Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Γέμισε καπνούς η Χαλκίδα

Συναγερμός σήμανε χθες Σάββατο στις 4 και μισή το απόγευμα όταν ξέσπασε φωτιάς στην περιοχή της Χαραυγής.
Μέσα σε λίγα λεπτά, τρία οχήματα της πυροσβεστικής
βρέθηκαν στο σημείο. Στην φωτογραφία βλέπετε την ώρα που είχε πάρει φωτιά με τους πυκνούς μαύρους καπνούς που έκαναν την εμφάνιση τους. Ευτυχώς σε λίγα λεπτά σβήστηκε η πυρκαγιά, καίγοντας ξερά χόρτα ενώ ευτυχώς η φωτιά δεν πλησίασε τα σπίτια. evianews.com

Επεκτείνεται το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου

Επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ για την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε πόλεις, όπως οι Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Κατερίνη, Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά και Χαλκίδα, ανήγγειλε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο «Energy Money Conference 2011», που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως είπε, η ανάπτυξη των νέων δικτύων συνδέεται με τις επεκτάσεις του κεντρικού αγωγού φυσικού αερίου για την κατασκευή του ελληνοϊταλικού αγωγού αλλά και για την τροφοδοσία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής.
Η κατασκευή των αστικών δικτύων θα ενισχυθεί με 43 εκατ. ευρώ από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους και θα δημιουργήσει περισσότερες από 1.500 νέες θέσεις εργασίας, ενώ οι διαγωνισμοί για την επιλογή των συνεταίρων της ΔΕΠΑ που θα αναλάβουν την κατασκευή και συνεκμετάλλευση των δικτύων αναμένεται να προκηρυχθούν τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες.
piazzadelpopolo

Απίστευτο ρεκόρ Γκινες πάει για σπάσιμο στη ΧΑΛΚΙΔΑ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα από τα 5 πιο δύσκολα ρεκόρ Γκίνες! 140 ώρες non stop music!

Για έξι συνεχόμενες μέρες και νύχτες, ο διάσημος Dj Gee Papa, θα επιχειρήσει να επιτύχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες “Longest DjMarathon” εξασφαλίζοντας και πάλι μια θέση στο πιο διάσημο βιβλίο του κόσμου. Ο ελληνοκύπριος Dj, κατά κόσμον Γιώργος Παπαπέτρου, φιλοδοξεί να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ παίζοντας μουσική ασταμάτητα για περισσότερο από 140 ώρες! Επιπλέον, ο Dj Gee Papa στοχεύει και στην επίτευξη του ρεκόρ “Longest Dj Playlist”, για τη μεγαλύτερη λίστα τραγουδιών που έχει παίξει ποτέ DJ!

Έχοντας την εμπειρία του προηγούμενου ρεκόρ Guinness το 2008 με 116 ώρες συνεχόμενου dj set, ο Dj Gee Papa δηλώνει “Για να καταφέρει κανείς να επιτύχει ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα απαιτείται πολύ σκληρή προετοιμασία και αυτοσυγκέντρωση. Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά μου δίνει δύναμη είναι ο στόχος μου, να ενισχύσω το ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Εύχομαι η επιθυμία μου να βρει ανταπόκριση απ’ όλο τον κόσμο.”


Μέρος των εσόδων του 6ήμερου event, θα διατεθούν στη μη κυβερνητική, ανεξάρτητη, ανθρωπιστική διεθνής οργάνωση Γιατροί του Κόσμου (Medecins Du Monde). “Κάθε είδους συνεισφορά στο δύσκολο αυτό έργο μας είναι πολύτιμη. Είναι η κινητήρια δύναμη που μας επιτρέπει και μας προτρέπει να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των στόχων για την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας” αναφέρει ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κ. Νικήτας Κανάκης.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...