Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό Ευβοίας

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.


Το έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το Βωμολοχικό καρναβάλι της Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια

 Το Βωμολοχικό καρναβάλι της Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια έχει τις ρίζες του στις διονυσιακές τελετουργίες και γίνεται την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία του χωριού. 


Ο επισκέπτης, το τριήμερο 1-2-3 Μαρτίου, μπορεί να γευτεί κρασί και σαρακοστιανούς μεζέδες, ενώ του δίνετε η ευκαιρία να ακούσει δεκάδες τραγούδια βωμολοχικού χαρακτήρα. Τα βωμολοχικά τραγούδια είναι γεμάτα από αισχρολογίες και αδιαντροπιές, τα οποία κατάγονται από την αρχαιότητα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Χαλκίδα περνάει το Σάββατό της

Η Τατιάνα Στεφανίδου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό του Σαββάτου και πήγε να απολαύσει το ούζο της εκτός Αθήνας.

Φορτηγατζήδες από την Εύβοια σε μπλόκο στην Εθνική Οδό

Διόδια, φορολογικό και ασφαλιστικό έβγαλαν στον δρόμο σήμερα τους ιδιοκτήτων φορτηγών στη Φθιώτιδα. 


Μεγάλος αριθμός φορτηγών συγκεντρώθηκε αρχικά στην είσοδο της Λαμίας στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και στην συνέχεια σε κομβόι κινήθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας.

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα στη στροφή Τσεκούρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης. 


Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο επικίνδυνη είναι η στροφή... "Τσεκούρα", όπου έχουν σημειωθεί δεκάδες αιματηρά τροχαία.

Επιβατικό IX προσέκρουσε πίσω από ένα άλλο IX, το οποίο προπορευόταν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...