Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τρόμος στη Χαλκίδα: Σήκωσε στο πόδι την πολυκατοικία επειδή…

Με την μητέρα της έφτιαχναν το παιδικό δωμάτιο του παιδιού της όταν άκουσαν έναν θόρυβο...


Ξαφνικά πάγωσαν! «Κάποιος προσπαθούσε να μπει μέσα στο διαμέρισμα. Η μητέρα μου και εγώ τρομοκρατηθήκαμε και αρχίσαμε να καλούμε σε βοήθεια» ανέφερε στο evianews.gr η Σίσσυ Λύτρα.

Οι δράστες νόμιζαν πως δεν ήταν κανείς στο σπίτι και προσπάθησαν να μπουν μέσα. Όταν όμως άκουσαν τις φωνές, το έβαλαν στα πόδια.

Το success story ενός ζευγαριού από την Εύβοια -Ανέμιξε μέλι με χρυσό

Τώρα το πωλούν ακόμη και στα Harrods


Το μέλι με βρώσιμα φύλλα χρυσού που ξετρελαίνει τους ξένους κάνοντας να ξεπουλά στις αγορές του εξωτερικού είναι μια πατέντα ελληνική, ιδέα ενός νεαρού ζευγαριού από την Εύβοια που ενώ ήταν έτοιμο να εγκαταλείψει τη χώρα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στη Βρετανία αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία επαγγελματική προσπάθεια στην Ελλάδα. Και τα κατάφεραν.

Με μία ψήφο(!) το ΚΑΣ ξανακήρυξε την Δημοτική Αγορά "Διατηρητέο μνημείο"

Με μία ψήφο(!) το ΚΑΣ ξανακήρυξε την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας "Διατηρητέο μνημείο" αδιαφορώντας για τις απόψεις του Δήμου,  των συλλόγων Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων και Πολιτικών Μηχανικών Εύβοιας, του Προέδρου του ΤΕΕ Εύβοιας,  του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, καθώς και εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».


Γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τα μέλη του ΚΑΣ τη θέληση της πλειοψηφίας των Χαλκιδέων, με ψήφους 9 έναντι 8 (!) αποφάσισαν να διατηρηθεί το έκτρωμα της Δημοτικής Αγοράς που αποτελεί ντροπή για την πόλη. Και βέβαια ΔΕΝ είναι κοντά στα σπίτια τους.

Χαλκίδα: Θάνατος σε καφενείο - Έβλεπαν τον φίλο τους να καταρρέει μπροστά τους!

Τραγωδία σε καφενείο της Χαλκίδας - Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή...


Καθημερινά πήγαινε εκεί και έπινε τον καφέ του με την συντροφιά των φίλων του. Έτσι πήγε και χθες (13-03-2014). Κάθισε στο τραπέζι, παρήγγειλε τον καφέ του αλλά λίγα λεπτά αργότερα, έχασε τις αισθήσεις του. 

Ο Αναγνωστάκης για τη ΛΑΡΚΟ- "Ανεπιθύμητος ο Πρόεδρος" λέει το Σωματείο

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 11-3-2014 ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Εταιρείας ¨ΛΑΡΚΟ¨Α.Ε., με θέμα την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υ.Π.Ε.Κ.Α. μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων, από όλα τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, και του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Παπαγεωργίου. 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκφράζουν την αντίθεσή τους σε όσα δηλώθηκαν από πλευράς Υπουργείου, αλλά και την αγωνία τους για την απαξίωση της εταιρίας και ειδικότερα των μεταλλείων της Εύβοιας.

Σίμος Κεδίκογλου για τρόικα: Είναι μια σκληρή διαβούλευση, αλλά...

O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 


Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Είναι μια σκληρή διαβούλευση, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποτελεσματικοί. 

Γιατί δάκρυσε η βουλευτής και ηθοποιός Μαρία Κανελοπούλου στη Χαλκίδα;

Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου η εκδήλωση μνήμης και τιμής στη γυναίκα από την Ο.Μ Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ και το τμήμα πολιτισμού.


Ένα χρονικό  από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα στον αγώνα των γυναικών για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Συνάντηση του Γραμματέα της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, Δημ. Αναγνωστάκη με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Μαρουάν Τουμπάσι.


Ο βουλευτής συνεχάρη τον Πρέσβη για τη νέα του θέση, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και επισήμανε τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – Παλαιστίνης. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...