Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αναγνωστάκης: Ορθή αξιοποίηση των λιγοστών αστυνομικών δυνάμεων

Απάντηση στην αναφορά 2297 με ημερομηνία 27-01-2014 του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, έδωσε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, για άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις αστυνομικών καθώς και για επαναλαμβανόμενες έκτακτες υπηρεσίες που δεν είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία.


Το Υπουργείο στην απάντησή του, βεβαιώνει ότι υπάρχουν οργανικά κενά και δυσχεραίνεται η απρόσκοπτη λειτουργία των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων όλης της χώρας, χωρίς να εξαιρεί την Εύβοια.

Ο Βαγγ. Αποστόλου για τις συνθήκες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας

"Το αίτημα για εκσυγχρονισμό των κτιριακών υποδομών της Αστυνομικής Δ/νσης Εύβοιας υποβλήθηκε στις 1/9/2008, εγκρίθηκε στις 27/7/2009 και ακόμη εκκρεμεί η κατακύρωση του αποτελέσματος" αναφέρει ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγ. Αποστόλου και επισημαίνει:


"Στην απάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ερώτησή μας 5495/17-1-2014 για τις «Συνθήκες κράτησης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας. Υγιεινή και ασφάλεια των κρατουμένων. Διασφάλιση των δικαιωμάτων αυτών. Συναφή ζητήματα.», είναι χαρακτηριστική η αναφορά: 

Πετυχημένος ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου με τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στον χορό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας, που οργάνωσαν από κοινού με τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ”, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ”.

O Νίκος Λεβέντης σε Λουκίσια και Ν.Αρτάκη

Με σταθερά βήματα  και σε κλήμα αισιοδοξίας προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας Νίκος Λεβέντης.


Σύσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στην τοπική ενότητα Λουκισίων συνοδευόμενος από κλιμάκιο  με στελέχη του συνδυασμού και πήραν μέρος πολίτες από την περιοχή.

Την Κυριακή το πρωί σύσκεψη με πολίτες έγινε και στην δημοτική κοινότητα Ν. Αρτάκης, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της πόλης.

Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη με Ευβοϊκή συμμετοχή

Ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας, με μεγάλη ανταπόκριση.


Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Νέας Ιωνίας βρέθηκε και ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ” τιμώντας την πρόσκληση του Συνδέσμου.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Ψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας

Να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα στη Χαλκίδα απειλούσε το πρωί της Κυριακής ένας απελπισμένος άνδρας.


Ο άνδρας ειχε ανέβει στα κάγκελα με σκοπό να αυτοκτονήσει και στο σημείο, έσπευσε η αστυνομία και ειδικός διαπραγματευτής, που τον πλησίασε και άρχισε να του μιλά για να τον αποτρέψει. 

Οινόφυτα: Αμαξοστοιχία παρέσυρε πεζό

Λίγο μετά τις έξι το πρωί χθες στα Οινόφυτα, στην 69,200 χ/θ της Σιδηροδρομικής Γραμμής Πειραιά-Θεσ-νίκη, εμπορική αμαξοστοιχία που... εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ-νίκη – Άγ. Ιωάννης Ρέντη Αττικής, παρέσυρε 44χρονο πεζό.

Αμάρυνθος: Έπιασαν τους κλέφτες από αποθήκη ανταλλακτικών - Στη φάκα και Αρτακιανός κλεπταποδόχος

Οι δράστες αφαίρεσαν, από την ανωτέρω αποθήκη, τέσσερα κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν), δύο μηχανές αυτοκινήτων και δύο άξονες τροχών


Επιπλέον συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής

Εκδήλωση για την υπέρταση, τον σακχαρώδη διαβήτη και τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια στη Χαλκίδα



Εκδήλωση για την υπέρταση, τον σακχαρώδη διαβήτη και τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια θα γίνει στη Χαλκίδα

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στην αίθουσα Παπαδημητρίου, την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Χαλκίδα: Μάνα και κόρη πλάσαραν ναρκωτικά με το ταξί!

Το ταξί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπές (μητέρα – κόρη) και έναν ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 

Βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (877) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Δωρεάν εξετάσεις στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας

Συνεχίζονται -τόσο στις συνοικίες της πόλης της Χαλκίδας όσο και στις περιφερειακές δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο του προγράμματος την κάλυψη όλης της επικράτειας του Δήμου Χαλκιδέων- οι δράσεις προληπτικού καρδιαγγειακού ελέγχου από την Αντιδημαρχία Υγείας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...