Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«360°»: Στο Τελαίθριον της Αιδηψού, τα έξοδα διαβίωσης δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ ανά άτομο τον μήνα

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν  ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.

Έπιασαν κλέφτη στο Αλιβέρι

Συνελήφθη, στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 06-02-2013 απόφαση, του Τριμελούς Εφετείου Θράκης. 

«Δεν επείγει για την κυβέρνηση η αξιοποίηση των δεσμευμένων καταθέσεων».

Απάντηση στην υπ’ αριθμό 2080/20-9-13 ερώτηση των βουλευτών της  Δημοκρατικής Αριστεράς Τσούκαλη Νίκου, Ξηροτύρη – Αικατερινάρη Ασημίνα και Αναγνωστάκη Δημήτρη έδωσαν τα Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, σχετικά με την αξιοποίηση των δεσμευμένων καταθέσεων.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει, ότι με την παρούσα νομοθετική επικαιρότητα, η κατάθεση προς ψήφιση, της ρύθμισης που προβλέπει τη ρευστοποίηση υπέρ του δημοσίου, δεσμευμένων καταθέσεων δεν είναι δυνατή αλλά δηλώνει ότι σύντομα θα προωθηθεί σε σχετικό σχέδιο διατάξεων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...