Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Να ψηφίσουμε χρήσιμα και όχι απλά διαμαρτυρόμενοι

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ
Υποψήφιου της ΔΗΜΑΡ
στην ΕΥΒΟΙΑ


Ο τόπος μας περνάει μια δύσκολη περίοδο. Όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο βιώνει μια πρωτόγνωρη για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα, κρίση. Μια κρίση που δεν αφορά μόνο την οικονομία. Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι η κρίση αυτή, αφορά όλες τις πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, αλλά και όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Θα λέγαμε χωρίς να θέλουμε να μηδενίσουμε όσες προσπάθειες και πρόοδοι έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ότι έτσι όπως εξελίσσεται και εκδηλώνεται η κρίση αυτή τα τελευταία δύο χρόνια, εκφράζει μια καθολική κρίση αξιών που υπόβοσκε όμως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Οι παθογένειες του συστήματος, συνδέονται κυρίως με το κομματικό πελατειακό σύστημα που οικοδομήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες, μέσα και γύρω από το κράτος, το οποίο στην κυριολεξία έχουν καταλάβει οι κυρίαρχες μέχρι σήμερα πολιτικές δυνάμεις. Ανομία, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια, ήταν οι κυρίαρχες πρακτικές. Όμως ταυτόχρονα είχαμε και φαινόμενα συγκάλυψης, αποσιώπησης, συνενοχής αλλά και ανοχής από το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα και την κοινωνία, χωρίς καμιά διάθεση εξίσωσης των ευθυνών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα ο Αλέξης Κωστάλας

Απο θαύμα γλίτωσε ο Αλέξης Κωστάλας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ξέφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαντάκι μεγάλου βάθους.

Στιγμές τρόμου έζησε στους δρόμους της Κέρκυρας ο πρώην κριτής του «Dancing on ice». Ευτυχώς όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου, στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού βγήκαν από αυτό σώοι! Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κωστάλας στο Star, χωρίς να χάνει την αίσθηση του χιούμορ του:

«Καλά είμαι. Μια χαρά... Όλα είναι εντάξει... Είμαι στην Κέρκυρα γιατί ήταν η συναυλία της φιλαρμονικής εταιρίας "Μάνταλος" την Μεγάλη Δευτέρα ... Και συνέβη ένα τροχαίο. Ήμουν εκεί... Δυστυχώς θα με βλέπετε ακόμα...»

«ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ» από το Γυμνάσιο Αλιβερίου

«ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ» «στον κάδο, όχι στο δρόμο» ήταν τα συνθήματα που έκαναν πράξη οι μαθητές στο Γυμνάσιο Αλιβερίου


Η Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Γυμνασίου πραγματοποίησε δράση με θέμα: «ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ», τη Μ. Πέμπτη στις 16:00-17:30 στη διασταύρωση της κεντρικής και  της περιφερειακής οδού .

"Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε να βλέπουμε πεταμένα μπουκάλια νερού και άλλα απορρίμματα στις άκρες των δρόμων" λένε οι μαθητές.

Στα πλαίσια της δράσης έγραψαν το σύνθημα: «στον κάδο, όχι στο δρόμο» σε 200 σακούλες απορριμμάτων και τις μοιράσαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα προτρέποντας ταξιδιώτες  και  ντόπιους,  να μην πετάνε τα σκουπίδια τους έξω από το αυτοκίνητο αλλά να τα τοποθετούν σε σακούλες και να τα ρίχνουν σε κάδους απορριμμάτων.

 Η δράση έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος που εκπονεί στο σχολείο  με θέμα «Φάε, πιες, ανακύκλωσε» με χορηγία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Η Ομάδα περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γυμνασίου Αλιβερίου πλαισιώνεται από τις συντονίστριες καθηγήτριες Γλάρου Κονδυλία και Μακρίδου Χριστίνα  .

VIDEO: Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη και Μανωλίδου

Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.

Μαζί τους ήταν και το της ΝΔ Χάρης Ταμπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ένοπλος εισέβαλλε σε κατάσταση αμόκ στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας

Οπλισμένος με μια καραμπίνα και εκτός εαυτού ένας 35χρονος εισέβαλλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς.

Ο μαινόμενος άνδρας που φαινόταν να έχει καταληφθεί από αμόκ, απείλησε τη σκοπό με προτεταμένο το όπλο και στη συνέχεια το έστρεψε προς το μέρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ζητώντας τους με φωνές και βρισιές να του εξηγήσουν γιατί τον είχαν... σταματήσει νωρίτερα για να κάνουν έλεγχο στο μοτοποδήλατό του!

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Εύβοια

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας είναι οι:

Αγγέλου Ευάγγελος, μηχανολόγος μηχανικός
Αναγνωστάκης Δημήτρης, εκπαιδευτικός, πρ. δήμαρχος Χαλκιδέων
Κολιοπάνος Πάνος, δημοσιογράφος
Παπαγεωργίου Σπύρος, υπάλληλος ΕΛΤΑ
Παπανδρέου Ανδρέας, δημοσιογράφος
Παύλοβιτς Αλέξανδρος, πολιτικός επιστήμονας
Σαραφιανού Αμφιτρίτη, εκδότρια
Χαϊνάς Κώστας, μαθηματικός αναλυτής οικονομολόγος μελετητής

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Αριστεράς θα γίνει την Παρασκευή 20 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο, στις 11.30 το πρωί.

Συνταξιούχος υπεξαίρεσε 250.000 ευρώ από το ΙΚΑ!

Ο 62χρονος συνταξιούχος ήταν πρώην υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και παραποιούσε στοιχεία τα τελευταία τρία χρόνια!


Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου ένας 62χρονος, πρώην υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο οποίος κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε, από τη θέση που κατείχε, μεγάλα χρηματικά ποσά, προερχόμενα από παραποίηση των στοιχείων για τις εργοδοτικές εισφορές στο Ι.Κ.Α..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Για καφεδάκι στη Χαλκίδα ο Λοβέρδος

Για καφεδάκι στη Χαλκίδα ήρθε την Μεγάλη Παρασκευή ο Ανδρεάς Λοβέρδος.

Δεν επισκέφτηκε επιτάφιους ούτε καν το νοσοκομείο (σαν υπουργός Υγείας θα έβγαζε χρήσιμα συμπεράσματα μια τέτοια μέρα)...

Με τον βουλευτή και φίλο του Συμεών Κεδίκογλου, συναντήθηκε και τα είπαν ενώ έκαναν και για προεκλογικούς λόγους βολτούλα στην παραλία. 

Όπως γράφει το egnomi.gr  "οι δύο άντρες τα είπαν σε χαλαρό στιλ σε παραλιακό cafe και φυσικά οι προεκλογικές εξελίξεις ήταν στο επίκεντρο της κουβέντας τους. Η ηλιόλουστη μέρα ήταν ενδεδειγμένη για μία βόλτα στο πλακόστρωτο της παραλίας η οποία και έγινε χωρίς φανφάρες και υπερβολικές χαιρετούρες, αφού, ως γνωστόν, ο Συμεών είναι αρκετά low profile και στις προεκλογικές περιόδους".

Τώρα ποιος ειδοποίησε τους φωτογράφους που αποθανάτισαν το καφεδάκι και την βόλτα του υπουργού και του βουλευτή θα ρωτήσουμε τα...μέντιουμ!

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ - χαστούκι στα δύο μεγάλα κόμματα!

Ρευστό το πολιτικό σκηνικό ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Διαβάστε τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας της MRB. Κυβέρνηση συνεργασίας ζητούν οι πολίτες


Με το ζόρι το 33% ξεπερνά ο δικομματισμός σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βέλος: 35χρονος στο νοσοκομείο μετά από σφοδρή σύγκρουση

"Αγκαλιάστηκαν" μια μοτο και ένα ΙΧ  στο χωριό Βέλος του δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων και ένας 35χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο. 
Το τροχαίο ατύχημα έγινε την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ στις 9.

Θύμα του ατυχήματος ο νεαρός οδηγός της μηχανής που, με κατάγματα μεταφέθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και μετά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.
Ο 35χρονος οδηγούσε τη μηχανή του όταν κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ.. 

(φωτό αρχείου)

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί Τσοχατζόπουλου και συνεργατών του

Εντολή για την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εξέδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Σοκ στο Ηράκλειο – Προσπάθησε να απαγάγει και να βιάσει 14χρονη

Το περιστατικό συνέβη μέσα στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας χθες το απόγευμα.

Η 14χρονη προχωρούσε στο δρόμο όταν ξαφνικά δίπλα της, σταμάτησε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο από το οποίο βγήκε ο δράστης ο οποίος άρχισε να την χτυπάει.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος φόρεσε χειροπέδες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Χειροπέδες φόρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, "ο Δημήτρης θα κάνει Πάσχα με τον... Άκη Τσοχατζόπουλο"!

Η ... ΛΥΣΗ ΣΤΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΕΔΩ

Πήγαν να λιντσάρουν πατέρα και γιό που βιάσαν και σκότωσαν την 85χρονη

Επίθεση από συγγενή της ηλικιωμένης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, δέχτηκε ο 44χρονος Ρουμάνος, που φέρεται να "ενορχήστρωσε" τη ληστεία και τη δολοφονία της Σοφίας Κορναράκη.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ


Τον Αύγουστο θα ντυθεί νυφούλα στη Μύκονο η Εύα Λάσκαρη!

Τον Αύγουστο στο νησί των Ανέμων θα γίνει ο γάμος της Εύας Λάσκαρη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντίνο Τσιώρη. 

 Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

 

Ασπίδα κατά του διαβήτη το πρωινό

Ερευνητικά δεδομένα από μελέτη της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard στις Η.Π.Α. αποκάλυψε ότι οι άνδρες που συστηματικά δεν τρώνε πρωινό... διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.

Τα στοιχεία της έρευνας που έγινε σε 30.000 άνδρες δείχνουν πως ακόμα και αυτοί που δεν είναι παχουλοί και τρώνε υγιεινά και ισορροπημένα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας διατρέχουν κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη εφόσον δεν καταναλώνουν πρωινό.

Στο αρχικό στάδιο της έρευνας, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition, κανένας από τους άνδρες δεν είχε διαβήτη. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που που σπανίως κατανάλωναν πρωινό είχαν κατά 21% υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη σε σύγκριση με εκείνους που έτρωγαν συστηματικά πρωινό.

Σημειώνεται ότι οι ερευνητές παρακολούθησαν τις διατροφικές συνήθειες όσον αφορά τη λήψη πρωινού 29.206 ανδρών για μια περίοδο 16 ετών.

Επιπλέον, αυτοί που έτρωγαν ισορροπημένα μεν αλλά μόνο μια ή δυο φορές την ημέρα είχαν 25% περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν.

Οι ερευνητές επισημαίνουν πως η κατανάλωση τριών κυρίως γευμάτων την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού φαίνεται ότι αποτελεί το ιδανικό διατροφικό μοτίβο που κρατάει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 μακριά από τους άνδρες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παρόμοιες έρευνες που να αφορούν τις γυναίκες.

Τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρώτα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, όπως και ο βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Μουλόπουλος, ενώ ένα από τα νέα….

πρόσωπα στην ίδια περιφέρεια είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κόρη του τέως προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου. Στην Β΄ Αθηνών υποψήφιοι, θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου Πάνος Σκουρλέτης, οι εκλεγέντες στις τελευταίες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ Πάνος Κουρουμπλής και Σοφία Σακοράφα, καθώς και οι συγγραφείς Νάντια Βαλαβάνη και Πέτρος Τατσόπουλος.
Ειδικότερα, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο για τις πέντε εκλογικές περιφέρειες του λεκανοπεδίου Αττικής και τις δύο της Θεσσαλονίκης, που δημοσιοποιήθηκαν, έχουν ως εξής:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτόφωρο για τις καταλήψεις δημόσιων κτηρίων

Να παρεμβαίνουν άμεσα στις περιπτώσεις καταλήψεων Πανεπιστημίων, υπουργείων και άλλων δημοσίων κτηρίων και να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία, σε περίπτωση που οι καταληψίες αρνούνται να εγκαταλείψουν το χώρο, παρήγγειλλε στους συναδέλφους του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός απέστειλε σήμερα έγγραφη παραγγελία του στους προϊσταμένους των εισαγγελιών Εφετών της χώρας στην οποία επισημαίνεται ότι «τα τελευταία έτη, παρουσιάζεται συχνά το φαινόμενο της καταλήψεως διαφόρων χώρων στους οποίους στεγάζονται και λειτουργούν υπηρεσίες του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου». Αποτέλεσμα των καταλήψεων αυτών, είναι σύμφωνα με τον κ. Τέντε, «η διακοπή της λειτουργίας των υπηρεσιών αυτών ή η διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας».

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το πλουσιοκόριτσο από την Εκάλη που ερωτεύτηκε τον Τόμσεν! (Φωτογραφίες)


Υπάρχει μια Ελληνίδα, μια ξανθιά καλλονή από πολύ πλούσια και γνωστή οικογένεια της Εκάλης, η οποία "καίγεται" όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον γαλανομάτη Δανό οικονομολόγο.

Δείτε ποιά είναι η ξανθιά γυναίκα!

 

 

 

Τεράστια η πτώση στον τομέα της οικοδομής

Συνεχίζεται η κρίση στον τομέα της οικοδομής, λόγω των γενικότερων επιπτώσεων της δημοσιονομικής κρίσης. Πιο συγκεκριμένα πτώση -50,3% σε ετήσια βάση παρουσίασε ο όγκος των νέων οικοδομών τον Δεκέμβριο του 2011 βάσει αδειών (ιδιωτικών, κατοικήσιμων και μη κτισμάτων), σύμφωνα….

με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία. Η οικονομική δραστηριότητα στον κλάδο έχει μειωθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο, στα 23.14 εκατ. m2 το 2011, από 102,24 εκατ. m2 το 2005 και από 59,41 εκατ. m2 το 1999.
Ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στην κατασκευή κατοικιών κατέγραψε μεγάλη πτώση κατά -42,7% το 2011, έναντι πτώσης κατά -36,4% το 2010.


Περισσότερα  στο  allisrealestate.blogspot.com

Η ευχή που συγκίνησε το Σπύρο Σούλη

Ευτυχισμένες γιορτές σε ένα ζεστό σπιτικό θα περάσει μία πενταμελής οικογένεια χάρη στο Σπύρο Σούλη και την ομάδα του «Make a wish».


Πριν από καιρό, ανάμεσα στα εκατοντάδες γράμματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της εκπομπής «Με το δεξί», υπήρξε κι ένα που συγκίνησε ιδιαίτερα το γνωστό αρχιτέκτονα.

Αποστολέας του ένα μικρό αγοράκι, ο Δημήτρης, που ζήτησε από τους γονείς του να στείλουν γράμμα στο Σπύρο Σούλη για να τους φτιάξει ένα καινούργιο σπιτικό.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πατέρας και γιος οι βιαστές-δολοφόνοι της ηλικιωμένης από την Κρήτη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης στην Επισκοπή της Κρήτης. Μάλιστα η άτυχη 85χρονη γυναίκα πριν δολοφονηθεί έπεσε και θύμα βιασμού από τους δράστες. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μοντέλο αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την κριτική για την εμφάνισή της

Αν και οι συνθήκες θανάτου της 32χρονης Κλόντια Μπόερνερ παραμένουν αδιευκρίνιστες, η οικογένειά της αποδίδει το τραγικό γεγονός στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την εμφάνισή της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος... βράβευε τον Λουκά Παπαδήμο

Εικόνα βγαλμένη από το παρελθόν. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βραβεύει χαμογελαστός τον Λουκά Παπαδήμο.

Είναι από την εποχή της παντοδυναμίας του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου που σε ειδική εκδήλωση βραβεύει τον νυν πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Εγκληματική Ομάδα για ξέπλυμα χρήματος


Ένα πλέγμα προσώπων και εξωχώριων εταιρειών, μέσω δεκάδων τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εικονικών ή μη αγοραπωλησιών ακινήτων, που για περισσότερα από δέκα χρόνια παρέχει βοήθεια στον πρώην υπουργό να «σβήνει» τα ίχνη παράνομων πληρωμών, περιγράφεται στο πόρισμα της Εισαγγελίας για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Άγιο είχαν ποδοσφαιριστής και τσιγγάνος που τράκαραν στον δρόμο Αρτάκης - Ψαχνών

Opel Astra J
Φωτό αρχείου (Photo credit: Wikipedia)
Άγιο είχαν ένας 35χρονος Χαλκιδέος ποδοσφαιριστής και ένας τσιγγάνος που τράκαραν στον  επικίνδυνο δρόμο Αρτάκης - Ψαχνών στη διασταύρωση του Αγγ. Γοβιού. 
Στο τροχαίο ατύχημα που έγινε Μ. Πέμπτη λίγο μετά το μεσημέρι το αυτοκίνητό του ποδοσφαιριστή διαλύθηκε, ενώ ο ίδιος "γλίτωσε" με ελαφρύ τραυματισμό. 

Ο ποδοσφαιριστής κινούταν με το αυτοκίνητό του, ένα Opel ασημί προς Χαλκίδα. Τότε βγήκε από πρόχειρη θέση στάθμευσης, ένας τσιγγάνος με αγροτικό. 
Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφριά, στα χείλη. Το αυτοκίνητό του όμως έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές. 
Ο τσιγγάνος δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκαν καν πρώτες βοήθειες
Enhanced by Zemanta

Απαγόρευσαν το Ματς του Θανάτου οι Ουκρανοί! [εικόνες και βίντεο]

Το 1942 πρώην ποδοσφαιριστές από τη Διναμό και τη Λοκομοτίβ Κιέβου αντιμετώπισαν στο γήπεδο επίλεκτους των ναζιστικών στρατευμάτων. Νίκησαν και σφαγιάστηκαν. Η ταινία που δραματοποιεί τα όσα συνέβησαν δεν θα παιχτεί ποτέ στην Ουκρανία. Τουλάχιστον όχι πριν το ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου...

Το Ματς του Θανάτου επρόκειτο αρχικά να προβληθεί στην Ουκρανία από την 1η Μαΐου, έναν μήνα πριν την έναρξη του Euro 2012 (8 Ιουνίου - 1 Ιουλίου), το οποίο συνδιοργανώνει η χώρα με την Πολωνία αλλά το υπουργείο Πολιτισμού αρνήθηκε να χορηγήσει την θεώρηση που απαιτείται για την εκμετάλλευση της ταινίας. Οι αρχές θεωρούν μερίδα Ουκρανών παρουσιάζεται ως συνεργάτης των Γερμανών στην ταινία αυτή και θέτουν βέτο.

H ΣYNEXEIA  KAI ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στο ... αρχαίο τείχος της Χαλκίδας σταμάτησαν οι εργασίες για την κατασκευή Νοσοκομείου Χαλκίδας

Στο ... αρχαίο τείχος της Χαλκίδας σταμάτησαν οι εργασίες  για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, οι οποίες ξεκίνησαν πρόσφατα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ξεκαθαρίζει ότι τα έργα προχωρούσαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, αλλά σταμάτησαν πριν 25 ημέρες επειδή στο χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο Νοσοκομείο βρέθηκε τμήμα του τείχους της Χαλκίδας.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι στο διάστημα των 25 ημερών, που έχουν μεσολαβήσει, γίνονται όλες οι διαδικασίες από την αρχαιολογία και τη ΔΕΠΑΝΟΜ και μετά το Πάσχα θα συνεδριάσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για να αποφασίσει για την συνέχιση των εργασιών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την χρηματοδότηση του έργου, ούτε άλλο σοβαρό εμπόδιο που να εμποδίζει την πρόοδο των εργασιών.


(Φωτό απόegnomi.gr)

Κίνδυνος διακοπής ρεύματος για πρώην πελάτες της Energa και Hellas Power

Κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές που τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης καθώς και οι μεγάλοι μη οικιακοί καταναλωτές χαμηλής τάσης που ήταν πελάτες της Hellas Power ή της Energa και δεν έχουν ακόμα επιλέξει νέο προμηθευτή.

Αντίθετα, δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής για τους οικιακούς καταναλωτές, οι οποίοι πάντως θα πρέπει επίσης να συνάψουν σύμβαση με προμηθευτή της επιλογής τους, ΔΕΗ ή εναλλακτικό.

Η ΡΑΕ υπενθυμίζει με ανακοίνωση ότι η προθεσμία για την επιλογή προμηθευτή λήγει στις 24 Απριλίου, δηλαδή τρεις μήνες μετά τη διακοπή δραστηριοποίησης των δύο εταιριών στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γυναίκα ταμπουρώθηκε στο σπίτι της μαζί με τον 7χρονο γιό της στο Ωραιόκαστρο

Ταμπουρωμένη στο σπίτι της βρίσκεται μια γυναίκα κρατώντας μαζί της τον 7χρονο γιό της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.Άνδρες των ΕΚΑΜ, αστυνομικοί με πολιτικά, ένστολοι κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, βρίσκονται έξω από σπίτι στην οδό Κονταξοπούλου στο Ωραιόκαστρο.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

21 - 24 Απρίλιου έρχονται οι Ρώσοι!

To Επιμελητήριο Εύβοιας οριστικοποίησε την επίσκεψη των Ρώσων TOUR OPERATORS και δημοσιογράφων στην Εύβοια, η οποία θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 21 - 24 Απρίλιου 2012, με σκοπό την προβολή του νησιού μας.

 Η αποστολή των Ρώσων επισκεπτών, θα αποτελείται από 15 άτομα και θα περιλαμβάνει 8 τουριστικούς πράκτορες και 7 δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα τουριστικά έντυπα και το μεγαλύτερο εθνικό κανάλι της Ρωσίας (ΟΡΤ) και θα κάνουν ιδιαίτερες εκπομπές για την Εύβοια, στα πλαίσια πολύ δημοφιλών εκπομπών για τα ταξίδια στην ρωσική τηλεόραση, εκπομπές με εξαιρετικά μεγάλους αριθμούς ακροαματικότητας, που θα φέρουν πραγματική αξία στην διαφήμιση του νησιού μας. Κατά την επίσκεψη αυτή, οι φιλοξενούμενοι θα περιηγηθούν στα σημαντικότερα σημεία του νησιού, με στόχο να προβληθεί άμεσα και κατά τον αποδοτικότερο δυνατόν τρόπο η Εύβοια, οι φυσικές ομορφιές της, ο ιστορικός πλούτος της, η τουριστική υποδομή της, η φιλοξενία της, τα προϊόντα της, οι υπηρεσίες της.

Η επίσκεψη είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, συνεχών δράσεων, με σκοπό την προώθηση οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών με ρωσικά οικονομικά και επιχειρηματικά φόρουμ και την προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά της Ρωσίας. Το Επιμελητήριο, με την πραγμάτωση της εν λόγω αποστολής - μέσω ειδικευμένων δικτύων - επιδιώκει στοχευμένα την προβολή του νομού μας και την σύναψη συνεργασιών, για την άμεση προσέλκυση τουριστών από τη Ρωσία στην Εύβοια, με γνώμονα ότι ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσει βασική διέξοδο εξόδου από την κρίση και σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της Εύβοιας και η Ρωσία αποτελεί ιδανικό εταίρο για την ευόδωση του στόχου αυτού.

Η εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

the logo of syriza
(Photo credit: Wikipedia)

Η εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας , ανακοινώθηκε σήμερα.

Την αποτελούν οι:

Ρουμελιωτάκης θοδωρής (Συντονιστής)
Σιόλιας Νίκος
Παππάς Κώστας
Μποτζιβάλη Λαμπρινή
Βλαχογεωργού Αθηνά
Σκούρας Αντώνης (-Μαντούδι-Λίμνη)
Χρονόπουλος Κώστας (Λ.Αιδηψού)
Κατσάτος Τάσος
Κολώνια Ροζίνα
Θαλασσινός Γιώργος (Αλιβέρι)

ΣΗΜ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ μας στέλνει τις ανακοινώσεις του. Ή δεν μας ξέρουν ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μας ξέρουν. Εμείς θα δημοσιεύουμε ότι τον αφορά  για να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας, έστω και με μικρή καθυστέρηση...
Enhanced by Zemanta

Θέμελης, Κουλούρης, Ρούσσου, οι πρώτοι υποψήφιοι της "Κοινωνικής Συμφωνίας"

Θέμελης, Κουλούρης, Ρούσσου, οι πρώτοι υποψήφιοι της "Κοινωνικής Συμφωνίας" στο Νομό Εύβοιας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τα κεντρικά του κόμματος.

Ένας συνταξιούχος  υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών, ένας γιατρός πνευμονολόγος και μία οδοντίατρος θα δώσουν την μάχη για το ψηφοδέλτιο  της "Κοινωνικής Συμφωνίας"της οποίας ηγούνται η Λούκα Κατσέλη και  ο Χ. Καστανίδης.

Θέμελης  Πέτρος  - Συνταξ. Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών

 Κουλούρης Γιώργος - Πνευμονολόγος

 Ρούσσου Αγγελική - Οδοντίατρος

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...