Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Συμφωνία για στενή συνεργασία των Δήμων Χαλκιδέων και Κερκυραίων

Την πολιτική βούληση για στενή συνεργασία των Δήμων Χαλκιδέων και Κερκυραίων σε όλους τους τομείς εξέφρασαν οι δήμαρχοι Θανάσης Ζεμπίλης και Γιάννης Τρεπεκλής, στη συνάντησή τους στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Ο Θανάσης Ζεμπίλης με τον Δήμαρχο Κερκυραίων, Γιάννη Τρεπεκλή

Κεδίκογλου: Εκλογές θα γίνουν το 2016

Για στείρα άρνηση σε κάθε αλλαγή κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, είχε αρνηθεί ότι θα κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.


«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει με συζητήσεις στο Κοινοβούλιο» υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ  ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.

Κάρυστος: Συνελήφθη "φορτωμένος" με ... καταδίκες!

Συνελήφθη, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου το μεσημέρι στη Κάρυστο, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

Αποστόλου: Η συγκυβέρνηση οδηγεί σε εξαθλίωση τον αγροτικό χώρο

Η συγκυβέρνηση οδηγεί σε εξαθλίωση τον αγροτικό χώρο, επιβραβεύει τη λεηλασία της δημόσιας γης και αφανίζει τα εργασιακά δικαιώματα.


 Στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης, ο Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου, και συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο., αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα του αγροτικού χώρου, της δημόσιας περιουσίας και των εργαζομένων της Εύβοιας.

Αναλυτικότερα είπε:

Χαλκίδα: Ξεκινούν την έκθεση οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί!

Την «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου» διοργανώνει ο Σύλλογος Διπλωματούχων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Εύβοιας, από τις 8 έως και τις 17 Νοεμβρίου, στο κτηριακό συγκρότημα «Αστέρια» στην παραλία Χαλκίδας.

ΚΚΕ - ΚΝΕ: Αλληλεγγύη στους εργάτες της «ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ»

Στους εργαζομένους της επιχείρησης «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ» (Πρώην Τσαούσογλου) παρέδωσε αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Χαλκίδας - Θήβας του ΚΚΕ και των Τομεακών Συμβουλίων Χαλκίδας - Θήβας και ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ είδη πρώτης ανάγκης. 

Αναγνωστάκης: Σύγκρουση με το νεοφιλελευθερισμό και το λαϊκισμό

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατάθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας  την ιστορική πραγματικότητα που  θέλει και τις 11 προτάσεις δυσπιστίας, που έχουν κατατεθεί από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, να μην καταλήγουν σε απώλεια εμπιστοσύνης της εκάστοτε κυβέρνησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...