Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

«Φτάνει πια η παραπληροφόρηση για το Νοσοκομείο Καρύστου».

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη, με αφορμή τη φημολογία που συνεχίζει να αναπτύσσεται από κάποιους σε σχέση με την περιβόητη «τροπολογία» για το Νοσοκομείο Καρύστου, σε δήλωσή της αναφέρει:

«Πρώτον, η περίφημη “τροπολογία” περί εξαίρεσης του Νοσοκομείου Καρύστου από τα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία δεν κατατέθηκε ποτέ ούτε καν ως εκπρόθεσμη και άρα, δεν επρόκειτο να συζητηθεί στη Βουλή, όσο κι αν κάποιοι συνάδελφοι εξέδωσαν δελτία τύπου περί κατάθεσής της.

Δεύτερον, τα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης διασφαλίστηκαν ως Νοσοκομεία για τη συνέχιση της λειτουργίας τους από πέρυσι το καλοκαίρι σύμφωνα με το Νόμο που ψηφίστηκε τότε. Η διασύνδεση του Νοσοκομείου Καρύστου όπως και του Νοσοκομείου Κύμης με το Νοσοκομείο Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Νόμο εκείνο περί αναδιάρθρωσης του ΕΣΥ, έγινε μόνο και μόνο για λόγους συνδιοίκησης και σε τίποτα δεν επηρέασε και δεν πρόκειται να επηρεάσει το επίπεδο των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών.

Όσον αφορά δε ειδικότερα το Νοσοκομείο Καρύστου, από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος, οι κλίνες του αυξήθηκαν, το υπάρχον προσωπικό εξασφαλίστηκε και ακόμα, έγιναν προσλήψεις και σε γιατρούς και σε νοσηλευτές.

Τρίτον, συνεχίζω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή της Καρύστου και τους κατοίκους της, όπως κάνω και για ολόκληρο το νομό.

Ενδεικτικά υπενθυμίζω δε ότι, με τη τροπολογία που κατέθεσα σε νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ και την οποία υποστήριξα στην ολομέλεια επιτυγχάνοντας να γίνει αποδεκτή, λύθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα για την συνέχιση της λειτουργίας των λατομείων Καρύστου.

Αυτά τα συγκεκριμένα προς απόδοση της πραγματικότητας και προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Περλεπέ: Μαζική συμμετοχή στην κάλπη και υπερψήφιση του Βενιζέλου

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, σε μήνυμά της προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ του Νομού μας για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος την Κυριακή 18 Μαρτίου, αναφέρει:

«Στην πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα και στην πιο κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας στην Εύβοια, να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία στις 18 του Μάρτη, για την ανάδειξη του νέου μας Προέδρου και να υπερψηφίσουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Και, από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, τους καλώ επίσης, να πορευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για την νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Να ξαναδώσουμε έτσι τη δυναμική που δικαιούται και αξίζει το κόμμα μας ώστε να μπορέσουμε, ενωμένοι και δυνατοί, να πρωτοστατήσουμε πάλι στη μεγάλη προσπάθεια, για να βγει η χώρα από την κρίση και να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Στόχο έχουμε, πάλι το κόμμα μας να είναι η πρώτη δύναμη, η δύναμη ευθύνης που μας αρμόζει, ώστε να πάει μπροστά η Ελλάδα και η ελπίδα να ανατείλει ξανά για όλους τους πολίτες.

Ας αφήσουμε κατά μέρους τις δικαιολογημένες πικρίες ή και τον θυμό και ας στοιχηθούμε πάλι στις γραμμές του αγώνα.

Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς, είναι η ιστορία μας, είναι η υπόσχεσή μας για ένα στέρεο, καλύτερο Αύριο».

Συναυλία της Χορωδίας-Ορχήστρας των Νέων της Μητρόπολης

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα λάβει χώρα, στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος η καθιερωμένη Συναυλία της Χορωδίας-Ορχήστρας των Νέων της Ιεράς  Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Παύλου Κουρμπέτη, αφιερωμένη στην Εθνικοθρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Επίκαιρα θα μιλήσει ο Οικονόμος π. Αθανάσιος Τρίκκας, Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

«ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΩΡΑ».

Η τελευταία διάλεξη για φέτος, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το τμήμα της Χαλκίδος θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο της οικογενείας Πνευματικού όπου μέχρι πέρυσι στεγάζονταν τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως), με ομιλήτρια την κ. Ματίνα Βαρκάδου-Κουβαρά, Παιδαγωγό και Θεολόγο, η οποία θα εισηγηθεί το θέμα: «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΩΡΑ».

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και η απονομή, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, των Βεβαιώσεων Παρακολουθήσεως σε όσους συμμετείχαν στις συναντήσεις της Σχολής.

· Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το τμήμα της Ιστιαίας θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη, Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ».
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.
 

Παραιτήθηκε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στερεάς που είχε εκλεγεί πριν λίγες μερες!

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν λίγο  ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στερεάς  που είχε εκλεγεί πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 27/1/12 .

Ο Τάσος Γέραλης σε μια επιστολή - καταπέλτη αναφέρει ανάμεσα στα άλλα:

"Γκρεμίσαμε τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Μεγάλο μέρος των πολιτών μετατρέπονται σε πένητες. Η ανεργία καταγράφει μεταπολεμικό ρεκόρ, ενώ χιλιάδες νέοι αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...