Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Έπιασαν το κλεφτρόνι Δημ. Σχολείου και ... ανακάλυψαν "Θησαυρό κλοπών" !

Έπιασαν το κλεφτρόνι Δημ. Σχολείου στη  Χαλκίδα και ... ανακάλυψαν ένα συνεργό του αλλά και..."Θησαυρό κλοπών" !


 Συνελήφθη άμεσα, την Τρίτη 11 Μαρτίου το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 24χρονος Έλληνας, μετά από διάπραξη κλοπής σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιεί για μία ακόμα φορά πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όλους να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, αυξάνεται δραματικά.

Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε … «μπράβους» από την Χαλκίδα

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων σε 3 άτομα...


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 3 συλληφθέντες είχαν έρθει από την Χαλκίδα … «οπλισμένοι» για να εκφοβίσουν καταστηματάρχη, πράξη την οποία ομολόγησαν.

Ιστιαία: Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Στο σπίτι του βρέθηκαν 92 γραμμάρια χασίς, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας τρίφτης. 

Σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών μπλέχτηκε 27χρονος στην Ιστιαία, ο οποίος  συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαρτίου.

 Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του βρέθηκε χασίς, αλλά και σύνεργα τα οποία δείχνουν ότι ενδεχομένως ασχολείται με αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

"Σας παρακαλώ, βάλτε τον γιο μου φυλακή, είναι ναρκομανής και επικίνδυνος"

http://thivarealnews.blogspot.com/Το δράμα της οικογένειας, έγινε γνωστό στο ακροατήριο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όταν ο 60χρονος πατέρας μίλησε για τον γιο του, ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
 
Ήταν την Δευτέρα (10/3), όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 28χρονο Χαλκιδέο για διάρρηξη σε αυτοκίνητο και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, αλλά αυτή η σύλληψη έκρυβε και ένα άγνωστο δράμα που ζούσε μία ολόκληρη οικογένεια.

Ψαχνά: Οι νέες εξελίξεις στο θέμα των βλαστοκυττάρων

Το Σάββατο 15 Μαρτίου  στις 18.00 στα Ψαχνά, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, με θέμα:“ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ”


Για τις νέες εξελίξεις στο θέμα των βλαστοκυττάρων θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Τράπεζας Αρχέγονων Κυττάρων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Δρ. Γεώργιος  Κολιάκος, Καθηγητής Βιοχημείας και η Επιστημονική Υπεύθυνος τηςBiohellenika, Δρ. Κοκκώνα Κουζή, Καθηγήτρια Εμβρυολογίας – Ιστολογίας.

Σήμερα τα βλαστοκύτταρα χρησιμοποιούνται σε αυτόλογες και αλλογενείς χρήσεις για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών και ο αιώνας που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την πρόοδο στις κυτταρικές θεραπείες.

Χαλκίδα: Συνελήφθη 28χρονος για απόπειρα κλοπής από αυτοκίνητο

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών


Συνελήφθη, το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...