Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Φοβούνται αντιδράσεις και ανέβαλαν την εκδήλωση στις Αλυκές...

Blue Flag Beach 2009Image via WikipediaΦοβούνται αντιδράσεις και ανέβαλαν την εκδήλωση στις Αλυκές οι τοπικοί άρχοντες ! Η εκδήλωση για την γαλάζια σημαία ΔΕΝ έγινε γιατί ήταν... απασχολημένοι οι εκπρόσωποι του Δήμου (Τόσο πολυάσχολοι είναι οι άνθρωποι) αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σταθμίζουν αντιδράσεις μια και οι κάτοικοι της περιοχής οργανώνονται και δεν είναι μακρυά η μέρα που θα ξεσηκωθούν.

Με ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο Δροσιάς - Δημοτική Κοινότητα Ανθηδώνας, ενημερώνει πως "αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση της τελετής ανάρτησης της Γαλάζιας σημαίας στην παραλία των Αλυκών Δροσιάς, για την επόμενη εβδομάδα, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων αρκετών στελεχών του Δήμου Χαλκιδαίων".

Πιο αστεία δικαιολογία δεν έχουμε ακούσει...
Enhanced by Zemanta

Αναγνωστάκης: Διαφορετική «φωνή» ο Κουβέλης

«Δεν έχω προσχωρήσει στο κόμμα του Κουβέλη, αν και οι φήμες οργιάζουν», είπε σήμερα στον 9,65 και στον Δημήτρη Μπατσακούτσα ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Δημήτρης Αναγνωστάκης. 

Δεν έχει προσχωρήσει, αλλά δηλώνει δυσαρεστημένος από το ΠΑΣΟΚ και από την πολιτική που ακολουθείται και όπως τόνισε, ο Φώτης Κουβέλης έχει χρόνια παρουσίας στην πολιτική και είναι διαφορετική «φωνή»...
eviatop

"Σκάκι-δεν κόβουν ούτε αποδείξεις"!!

Τι συμβαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Σκάκι στην Ερέτρια; Υπάρχουν καταγγελλίες σε blog που μιλάνε για ΣΔΟΕ, ΔΟΥ Χαλκίδας κ.α. σχετικά με τις αποδείξεις.

Για όσους ΔΕΝ το έχουν αντιληφθεί δημοσιεύουμε το post στο tromakiko και περιμένουμε απανήσεις.


"Ένα απλό χαρτί ,αντί για την απόδειξη του ξενοδοχείου δίνουν οι «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο σκάκι ,για παιδιά 8 έως 16 ετών, στην Ερέτρια. Οι δεκάδες καταγγελίες στο 1517 του Υπουργείου Οικονομικών θα….. εξεταστούν, το ΣΔΟΕ δηλώνει αναρμόδιο, η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας θα……. ελέγξει, η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία έχει προεισπράξει και πάει για μπάνια και το Δ.Ν.Τ. ήρθε"

Περλεπέ: «Φασιστοειδή» απειλούν τους βουλευτές

Ατελείωτη είναι η οργή του κόσμου μετά την ψήφιση στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου. Τα "σκάγια" της οργής δεν γλίτωσαν ούτε οι δύο κυβερνητικοί Ευβοιώτες βουλευτές Κατερίνα Περλεπέ και Συμεών Κεδίκογλου.
Σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου, το πρωί άγνωστοι πέταξαν και τοιχοκόλλησαν απειλητικά φέιγ-βολάν στις εισόδους των πολιτικών γραφείων των δύο βουλευτών, στην οδό Μπαλαλαίων και στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, αντίστοιχα.
Στα φέιγ-βολάν αναγράφονταν οι φράσεις «Μας πρόδωσες», «Θα σ' εκτελέσουμε», «Θα πεθάνεις» και άλλα τέτοια.
Μιλώντας στο egnomi.gr η Κατερίνα Περλεπέ χαρακτήρισε «ακραίο» το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας και «φασιστοειδή» τα άτομα που προέβησαν σ' αυτού του είδους την ενέργεια.
«Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά σ' εμένα που είμαι 25 ολόκληρα χρόνια, κάθε μέρα δίπλα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η κα Περλεπέ και πρόσθεσε: «Είναι θεμιτό ο κόσμος να διαδηλώσει, να διεκδικήσει και να κάνει διάλογο με τους βουλευτές. Δεν είναι όμως θεμιτό να απειλεί, να βρίζει και να κράζει. Κοινοβουλευτική Δημοκρατία έχουμε και όχι φασισμό».

"Αγκαλιάστηκαν" Ι.Χ. με Μοτο - 1 τραυματίας

Πλαγιομετωπική σύγκρουση επιβατικού αυτοκινήτου με δίκυκλο σημειώθηκε χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου στην οδό Βώκου στη Χαλκίδα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο 38χρονος δικυκλιστής, ενώ το Ι.Χ. υπέστη υλικές ζημιές, όπως κι ένα ακόμα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο.
egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...