Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ποιος γέμισε δαγκωματιές την Ελένη Μενεγάκη;

Ένα δράμα ζει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της, καθώς κάποιος την έχει γεμίσει δαγκωματιές «στα χέρια, στην κοιλιά, ακόμα και στα μπούτια», όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια. 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΛΙΒΕΡΙ: "Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και μου είπαν: -Την τσάντα ρε"

"Μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και μου είπαν: -Την τσάντα ρε"

Μ΄αυτές τις φράσεις περιγράφει ο σεκιουριτάς πως έπεσε θύμα ληστείας έξω από τράπεζα στο Αλιβέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία αναζητούνται για να συλληφθούν δύο άγνωστοι δράστες, για ένοπλη ληστεία χθες (10-04-2012) το μεσημέρι, έξω από υποκατάστημα Τράπεζας, στο Αλιβέρι, Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι και περί ώρα 14:10΄, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και ο οδηγός μαύρο κράνος, πλησίασαν 66χρονο υπάλληλο Ιδιωτικής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (SECURITY), τη στιγμή που αυτός πλησίαζε την είσοδο του υποκαταστήματος, προκειμένου να καταθέσει χρηματικό ποσό για λογαριασμό της Δ.Ε.Η. /Αλιβερίου.

Στη συνέχεια με την απειλή όπλου (πιστόλι), που έφερε ένας από τους δράστες, του αφαίρεσαν μια πλαστική βαλίτσα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (28.468,68) ευρώ. Ακολούθως οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Υποψήφιος βουλευτής ο Αντώνης Λιάρος του MEGA

Με άρθρο στο aixmi.gr του Χρ. Παναγόπουλου, Διευθυντή ειδήσεων του MEGA, αναγγέλλεται η κάθοδος του  δημοσιογράφου Αντώνη Λιάρου στην πολιτική.

 


Για ξέπλυμα ο Τσοχατζόπουλος - Πλάκες χρυσού σπίτι της κόρης του

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος που συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετά από εισαγγελική παραγγελία. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Μαρίνος: " Έχω πολλά προβλήματα - Δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

" Έχω πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

O λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για το πολύπλευρο ταλέντο του. Στα 72 του χρόνια συγκλονίζει με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις... 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θανάσης Σπύρου: Τον "πρόδωσε" η καρδιά του

Στα 53 χρόνια λύγισε ο Χαλκιδέος Θανάσης Σπύρου! Τον "πρόδωσε" η καρδιά του που σταμάτησε να χτυπάει την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου.

Ο Θανάσης είχε κατάστημα στη Νεάπολη και ήταν δημοφιλής στην περιοχή.

Έμενε στην οδό Σαμαρτζή 29 και ήταν παντρεμένος με τη Κυριακούλα με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Αγγελική και τη Δέσποινα.

Η κηδεία θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Alpha: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ στην Ενημέρωση!

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αλλάζουν ραγδαία, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή, στην οποία οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα αλλά και να αντιδράσουν, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη.

Ο Alpha, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και στην ανάλυση των γεγονότων και της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Αρχικά, από την Τρίτη 17 Απριλίου και μέχρι τις εκλογές, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ενισχύεται και μεγαλώνει σε διάρκεια, καλύπτοντας περισσότερα θέματα της επικαιρότητας. Το νέο ραντεβού δίνεται καθημερινά στις 12:30-13:00, και τα σαββατοκύριακα στις 14:00-14:30.

Επιπλέον, από την ίδια ημερομηνία, δύο νέες ζωντανές εκπομπές έρχονται να προστεθούν στο prime time και να αποτελέσουν, μαζί με την εκπομπή Παρέμβαση που ήδη προβάλλεται, ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό block εκπομπών, από Τρίτη έως Πέμπτη, στις 23:00.

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ
Κάθε Τετάρτη στις 23:00 θα προβάλλεται η Αυτοψία. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Η εκπομπή, αφού ολοκληρώνει τα ρεπορτάζ αυτά, θα συνεχίζεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί σχετική συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Κάθε Πέμπτη στις 23:00 θα συνεχίσει την προβολή της η Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, και ακόμα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Τέλος, ο Alpha θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της μεταπολίτευσης, με ειδικές πολιτικές εκπομπές.

Με το ενισχυμένο ενημερωτικό του πρόγραμμα, o Alpha στοχεύει να συμβάλει στην ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών, χωρίς να στέκεται μόνο στα γεγονότα, αλλά πηγαίνοντας πίσω από αυτά, χωρίς να καταγράφει μόνο τις εξελίξεις, αλλά προλαβαίνοντάς τις.

"Εξαγωγή... τέχνης" από την Εύβοια στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

"Εξαγωγή... τέχνης" από την Εύβοια στο Λουγκάνο της Ελβετίας φιλοδοξούν να κάνουν δύο Ευβοιώτες καλλιτέχνες η  Φαίδρα Ραχούτη και Νίκος Ραχούτης που πήραν  τον 1ο όροφο ενός βιοτεχνικού κτηρίου του 1900 στο κέντρο του Λουγκάνο, στην Ελβετία και δημιούργησαν το ERGO Art..

H επιλογή του Λουγκάνο καθόλου τυχαία: Πρόκειται για μια από τις πιο πλούσιες πόλεις της Ελβετίας και το μεγαλύτερο τραπεζικό κέντρο, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία και (φυσικά) την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πόλη με βίλες πολλών καλλιτεχνών και δίπλα στο ξενοδοχείο EDEM δεσπόζει η βίλα του Αλέν Ντελόν.

Το ERGO Art φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως πολιτιστικό εργαστήρι ανάπτυξης και προώθησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως τόπος συνάντησης για καλλιτέχνες και ειδήμονες της τέχνης και ως γέφυρα σύνδεσης της πολιτιστικής κληρονομιάς της μεσογείου με την πολιτιστική ζωή του Λουγκάνο,.

Τα εγκαίνια έγιναν  την 25η Μαρτίου με το μουσικό πρόγραμμα '' Είμαστε όλοι Έλληνες'' σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα της περιοχής  και διοργανώνει μια σειρά από εκθέσεις, κοντσέρτα,
πολιτιστικά γεγονότα, πολυπολιτισμικές συναντήσεις καλλιτεχνών, σεμινάρια τέχνης,
μουσικής, λογοτεχνίας και ελληνικής γλώσσας.

Στη φωτογραφία (από το e.gnomi.gr) οι Νίκος Ραχούτης, Ευμορφία Γκίκα-Ραχούτη και Φαίδρα Ραχούτη.

Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% - ΣΥΡΙΖΑ 13%

Νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου σήμερα το βράδυ δείχνει να αποδυναμώνονται εκ νέου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επιβεβαιώνοντας το ρευστό και αινιγματικό πολιτικό σκηνικό που έχουν αποτυπώσει και οι άλλες δημοσκοπήσεις. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

2 VIDEO: “Ούτε ένα δωράκι για το εγγονάκι” - Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο

Είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικά της κατάστασης που βιώνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι τα πλακάτ που κρατούν και που περιγράφουν την αδυναμία όχι απλά της αγοράς ενός δώρου για τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά ακόμη και των βασικών για την επιβίωσή τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σημαντικά έργα για το περιβάλλον σε Ερέτρια και Κάρυστο με λεφτά από το ΕΣΠΑ

Σε ρυθμούς πλήρους ενεργοποίησης κινείται το Περιφερειακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Στερεάς Ελλάδας, καθώς ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς υπέγραψε πρόσφατα τις εντάξεις πέντε νέων έργων περιβάλλοντος, που χρηματοδοτούνται με συνολικό προϋπολογισμό 4.297.451 €. Συγκεκριμένα πρόκειται για έργα που εμπίπτουν σε δύο μεγάλες κατηγορίες και ειδικότερα :


Στη διαχείριση απορριμμάτων όπου εντάσσονται τα έργα :
  • «Επέκταση και αναβάθμιση Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Θήβας», προϋπολογισμού 1.833.306 €, με σκοπό την αύξηση της χωρητικότητας και τη βελτίωση των υποδομών του ΧΥΤΑ, ο οποίος λειτουργεί και υποδέχεται τα απορρίμματα της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής και Κεντρικής Βοιωτίας.
  • «Κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων Δήμου Ερέτριας», προϋπολογισμού 968.157 €, που περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού συμπίεσης και μεταφοράς των απορριμμάτων έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος και να αναβαθμιστούν οι συνθήκες μεταφοράς προς τον χώρο διάθεσης.
Στην ύδρευση, αποχέτευση και διαχείριση λυμάτων, όπου εντάσσονται τα έργα :
  • «Κατασκευή δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης και ομβρίων» του Δήμου Καρπενησίου, προϋπολογισμού 282.758 €, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων σχεδίων των αστικών κέντρων της Στερεάς Ελλάδας.
  • «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τοπικού Διαμερίσματος Μαριολάτας» του Δήμου Δελφών, προϋπολογισμού 431.730€, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών τροφοδοσίας πόσιμου νερού.
  • «Νέος καταθλιπτικός αγωγός από τελικό αντλιοστάσιο προς το Βιολογικό Καθαρισμό Καρύστου», προϋπολογισμού 781.500, που αποσκοπεί στην ασφαλή σύνδεση του δικτύου λυμάτων της Καρύστου με τη μονάδα επεξεργασίας και συντελεί στην άρση της περιβαλλοντικής όχλησης και στην αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής.
«Κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς. «Από τις πρώτες μέρες της ανάληψης της αρμοδιότητας του ΕΣΠΑ είχαμε δεσμευτεί ότι θα ενεργοποιήσουμε πλήρως το πρόγραμμα και θα επιταχύνουμε τους ρυθμούς υλοποίησής του.

Εντάσσουμε και χρηματοδοτούμε χωρίς καθυστερήσεις τα ώριμα έργα των φορέων της Στερεάς Ελλάδας στοχεύοντας στην αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, υπογράφηκαν οι εντάξεις πέντε νέων έργων, που αφορούν τη διαχείριση νερών, λυμάτων και απορριμμάτων. Είναι βέβαια γνωστό πόσο πολύ χρήσιμα και αναγκαία είναι αυτά τα έργα και πόσο υψηλή προτεραιότητα έχουν στον προγραμματισμό της αυτοδιοίκησης. Γι΄αυτό κι εμείς στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας αξιολογούμε άμεσα τις προτάσεις και προχωρούμε στην ένταξή τους και στη δέσμευση των αντίστοιχων συγχρηματοδοτούμενων πόρων.

Να τονίσουμε ότι το 2012 είναι μια χρονιά ιδιαίτερα δημιουργική για το ΕΣΠΑ και με την ενεργοποίηση όλων των φορέων και των δικαιούχων μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ αποδοτικό χρόνο για τις επιδόσεις της Στερεάς Ελλάδας στο πρόγραμμα. Επιδόσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με αριθμούς, αλλά με πραγματική ανταπόκριση στις ανάγκες του τόπου και των πολιτών».

Independent: «Χρωστάμε μια συγγνώμη στη χώρα που γέννησε την Ευρώπη»

Για μαρτύριο που έχει υποβληθεί στον ελληνικό λαό κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent η οποία τονίζει πως η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη» στην Ελλάδα. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Τεχνικές αντιμετώπισης κρίσεων- Διαχείριση άγχους» για τους Δημόσιους Υπαλλήλους στην Εύβοια

«Τεχνικές αντιμετώπισης κρίσεων- Διαχείριση άγχους» για τους Δημόσιους Υπαλλήλους ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ στη Χαλκίδα.

Τα  σεμινάρια διοργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ νομού Εύβοιας, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο, Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν τους μήνες Μάιο και Ιούνιο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 5-9 το απόγευμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 56 ώρες.

Οι δημόσιοι Υπάλληλοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα δικαιούνται Βεβαίωση πιστοποιημένης επιμόρφωσης και μοριοδότηση με βάση το καθεστώς μοριοδότησης των Δημοσίων Υπαλλήλων μέσω του ΕΚΔΔΑ σύμφωνα με το «σύστημα πιστοποίησης επιμόρφωσης».

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» μέχρι τις 18 Απριλίου.

Περλεπέ: Δεν συγχωνεύονται Γυμνάσια και Δημοτικά Σχολεία

Δεν συγχωνεύονται τα Γυμνάσια Μακρυκάπας και Στενής και το 17ο Δημοτικό Χαλκίδας με το 23ο Δημοτικό Σχολείο.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, με δήλωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναστολή συγχώνευσης τόσο του Γυμνασίου Μακρυκάπας, όσο και του Γυμνασίου Στενής, όπως επίσης και για την αναστολή της συγχώνευσης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας με το 23ο Δημοτικό, μετά από σχετική απόφαση (αναστολής) που υπέγραψε σήμερα 10-4-2012 η αρμόδια Υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κυρία Περλεπέ, έχοντας συνεχή επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα με την κ. Χριστοφιλοπούλου για αυτό το ζήτημα, είχε επανειλημμένα ζητήσει να μη γίνουν συγχωνεύσεις για τα συγκεκριμένα σχολεία και να συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν.

Ο Δήμος Χαλκιδέων προωθεί τον Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας "Ειρήνη Είναι"

Ο Δήμος Χαλκιδέων προωθεί  το διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι»  που διενεργείται από την 6η Απριλίου μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012 από τη διεθνή ΜΚΟ «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά.

Οι συμμετοχές γίνονται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.eirinieinai.gr . Εκεί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν τους όρους συμμετοχής και ακριβείς οδηγίες. Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού θα δέχεται συμμετοχές από τις 6 Απριλίου στις 15:00.
Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες συμμετοχών:
1.Γενική
2.Μαθητικές
Θεωρούμε πως η Τέχνη, και συγκεκριμένα αυτή της Φωτογραφίας, δεν είναι ανεπηρέαστη από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Επίσης πιστεύουμε πως είναι ενεργός παράγοντας προς μια υπέρβαση των δεδομένων κοινωνικών συνθηκών. Αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα βιώνει μια περίοδο κρίσης και πρωτοφανών αλλαγών, με ταυτόχρονη αύξηση της βίας σε όλες τις μορφές της, σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο, κάτι που σίγουρα δεν καθιστά «Ειρήνη»... Παράλληλα όμως, ακριβώς λόγω των παραπάνω, έχουν αρχίσει να προτείνονται και να προβάλλονται ή να υλοποιούνται  παραδείγματα λύσεων που μέχρι χτες θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολα ή δεν τα είχαμε φανταστεί ποτέ. Λύσεις που προάγουν την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό, τη διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ισορροπία με το περιβάλλον, αναγκαίες δηλαδή προϋποθέσεις για την ύπαρξη μιας πραγματικής «Ειρήνης» στον Κόσμο.  

Τρεις τσιγγάνες "έγδυσαν" καταστηματάρχες σε Στύρα και Αλιβέρι..

Τρεις τσιγγάνες "έγδυσαν", με τη μέθοδο της απασχόλησης, καταστηματάρχες σε Στύρα και Αλιβέρι..

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες (09-04) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Δ΄ Ομάδας πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, τρεις (3) γυναίκες ROMA ηλικίας 35, 52, και 53 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενες για κλοπές.

Εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος καταστηματαρχών, στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Λεπούρων – Καρύστου ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστιδες, ιδιοκτησίας της 35χρονης, και το ακινητοποίησαν προκειμένου να τα ελέγξουν.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκε μεγάλος αριθμός με είδη καλλυντικών και ψιλικών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστιδες είχαν αφαιρέσει τα ανωτέρω κλοπιμαία με την μέθοδο της απασχόλησης:

• προχθές το απόγευμα από κατάστημα εμπορίας τροφίμων και κρεάτων στο Βέλος Ευβοίας, ιδιοκτησίας 42χρονου και

• χθες το πρωί από κατάστημα εμπορίας καλλυντικών στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ιδιοκτησίας 41χρονης και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μέρος των κατασχεθέντων, αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους τους, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δράστιδων στην τέλεση και άλλων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Θρήνος στην Λίμνη για 30χρονο που έσβησε σε τροχαίο

Ένας  30χρονος έχασε την ζωή του χτες το απόγευμα στην Λίμνη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός κάτω από συνθήκες που εξετάζει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ξέφυγε από την πορεία του ανατράπηκε και κατέληξε πάνω σε κολόνα.

Επί τόπου έσπευσαν να τον βοηθήσουν περίοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο που τον παρέλαβε σε κρίσιμη κατάσταση.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεψυχήσει ο 30χρονος κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το τραγικό συμβάν και οι δικοί του βιώνουν τη δική τους Μεγάλη Εβδομάδα...

Μίνι-Μάρκετ...κροτίδων στη Χαλκίδα - Συνελήφθη 65χρονος

 Μίνι-Μάρκετ...κροτίδων είχε μια 65χρονη τη Χαλκίδα. Και όταν επενέβησαν οι αστυνομικές αρχές έσπευσε να εξαφανιστεί. Συνελήφθη, όμως ο 65χρονος σύζυγος της, για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων.

Κατασχέθηκαν συνολικά –500–κροτίδες, μετά από έλεγχο σε κατάστημα παντοπωλείο Μίνι-Μάρκετ  και αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές η επίσης 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Χθες το βράδυ κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα παντοπωλείο Μίνι- Μάρκετ, ιδιοκτησίας 65χρονης, στη πόλη της Χαλκίδας, κατελήφθη ο 65χρονος ιδιοκτήτριας ως προσωρινά υπεύθυνος, να διαθέτει προς πώληση (500) κροτίδες, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Η ανωτέρω ποσότητα κροτίδων κατασχέθηκε, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, κατά την διάρκεια του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν αμείωτα.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθη ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Συνελήφθη στην οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κλείνει πασίγνωστη ιστοσελίδα - Πάνω από μισό εκ. χρήστες κατέβαζαν ταινίες

Κλείνει μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες στις οποίες χρήστες μπαίνουν για να «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες. Μέχρι στιγμής από την λειτουργία του συγκεκριμένου σάιτ έχει υπολογιστεί πως το δημόσιο έχασε πάνω από 65 εκ. ευρώ.
Πρόκειται για το greekddl.com, στους διαχειριστές του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία. Πρόκειται για τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, η οποία μάλιστα συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστή στις αστυνομικές αρχές και από άλλες υποθέσεις απάτης.

Τετράωρη στάση εργασίας στην “Αυγή” - Μια προσωπική μαρτυρία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της   Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΠΗΕΑ)  αποφάσισε την  κήρυξη τετράωρης στάσης  εργασίας για τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην εφημερίδα ΑΥΓΗ  από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. της Τετάρτης 11 Απριλίου 2012.

Η εργοδοσία της εφημερίδας  «Η ΑΥΓΗ» έχει επιδείξει μια αδικαιολόγητη, παράνομη και αντισυμβατική καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στην εφημερίδα και  για το λόγο αυτό

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε δίκη τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια, για θάνατο βρέφους

Τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη, το οποίο ταλαιπωρήθηκε επί αρκετές ημέρες μεταφερόμενο σε διάφορα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, λόγω έλλειψης παιδιάτρων αλλά και ιατρικών παραλείψεων.

Το περιστατικό είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη, προκαλώντας την παρέμβαση της τότε υπουργού Υγείας, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, που είχε ζητήσει τη διενέργεια ΕΔΕ για τον καταλογισμό ευθυνών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: ΝΔ, 15,3% -ΠΑΣΟΚ,14,6% - 8 Κόμματα στη Βουλή

Εκμηδενίζεται η διαφορά (0,7%) μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ 8 κόμματα μπαίνουν στη Βουλή, με τον ΛΑΟΣ και την ΔΗΣΥ να μένουν εκτός. Τα ποσοστά των δύο κομμάτων δεν ξεπερνούν μαζί το ...30%!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πασχαλιάτικο δώρο της ΕΡΤ για τα ΑμεΑ !

Μια ακόμα καινοτόμο υπηρεσία για ΑμεΑ, προσφέρει τις ημέρες του Πάσχα η ΕΡΤ. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, αγαπημένες ταινίες της Φίνος Φιλμς θα προβληθούν στην ψηφιακή μετάδοση της ΕΤ1 με υποτίτλους, για άτομα με προβλήματα ακοής, από το Μ. Σαββάτο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα στις 19.00. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία - Η έκκληση της οικογένειας του

Τον δικό της Γολγοθά βιώνει τις τελευταίες 10 ημέρες η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη ο οποίος εξαφανίστηκε  πριν 10 ημέρες από το Μαρκόπουλο Αττικής και εώς τώρα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.  

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση την Μεγάλη Τετάρτη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τουρκία: Κατέρρευσε γέφυρα την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα [βίντεο]

Μία απίστευτη τραγωδία συνέβη στην βόρεια Τουρκία, όταν...

κατέρρευσε μία γέφυρα παίρνοντας στον πάτο του ποταμού 17 άτομα.

H γέφυρα βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Filyos στην Caycuma στην περιοχή Zonguldak.

Δείτε το φοβερό βίντεο την ώρα της κατάρρευσης ΕΔΩ

Μεγάλη Τετάρτη ανοίγει το Ακρωτήρι της Σαντορίνης

Ανοίγει την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου Σαντορίνης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής προς χρήση του έργου «Ανάδειξη, Διαμόρφωση και Αντικατάσταση Στεγάστρου Αρχαιολογικού Χώρου Ακρωτηρίου Θήρας».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η απάντηση του Λιάγκα στη Μανωλίδου για τα προσόντα του!

Η Ευγενία Μανωλίδου άφησε υπονοούμενα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τα προσόντα του Γ. Λιάγκα. Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά του παρουσιαστή να απαντήσει, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ήξερε τίποτα.

Πλήρη άγνοια είχε για το γεγονός ότι η Μανωλίδου τόλμησε να… θίξει τα προσόντα του. Από τους συνεργάτες του τα έμαθε όλα σήμερα το πρωί, αφήστε που δεν τους πίστευε κιόλας μέχρι να δει το απόσπασμα.

«Εμείς πιστεύαμε ότι τα προσόντα σου είναι μεγάλα, λόγω μύτης, αλλά η κυρία Μανωλίδου έχει άλλη άποψη», είπε η Σάσα Σταμάτη στον Γ. Λιάγκα, ο οποίος την κοίταγε σαστισμένος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εμβόλιο καταπολεμά το 90% των καρκίνων- Στην αγορά έως το 2020

Είναι ίσως η μεγαλύτερη ελπίδα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Πρόκειται για ένα εμβόλιο το οποίο επιτίθεται σε συγκεκριμένο μόριο που συναντάται στο 90% των καρκίνων και δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ανθρώπους για πρώτη φορά. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ολοι πλην της Ν.Δ. δέχθηκαν έλεγχο για καταθέσεις στην Ελβετία

Η Βουλή έστειλε δια της διπλωματικής οδού στην Ελβετία τις εξουσιοδοτήσεις όλων των βουλευτών, εκτός από αυτούς που ανήκουν στη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας,που επιτρέπουν να διερευνηθεί αν υπάρχουν εκεί τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομά τους. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...