Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αρνιά και κατσίκια αρίστης ποιότητας για τους φίλους του Πολ. Συλλόγου Κανήθου


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει, πως σε συνεργασία με τα κρεοπωλεία της γειτονιάς μας, εξασφάλισε και φέτος για το ΠΑΣΧΑ όπως και πέρυσι, αρνιά και κατσίκια αρίστης ποιότητας, για τα μέλη του και τους φίλους του συλλόγου, η τιμή θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες και σίγουρα θα είναι η μικρότερη που μπορεί να γίνει.

Τα συνεργαζόμενα κρεοπωλεία είναι :

Α) Σταύρου  Αργίρη            τηλ. 2221037916

Β) Κωνσταντίνου Μιχελή  τηλ. 2221025072

Γ) Αντώνη Τάγκα τηλ.       τηλ. 2221027016


Υ.Γ. Όλα τα κρεοπωλεία είναι στον Καράμπαμπα και επί της οδού Αθανασίου Διάκου

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τηλέμαχος Ζήκος

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ) από Μαντούδι: Η σύνταξη θα φτάσει τα 360 ευρώ


Πολιτική Εκδήλωση με την παρουσία του Βουλευτή Αλέξη  Μητρόπουλου, το μέλος της ΚΕ Διονύση  Τεμπονέρα και το μέλος της  ΝΕ Νίκο Μακρυπούλια, πραγματοποίησε ο  ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ΒΚ Εύβοιας το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημαρχείο του Μαντουδίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής  της τοπικής γραμματείας Βασίλης Παζάρας και παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του Μαντουδίου και των γύρω περιοχών.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέλυσε το πόσο καταστροφικά είναι τα μνημόνια στην διάλυση του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών σχέσεων. Διάβασε αποσπάσματα από αυτά και τις συνέπειες που θα έχουν στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων, των συνταξιούχων και ολόκληρου του λαού. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η σύνταξη θα φτάσει τα 360 ευρώ, ενώ για να πάρουν την δόση έκοψαν φέτα Ελλάδας, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία και εξομοιώνουν τους μισθούς με αυτούς της Βουλγαρίας. «Για να του πάρουν βίαια τον πλούτο του Ελληνικού Λαού τον κατάτρομοκράτησαν μέσω των τηλεοπτικών αστέρων» τόνισε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε «είναι απορίας άξιο πως ένας λαός τόσο περήφανος, τόσο ιστορικός, τόσο ευφυής, τόσο μαχητικός, υπομένει τέσσερα χρόνια και δέχεται να του πάρουν ότι κέρδισε τα τελευταία εκατό»

Ο Νίκος Μακρυπούλιας αναφέρθηκε στις επιπτώσεις από τις μακροχρόνιες δράσεις που απορρέουν από την πολιτική ηγεσία και έχουν σχέση με την υγεία και το περιβάλλον.

Ακολούθησε ένας πλούσιος διάλογος με  ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους για τις  θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσο αφορά την ανάπτυξη, τον δημόσιο τομέα, τις αγροτικές συντάξεις κ.α.

Αγαπημένες μελωδίες από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ».

Αγαπημένες μελωδίες πλημμύρισε  απόψε το Θέατρο Παπαδημητρίου, με πιάνο  ακορντεόν και κιθάρα από τα δάχτυλα  των μαθητών του Δημοτικού  Ωδείου Χαλκίδας «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ».

Συμμετείχαν  πάνω από τριάντα παιδιά του Ωδείου, που στο τέλος ανταμείφτηκαν  με επαίνους.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ ήταν εκεί και μας έστειλε το φωτορεπορτάζ του.

Ψαχνά - Τραγωδία: Είδε τον αδερφό του να πεθαίνει μπροστά του!


Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με το evianews.gr, το βράδυ του Σαββάτου, ο 53χρονος άνδρας ήταν παρέα με τον αγαπημένο του αδερφό.

Ξαφνικά ο αδερφός του τον είδε να μην αισθάνεται καλά και στην συνέχεια να καταρρέει.
Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έντρομος τηλεφώνησε για ασθενοφόρο. Στη συνέχεια προσπάθησε να τον συνεφέρει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα θα παιζόταν η τελευταία πράξη του δράματος στο κέντρο υγείας Ψαχνών, όταν οι γιατροί είπαν στους συγγενείς την τραγική είδηση που βύθισε στο πένθος όλο το χωριό μιας και ο άτυχος άντρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.


Η Στρατηγική ενός μετώπου του Νότου ενάντια στο Βορρά της Ευρώπης


Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ
Στελέχους της ΔΗΜΑΡ

Ακούμε από διάφορες πλευρές, τελευταία ιδιαίτερα, ότι θα πρέπει οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου να συμμαχήσουν με στόχο να υποχρεώσουν τις χώρες του Βορρά στην αλλαγή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην χειρότερη εκδοχή της αυτή η προσέγγιση, θεωρεί τις χώρες του Βορρά υπεύθυνες για την κρίση που περνάμε ως χώρα, αφού είναι η Ευρώπη των «τοκογλύφων», των «εκμεταλλευτών», των «κατακτητών» και άλλων λοιπών εκφράσεων που ακούγονται από ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα.

Αυτές οι προσεγγίσεις παίρνουν πολλές φορές ακραίες αντιευρωπαϊκές εκφάνσεις, που καλλιεργούν και  αναπτύσσουν όχι απλά τον λεγόμενο ευρωσκεπτικισμό, αλλά έναν ακραίο αντιευρωπαϊσμό. Κάποιες δυνάμεις που σιγοντάρουν παρόμοιες πρακτικές και συμπεριφορές στο κοινωνικό σώμα, ας το σκεφτούν καλύτερα, γιατί ίσως τα βρουν μπροστά τους… Αυτές οι ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συμμάχους μας, δημιουργούν εχθρικά αισθήματα, απέναντι στην πιο προοδευτική ιδέα των νεότερων χρόνων για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Της συνένωσης και της συνεργασίας χωρών και λαών, μετά από δύο αιματηρούς παγκόσμιους πολέμους που κάποιοι από τους πρωταγωνιστές τους, είναι οι σημερινές κινητήριες δυνάμεις της ειρηνικής ευρωπαϊκής ενοποίησης. Ασφαλώς αυτή η πορεία δεν είναι όπως ίσως την ήθελαν κάποιοι από μας, με περισσότερη δημοκρατία και κοινωνική συνοχή, με λιγότερες ανισότητες, με μεγαλύτερη ταχύτητα  προς μια δημοκρατική ομοσπονδία. Όμως η πορεία αυτή δεν είναι ευθύγραμμη και χωρίς δυσκολίες. Χρειάζεται να ξεπεραστούν εθνικά στερεότυπα από όλους μας, για να οικοδομήσουμε μια νέα ευρωπαϊκή κουλτούρα, όπου το εθνικό συμφέρον θα συμβαδίζει με το ευρωπαϊκό και αντιστρόφως. Όμως στις σημερινές συνθήκες μιας παγκόσμιας σκληρά ανταγωνιζόμενης αγοράς, δεν βλέπω καλύτερη επιλογή για να μπορέσουμε να σταθούμε ως χώρα και ως κοινωνία, παρά μόνο μέσα από τη κοινή πορεία με τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μάγεψε για ακόμη μια φορά η Νεκταρία Καραντζή στον Βατώντα

Μάγεψε για ακόμη  μια φορά η Νεκταρία Καραντζή, τους πιστούς που κατέκλεισαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Βατώντα εχθές το βράδυ, ερμηνεύοντας Βυζαντινούς Εκκλησιαστικούς Ύμνους και Θρήνους της Μεγάλης Εβδομάδος, στην εκδήλωση με τον τίτλο "Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ". 

Μαζί της η Χορωδία παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής "De Profundis", υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Πνευματικού. 


ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ




Σ.Κεδίκογλου: Ύψιστο χρέος η θωράκιση της Δημοκρατίας

«Η μαύρη επέτειος του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου υπενθυμίζει σε όλους το ύψιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα τη θωράκιση της Δημοκρατίας μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...