος άντρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Κάρυστος: Υπογράφονται οι συμβάσεις για «Βιολογική Κτηνοτροφία»

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτριο Βουρδάνο, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας κ. Αντώνη Πανούση, υπηρεσιακούς παράγοντες και με την παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Κακάτσου, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 20/1/2014 το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας στην Κάρυστο προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους κτηνοτρόφους της περιοχής του Δήμου Καρύστου που είχαν υποβάλει αιτήσεις ενίσχυσης στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του μέτρου 2.1.4 και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Τριμερής συνάντηση για τη ΝΕΟΣΕΤ

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Υπουργείο Εργασίας, με εκπροσώπηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, του Σωματείου Εργαζομένων της ΝΕΟΣΕΤ και τους βουλευτές της Εύβοιας, Αναγνωστάκη Δημήτρη, Αποστόλου Βαγγέλη και Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...