Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αλιβέρι: Βρέφος τριών μηνών ξεψύχησε στον δρόμο για το κέντρο υγείας!

Το περιστατικό έγινε σε χωριό έξω από το Αλιβέρι. Οι γονείς του δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή.


Ήταν απόγευμα όταν το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του. 

Αστραπιαία οι γονείς το πήραν στην αγκαλιά τους και πήγαν στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Συλλήψεις νεαρών (και όχι μόνο) για ναρκωτικά σε Χαλκίδα και Κάρυστο

Συνελήφθησαν, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα σε περιοχές της Χαλκίδας και της Καρύστου Ευβοίας, συνολικά έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες, ηλικίας 56, 37 και 16 ετών και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 16, 17 και 16 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 


Επιπλέον ο 17χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ο 56χρονος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

Μπακογιάννης: Στερούνται λογικής οι αυξήσεις στα διόδια

«Οι μεγάλες αυξήσεις των τιμών των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη Πέμπτη, στερούνται κάθε λογικής, δεδομένων των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας» αναφέρει ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του.


«Την ίδια ώρα που ο μέσος πολίτης αγωνίζεται να επιβιώσει, έρχεται στο προσκήνιο, για ακόμη μία φορά, ένα σημαντικό θέμα που γεννά εμπόδια στη μετακίνηση σε έναν από τους πιο βασικούς οδικούς άξονες της Ελλάδας.

Η Ένωση Λιμνίων Εύβοιας και ο Σύνδεσμος εν Αττικής Χαλκιδέων “Ο ΕΥΡΙΠΟΣ” έκοψαν την πίτα τους

Με φόντο την Ακρόπολη την νύχτα, η Ένωση Λιμνίων Εύβοιας σε μια κοινή εκδήλωση με τον σύνδεσμο εν Αττικής Χαλκιδέων “Ο ΕΥΡΙΠΟΣ”, έκοψαν την πίτα τους το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”.

Αιδηψός: Ιδιοκτήτρια οικίας έτρεψε σε φυγή διαρρήκτη!

Παρά τα χρονάκια της, η 68χρονη γυναίκα δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τον 21χρονο που ήδη είχε προκαλέσει ζημιές στην κεντρική είσοδο του σπιτιού της παραβιάζοντάς την

Ούτε που σκέφτηκε να ελέγξει αν βρισκόταν κάποιος μέσα στο σπίτι που έβαλε στο «μάτι» στην Αιδηψό, ένας νεαρός διαρρήκτης ο οποίος αποφάσισε μάλιστα να δράσει… μέρα- μεσημέρι! Ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια και το έβαλε στα πόδια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...