Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Χωρίς αλλαγές η ακαδημαϊκή χρονιά για το πανεπιστήμιο Στερεάς


Με τον ίδιο τρόπο και χωρίς αλλαγές αναμένεται να λειτουργήσει και το φετινό ακαδημαϊκό έτος στο πανεπιστήμιο Στερεάς, καθώς αποφασίστηκε τα ΑΕΙ με διοικούσες επιτροπές, όπως είναι το δικά μας, να μην ενταχθούν σε πρόγραμμα αλλαγών που προβλέπει η νέα νομοθεσία.

Ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος εξέφρασε την ικανοποίησή του, που δεν θα γίνουν αλλαγές που θα επηρεάζουν αρνητικά την πορεία του ιδρύματος, ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία και δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα νεότερα για τον τμήμα των Δελφών.


www.lamiastar.gr

Enhanced by Zemanta

H γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη για διακοπές στην Εύβοια.

Προτιμούν τα ήσυχα μέρη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τη γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη και τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Μητρόπουλο, που αυτές τις μέρες απολαμβάνουν ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές στην καταπράσινη Εύβοια.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε το ζευγάρι σε γνωστή παραλία της Εύβοιας να παίζει ρακέτες. Οσο για τη Σόφη, για άλλη μία φορά έκλεψε την παράσταση με το σούπερ κορμί της. Το ζευγάρι μένει στο εξοχικό του επιχειρηματία και καθημερινά απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία Χρυσή Ακτή, αλλά και σε άλλες παραλίες, εξίσου καταπληκτικές.

Η Σόφη μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έχει γίνει εξπέρ στο ψάρεμα των γυαλιστερών και ο Γιώργος την καμαρώνει. Τα μεσημέρια οι δυο τους επισκέπτονται την ψαροταβέρνα του Μαραβέλη στον Αγιο Νικόλαο αφού ο ιδιοκτήτης Γιώργος Μαραβέλης είναι πολλά χρόνια φίλος με τον Γιώργο Μητρόπουλο.

Οσον αφορά τη γνωστή γυμνάστρια, παράλληλα με τις διακοπές προετοιμάζεται και για νέες δραστηριότητες την ερχόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, στο στούντιό της θα διδάσκει και μαθήματα Zumba (λάτιν χορός με γυμναστική).

Η Σόφη έχει αρκετές επαγγελματικές προτάσεις αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να τη δούμε και πάλι στην TV. Ωστόσο, θέλει πρώτα να τις μελετήσει πολύ προσεκτικά και να διαλέξει ό,τι είναι καλύτερο γι' αυτήν.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ESPRESSO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...