Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο οι τολμηροί πέταξαν χαρταετό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός τα χάλασε σε όσους προγραμμάτιζαν να περάσουν στη φύση την Καθαρά Δευτέρα και να πετάξουν το χαρταετό τους στην Εύβοια. Αρκετές εκδηλώσεις έγιναν με βροχή ενώ υπήρξαν και οι... τολμηροί που πέταξαν χαρταετό παρά τους ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το EviaNews, από νωρίς το πρωί δεκάδες Χαλκιδέοι προσπάθησαν να πετάξουν τον χαρταετό. Άλλοι τα κατάφεραν και άλλοι έφυγαν με την απογοήτευση μιας και οι ισχυροί άνεμοι δεν έκαναν δυνατό το "πέταγμα".

Στην Ερέτρια επικράτησε το ίδιο σκηνικό μόνο που όσοι βρέθηκαν εκεί γεύτηκαν και σαρακοστιανά. Παρά το τσουχτερό κρύο και την βροχή, οι Ερετριείς και οι φίλοι του Δήμου πήγαν στον Ναυταθλητικό Όμιλο, που βρίσκεται κοντά στην πεζογέφυρα που οδηγεί στο Νησί των Ονείρων, για να γιορτάσουν τα κούλουμα.

 Η μουσική, η καλή παρέα, το κρασάκι, τα νηστίσιμα εδέσματα ανέβασαν το κέφι. Για τη διασκέδαση όπως και για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης φρόντισε η «Μέδουσα», ο Ναυταθλητικός Όμιλος, το Α’ και Β’ Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Ερέτριας, η χορωδία της Ερέτριας «Λύρα του Απόλλωνα», οι χειμερινοί κολυμβητές «Ποσειδώνας» και ο Σύλλογος Ποντίων Ερέτριας.

 Οι εθελοντές προσέφεραν στον δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα, σπιτική φασολάδα, την οποία ξεκίνησαν να μαγειρεύουν από τις 6.00 το πρωί στα υπάιθρια καζάνια που τοποθέτησαν στον χλοοτάπητα του Ναυταθλητικού Ομίλου, καθώς και σαρακοστιανά μεζεδάκια. Όλα τα νηστίσιμα εδέσματα και τα ποτά προσέφεραν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ερέτρια.

Δείτε βίντεο:

 

Συγκέντρωση ΚΚΕ στον Άγιο Βλάση Κονιστρών

Communist Party of Greece
Image via Wikipedia
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΗ  κλιμάκιο του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στον Άγιο Βλάση Κονιστρών.

Στις 7.30 μμ σε καφενείο του χωριού θα γίνει ομιλία-συζήτηση, με τους κατοίκους του χωριού, για τις πολιτικές εξελίξεις και τη πρόταση του ΚΚΕ για Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...