Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πασίγνωστος βουλευτής της Αντιπολίτευσης συνελήφθη στη Χαλκίδα σε όργιο με Oυκρανές!

Πασίγνωστος βουλευτής της Αντιπολίτευσης συνελήφθη στη Χαλκίδα σε όργιο με Oυκρανές! Διαβάστε το ρεπορτάζ από το "Παρασκήνιο":


"Μεγάλη έκπληξη δοκίμασε μπαρουτοκαπνισμένος φωτορεπόρτερ που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παπαράτσι... και βγάζει το ψωμί του περιδιαβαίνοντας τα μικρά ξενοδοχεία της επαρχίας όταν μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί κάποιος διάσημος παράγων της δημόσιας πολιτικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» πολύ πρόσφατα συνέλαβε κορυφαίο στέλεχος του σύριζα σε περιπτύξεις με δύο αιθέριες καλλονές οι οποίες εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι προέρχονται από το ανατολικό μπλοκ, είναι πολιτικά στελέχη κομμάτων προερχόμενων από την Ουκρανία που συνομιλούν με κόμμα της Αντιπολίτευσης και υποτίθεται πως βρίσκονται στην Ελλάδα για υπηρεσιακούς – πολιτικούς λόγους.

Το κορυφαίο κοινοβουλευτικό στέλεχος - πάντα κατά το ρεπορτάζ - συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες όπως τον γέννησε η μάνα του και οι ουκρανές σε δράση, τόσο εμφατικά που ακόμα και ο παπαράτσι του οποίου τα μάτια έχουν δει πολλά έπαθε ΣΟΚ. Το εν λόγω επεισόδιο συνέβη σε ξενοδοχείο στην παραλία της Χαλκίδας.

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου-paraskinio

ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr/article/397164

Έσπρωχναν το νοσοκομειακό για να σώσουν τον ασθενή

Σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας πολίτες αναγκάστηκαν να σπρώξουν ασθενοφόρο με άρρωστο, διότι το όχημα είχε μείνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέσα στο ασθενοφόρο ήταν ένας ασθενής ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Μέσα σε δευτερόλεπτα και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, προσπάθησαν να βάλουν εμπρός την μηχανή, το όχημα είχε κοκαλώσει.

Παρά τις προσπάθειες το όχημα δεν ξεκινούσε. Τελικά οι νοσοκόμες βγήκαν έξω και άρχισαν να το σπρώχνουν για να λειτουργήσει ο κινητήρας.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε και έτσι κατάφεραν να πάνε έγκαιρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και να σώσουν μία ακόμα ζωή.

Πηγή: Evianews.gr

Αφράτι: Κάηκε ζωντανός μέσα στο λεβητοστάσιο ένας 74χρονος


Στο λεβητοστάσιο του σπιτιού του κλειδώθηκε, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε ένας 74χρονος στη Χαλκίδα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στη συνοικία Αφράτι. Οι γείτονες είδαν να βγαίνει καπνός από το λεβητοστάσιο και άκουσαν φωνές.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε ώρα μέχρι να καταφέρουν να την σπάσουν μαζί με τους οικείους του άτυχου 74χρονου. 'Όταν άνοιξαν την πόρτα τον βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση με εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Ο 74χρονος διακομίσθηκε και νοσηλέυεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον 74χρονο σε αυτή την πράξη, ενώ σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τραγικό συμβάν

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρεί το Εργατικό Κέντρο για τα Τσιμέντα Χαλκίδας

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρεί το Εργατικό Κέντρο για την απαράδεκτη και κατ’ εμάς παράνομη ενέργεια της ΑΓΕΤ, θυγατρικής της LAFARGE, για οριστική παύση λειτουργίας του εργοστασίου των Τσιμέντων Χαλκίδας.

Στο Δ.Σ. παρόντες ήταν και οι δύο Πρόεδροι των Σωματείων των εργαζομένων στη Χαλκίδα και στο Αλιβέρι με τα Διοικητικά Συμβούλιά τους.

Στην ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, ο Ηλίας Κούκουρας, τόνισε για ακόμα μια φορά σχετικά με την από 25 Μαρτίου απόφαση της Εταιρίας, ότι απαίτησή μας – όχι τυχαία – είναι οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας να γίνει ενώπιον θεσμοθετημένου οργάνου, ώστε να μην χωρεί διαστρέβλωση ή παραποίηση των λεγόμενων μας.

Άλλωστε εκ των υστέρων, μετά την λήψη μονομερών αποφάσεων, «διάλογος» μπορεί να διεξαχθεί μόνο ενώπιον των αρμοδίων Αρχών.

Οι εργαζόμενοι είναι καθημερινά στη θέση εργασίας τους, χτυπώντας τις κάρτες τους και η Εταιρία δεν τους προσφέρει εργασία., παρόλο που δεν τους έχει καταγγελθεί η Σύμβαση.
Αυτό είναι ένα από τα θέματα που κατ΄ εμάς παρανομεί η ΑΓΕΤ και υπάρχει προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας, που έπειτα από αναβολή που ζητήθηκε από την ΑΓΕΤ θα συζητηθεί την Παρασκευή 5/4/2013 με θέματα:
  • Άρνηση αποδοχής της εργασίας των εργαζομένων του εργοστασίου Χαλκίδας.
  • Μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας.
  • Προσβολή προσωπικότητας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
  • Ηθική παρενόχληση.
  • Παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης.
Από ότι φαίνεται η ΑΓΕΤ (LAFARGE ) αποφεύγει, ως διάολος το λιβάνι, αυτόν τον διάλογο και είναι απορίας άξιον για όλους μας το γιατί, (άλλωστε «κρύβεται» και από τον Περιφερειάρχη).
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΓΕΤ Αλιβερίου τόνισε, ότι είναι αυτονόητο ότι είναι αλληλέγγυος και στρατιώτης σε ότι αποφάσεις πάρει το Σωματείο των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και η Ομοσπονδία Εργατών – Τεχνιτών και Υπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδος.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε:
  1. Ναι στις κινητοποιήσεις οποιασδήποτε μορφής (24ωρες κ.λ.π.). Η μία καθορίζεται την 1η Μάη, όπου για όλους μας δεν είναι ΑΡΓΙΑ είναι ΑΠΕΡΓΙΑ.
  2. Σύσκεψη Σωματείων την Δευτέρα 8/4/2012 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο.
  3. Συντονισμός δράσης Εργατικού Κέντρου Εύβοιας – Ομοσπονδίας Τσιμεντεργατών- Σωματείου εργαζομένων, για τις κινητοποιήσεις.
  4. Πρόσκληση συμμετοχής στις κινητοποιήσεις όλων των φορέων του Νομού.
Το θέμα των Τσιμέντων Χαλκίδας είναι το κερασάκι στην τούρτα στην αποβιομηχάνιση της Εύβοιας και η ταφόπλακα για την αγορά της. Έως εκ τούτου είναι θέμα όλης της Εύβοιας και της Περιφέρειας και όλης της Ελλάδας. Ανάπτυξη που ευαγγελίζονται δεν γίνεται χωρίς τέτοια εργοστάσια στρατηγικής σημασίας.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ LAFARGE
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αστυνομική έφοδος σε καταυλισμούς Ρομά και στην Εύβοια


Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, σε περιοχές καταυλισμών ROMA στους Νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας :
Συμμετείχαν:
  • Ενενήντα τρεις αστυνομικοί και διατέθηκαν είκοσι έξι οχήματα από διάφορες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Ελέγχθηκαν: Πεντακόσια ογδόντα έξι άτομα, εκ των οποίων πεντακόσιοι τριάντα έξι ημεδαποί και πενήντα αλλοδαποί, καθώς και εκατόν εξήντα τρία οχήματα.
Προσήχθησαν: Εκατόν τριάντα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων εκατόν έντεκα ημεδαποί και είκοσι τρεις αλλοδαποί.
Συνελήφθησαν συνολικά έντεκα άτομα:
  • Ένα άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
  • Ένας για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Δύο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
  • Τέσσερις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα τρεις παραβάσεις:
  • (2) παραβάσεις περί Ναρκωτικών.
  • (2) παραβάσεις για κλοπές.
  • (4) παραβάσεις για καταδικαστικές αποφάσεις.
  • (3) παραβάσεις περί Αλλοδαπών.
  • (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Χαλκίδα: «Έγδυσαν» την υψηλή γέφυρα και της πήραν...


Χαλκίδα: «Έγδυσαν» την υψηλή γέφυρα και της πήραν... Αυτό δεν ξανάγινε...

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης όπου καθημερινά περνούν χιλιάδες αυτοκίνητα, όταν νυχτώσει βασιλεύει το σκοτάδι.

Η δυσάρεστη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση είναι αποτέλεσμα της κλοπής σύμφωνα με τον Δήμο.

Οι δράστες έκλεψαν τα καλώδια που ηλεκτροδοτούν τις λυχνίες φωτισμού του αυτοκινητόδρομου. Χαρακτηριστικό της θρασύτητας είναι η κλοπή ακόμη και των καλωδίων μέτρησης των ταλαντώσεων και σεισμικών δονήσεων της γέφυρας.

Από την σειρά του ο Δήμος επεσήμανε στο αρμόδιο υπουργείο την ανάγκη για την όσο το δυνατόν ταχεία αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, έτσι ώστε αυτός να είναι πλήρης και συνεχής και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στην κίνηση των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα χρήματα για τα υλικά που απαιτούνταν ώστε να καλυφθεί η ζημιά η οποία εκτιμάται στα 200.000 ευρώ.

Μέχρι όμως να έρθει το φως, οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

«ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ» στα «180 χρόνια απελευθέρωσης της Εύβοιας από τον Τουρκικό ζυγό»

Στο Θέατρο Παπαδημητρίου  πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία βραδιά, ενταγμένη στις εκδηλώσεις της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. «180 χρόνια απελευθέρωσης της Εύβοιας  από τον Τουρκικό ζυγό» αλλά πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που την  παρακολούθησαν. 

Η βραδιά κύλησε με αναφορά  στην απελευθέρωση -  προβολή οπτικού  υλικού και στολίστηκε με παραδοσιακούς  χορούς, από τον σύλλογο πολιτιστικής παράδοσης «ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ». 

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ 


Ο Αναγνωστάκης για την εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία

Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ , Δημήτρη Αναγνωστάκη, απέστειλε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Παπαθεωδόρου, εκθέτοντας την πολιτική του υπουργείου σε θέματα διασφάλισης δικαιωμάτων των παιδιών ανεξάρτητα από φύλο και καταγωγή.

Σε απάντηση του ερωτήματος για τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η πολιτεία για την πρόληψη και καταστολή της διάδοσης ρατσιστικών ιδεών ο Υφυπουργός παρέθεσε μια σειρά δράσεων που αφορούν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση ενάντια στο ρατσισμό που έχουν προωθηθεί από το Υπουργείο στη σχολική κοινότητα.

Παράλληλα ενημέρωσε πως το Υπουργείο έχει προχωρήσει στην ίδρυση παρατηρητηρίου πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, με κύριο σκοπό το σχεδιασμό, συντονισμό και προώθηση δράσεων για την αντιμετώπιση των φαινομένων της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Τέλος ενημέρωσε, πως το Υπουργείο, βάση της κείμενης νομοθεσίας έχει αναπτύξει ένα εθνικό εκπαιδευτικό δίκτυο αρωγής υγείας με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται στους χώρους εκπαίδευσης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...