Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Πάνος Καμμένος στη Χαλκίδα την Δευτέρα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Πάνος Καμμένος, με θέμα: 


"Εργασιακές Σχέσεις - Συνταξιοδοτικό - Κρίση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων - Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά"

Ο Βαγγέλης Αποστόλου υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βαγγέλης Αποστόλου θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. 


Ο βουλευτής της Εύβοιας και και Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του κόμματος, ανακοινώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος.

Σίμος Κεδίκογλου: Απαλλάσσεται από το ΦΠΑ η δωρεάν διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων σε φιλανθρωπικούς

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Με διάταξη που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή απαλλάσσεται από το ΦΠΑ η δωρεάν διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και άλλων αγαθών σε φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς φορείς, προκειμένου τα αγαθά αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν για την εξυπηρέτηση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Συνάντηση Αναγνωστάκη με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΟΛΝΕ για την παλιά γέφυρα

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, ύστερα από αίτημά του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας και ζήτησε ενημέρωση, για την κατάσταση της Παλαιάς Γέφυρας Χαλκίδας, ενόψει της Επίκαιρης Ερώτησης που θα συζητηθεί τη Δευτέρα 3-2-2014.

Έφυγαν από την Αλίαρτο και πήγαν Χαλκίδα με σκοπό να "τρελάνουν" τους ηλικιωμένους!

Πρόκειται για τρία άτομα που έβαλαν στόχο να τρελάνουν τους ηλικιωμένους στην Χαλκίδα. Έτσι λοιπόν πήγαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και του έπιασαν την κουβέντα. 


Άρχισαν να του μιλούν για τον καιρό, την κρίση, την μειωμένη σύνταξη ενώ ο ένας από τους τρεις, χώθηκε μέσα στο σπίτι και άρχισε να ψάχνει για λεφτά. 

Eκδηλώσεις για τα παιδιά ΡΟΜΑ στις Καμάρες και την Χαραυγή Χαλκίδας

Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Λέκτορα Παιδαγωγικής, κ. Χρήστο Παρθένη διοργάνωσε στην Εύβοια δύο εορταστικές εκδηλώσεις στον Οικισμό Καμάρες και στον Οικισμό Χαραυγή. Εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των ROMA στον οικισμό Χαραυγή


Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» 2010-2013 που υλοποιείται από το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής (ΚεΔΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το παιδικό θεατρικό τμήμα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας έκοψε την πίτα του

Το παιδικό θεατρικό τμήμα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας έκοψε την πίτα του εχθές το βράδυ, στον χώρο δραστηριοτήτων του συλλόγου, ακολούθησε μια σεμνή γιορτή με διάφορα κεράσματα και έληξε με τραγούδι και χορό. 

Ο Αναγνωστάκης, καταθέτει ψήφισμα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τα νέα φορολογικά μέτρα

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά το με ημερομηνία 28-01-2014 ψήφισμα του Επιμελητηρίου Εύβοιας με θέμα τα νέα φορολογικά μέτρα. Σύσσωμοι οι φορείς του Νομού Εύβοιας διαμαρτύρονται με το ψήφισμά τους στο νέο φορολογικό τοπίο.

Το Β! ΚΑΠΗ Χαλκίδας έκοψε την πίτα του

Το Β! ΚΑΠΗ Χαλκίδας έκοψε την πίτα του χθες το βράδυ στο κοσμικό κέντρο “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ” παρουσία του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη κ.λ.π.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...