Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Προσάραξη ιστιοπλοϊκού στην Εύβοια


Η Λιμενική Αρχή Ωρεών ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για περιστατικό προσάραξης σε αμμώδη αβαθή του ιστιοφόρου «GEMSE» σημαίας Γερμανίας, με δύο... αλλοδαπούς επιβαίνοντες και του Ε/Γ–Τ/Ρ «ΥΛΒΙΕ» Ν. Λευκάδας 273, με μοναδικό επιβαίνοντα τον Κυβερνήτη του, στη θαλάσσια περιοχή Αγία Ελένη στις Κεφάλες Ασμηνίου στην Βόρεια Εύβοια.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε προς παροχή βοήθειας περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Τ/Χ σκάφος «ΚΡΑΜΠ ΓΟΥΟΚΕΡ» Τ.Ω. 51, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, καθώς και το Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ» Σ. Αιδ. 175.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση της θάλασσας ή εισροή υδάτων, ενώ στους κυβερνήτες, δόθηκε εντολή να μην προβούν σε καμία ενέργεια αποκόλλησης ή μετακίνησής τους χωρίς την παροχή οδηγιών και εγκρίσεων, καθώς και την παρουσία της Λιμενικής Αρχής. 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ωρεών

Λεφτά υπάρχουν (για χλοοτάπητες) στον δήμο Χαλκιδέων!


Εδώ ο κόσμος καίγεται, δημοτικοί υπάλληλοι δεν ξέρουν αν θα έχουν δουλεία αύριο, και στο δήμο Χαλκιδέων περισεύουν 206.640,00 € για τη προμήθεια και...
τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα σε γήπεδο πάρκου της πόλης... (αρ. πρωτ. δημ. αποφ. 76422)
Aπo to τρομακτικο

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πάλεψαν με τις φλόγες

Συναγερμός σήμανε  όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα κοντά στην δεξαμενή στην Χαλκίδα. Αμέσως πυροσβεστικά βρέθηκαν εκεί και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στα διπλανά διαμερίσματα.

Από τον πυκνό καπνό δεν αισθάνθηκε καλά η ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε εκεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες. Όπως βλέπετε και εσείς αρκετές υλικές ζημιές είχαμε στο σπίτι της 80 χρονης. Όσον αφορά τα αίτια, γίνεται προανάκριση από την υπηρεσία.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...