Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κάρυστος: «Έσβησε» 23χρονος που έπεσε πάνω σε άλογο

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 23χρονος στην Κάρυστο. 

Ήταν 02:00 τα ξημερώματα όταν επέστρεφε στο σπίτι του με το μηχανάκι του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το άτυχο παλικάρι έπεσε πάνω σε άλογο το οποίο ήταν ελεύθερο στην περιοχή.

Περαστικοί είδαν αιμόφυρτο το παλικάρι και κάλεσαν το ασθενοφόρο.

O 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Λίγες ώρες αργότερα από τον θάνατο του άτυχου παλικαριού, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του αλόγου, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.


Αναγνωστάκης: Στελέχωση Δημοσίου από αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  απάντησε στην υπ’ αριθμό 10130/24.04.2013 ερώτηση, που είχαν καταθέσει από κοινού οι βουλευτές, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Μαρία Γιαννακάκη, σχετικά με την αξιοποίηση των αποφοίτων στελεχών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Συγκεκριμένα η ερώτηση αφορούσε την εισαγωγή αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, σε επιτελικές θέσεις του Δημοσίου, ώστε να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στελέχη της.

Το Υπουργείο ανακοίνωσε, πως επεξεργάζεται σειρά μέτρων, για την αξιοποίηση των υπαλλήλων με υψηλά προσόντα καθώς και για τους υπαλλήλους απόφοιτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Το Υπουργείο έχει αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο, Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον καθορισμό αριθμού εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ, ως προαπαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να προκηρυχθεί ο 23ος εισαγωγικός διαγωνισμός στην ΕΣΔΔΑ.

Παράλληλα με το υπ’ αριθμό ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.8/οικ.9289/02.04.2013 έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου, έχει ζητηθεί από τους φορείς, να αποτυπώσουν τις ανάγκες τους, για διάθεση σε αυτούς, αποφοίτων της 23ης εκπαιδευτικής σειράς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...