Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Γιώργος Μαρίνος μίλησε στη Λιβαδειά

Σε συγκέντρωση στη Λιβαδειά μίλησε το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.


Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Γιώργος Πελέκης, γραμματέας της ΤΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, ενώ παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό.

Ημερίδα για το δημόσιο σχολείο από την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας και η ΕΛΜΕ Ευβοίας οργανώνουν την ημερίδα με θέμα «Η διάλυση του Δημόσιου Σχολείου- Αξιολόγηση- My school- Νέο Λύκειο» τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. 


Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Μαυρογιώργος, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Σταύρος Πετράκης, ειδικός γραμματέας της ΔΟΕ, η Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ και ο Παύλος Χαράμης, Πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ ΟΛΜΕ.

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Χαλκίδα για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθησαν, χθες (15-02-2014) στην περιοχή της Χαλκίδας, από την Β΄ ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα, ένας 26χρονος ημεδαπός, ένας 33χρονος ομογενής από την Ελβετία και ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον ο 32χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Συνελήφθη 37χρονος για παράνομη οπλοκατοχή στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες (15-02-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. 

Συνελήφθη 25χρονος για κλοπές και ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Ο δράστης αποπειράθηκε να αφαιρέσει πετρέλαιο από οικία 30χρονου ημεδαπού, τράπηκε σε φυγή καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη λίγη ώρα μετά, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα τρεις ακόμη κλοπές στην ίδια οικία

Σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές αρχές, καθώς έχει συλληφθεί πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι

Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για την υγεία!

Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για την υγεία!

Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, παντού!

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Ο νόμος της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) που ψηφίστηκε στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των όποιων δωρεάν παροχών υγείας απέμειναν σήμερα.

Ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Εύβοιας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 Πάνω από 90 χορευτικά τμήματα απ΄ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην Πίτα του Ηπειρώτη που έγινε σήμερα Κυριακή 16 φλεβάρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Χαλκίδα: Άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν νεκρό 45χρονο άνδρα!

Ο άτυχος άνδρας δεν σήκωνε το τηλέφωνο και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν. 

 
Μετά από δεκάδες αναπάντητες κλήσεις, οι δικοί του άνθρωποι πήγαν έξω από το σπίτι του και χτύπησαν την πόρτα, ωστόσο δεν πήραν καμία απάντηση.

Σίμος Κεδίκογλου: Συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου Υδροθεραπευτηρίων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού κ. Ζάχο Χριστοφή και το προεδρείο του Συλλόγου Υδροθεραπευτηρίων Αιδηψού είχε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Βόρεια Εύβοια.


Στη συνάντηση, την οποία προκάλεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σκουρτανιώτης Γιώργος, κυριάρχησε το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες υδροθεραπευτηρίων με την ανάκληση των αδειών ξενοδοχείων ιαματικής θεραπείας.

Χαλκίδα: Συνελήφθη για πήγε να κλέψει πετρέλαιο από σπίτι

Συνελήφθη στην Χαλκίδα ένας 25χρονος, καθώς είχε εισέλθει παράνομα στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, ενός 30χρονου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει πετρέλαιο από τη δεξαμενή του λεβητοστασίου, καθώς και τρόφιμα. 


Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Ξαφνικός χωρισμός για τον Σίμο Κεδίκογλου

Τα παθιασμένα φιλιά ΔΕΝ οδήγησαν στον γάμο....

"Ξαφνικός χωρισμός για τον υπουργό. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και την 28χρονη Μαντώ Κόλλια στην απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους".

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, ταξιδεύει στην Ερέτρια

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, ταξιδεύει στην Ερέτρια και μαγειρεύει καθημερινά και αγαπημένα φαγητά. Ξεκινά μαγειρεύοντας μία λαχταριστή μακαρονόπιτα, με μανιτάρια και φέτα, για όλους τους μακαρονάδες. 


Συνεχίζει μαγειρεύοντας κοτόπουλο με κρέμα σκόρδου και καραμελωμένα καρότα, δίνοντας στο συνηθισμένο αυτό φαγητό μία άλλη διάσταση. Για γλυκό, επιλέγει κανταϊφένιες σιροπιαστές μπουκίτσες συνδυάζοντας το κλασσικό με κάτι καινούργιο. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...