Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μπεζος, Κοταμανίδου, Διαμαντάκου στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς

O Γιάννης Μπεζος, η Εύα Κοταμανίδου, οι δημοσιογράφοι Πόπη Διαμαντάκου και Αθηνά Γκόρου, καθηγητές πανεπιστημίου και άλλες προσωπικότητες μετέχουν στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς



Το ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε σήμερα έχει ως εξής:

1. Λυκούδης Σπύρος: νομικός, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ.

2. Παπαϊωάννου Κωστής: εκπαιδευτικός, πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

3. Δεμερτζής Νίκος: Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών – Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

4. Κοταμανίδου Εύα: ηθοποιός.

5. Παναγιωτόπουλος Δημήτρης: αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών – Αντιπρόεδρος Παν/μίου Στερεάς Ελλάδας.

6. Διαμαντάκου Πόπη: δημοσιογράφος.

7. Μπέζος Γιάννης: ηθοποιός.

8. Γκόρου Αθηνά: δημοσιογράφος.

9. Πολυκανδριώτη Ράνια: φιλόλογος – ερευνήτρια στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

10. Παπαθανασίου Σάκης: οικονομολόγος, επιχειρηματίας.

11. Παπαθεοδώρου Γιάννης: επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

12. Λιβαδάς Σταύρος: μηχανολόγος- ηλεκτρολόγος.

Τη Δευτέρα η "Παρέμβαση" του Λαζόπουλου για τις εκλογές...

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τη Γιάννα Παπαδάκου στο στούντιο της εκπομπής και μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις εκλογές, για τους πολιτικούς και για τη σάτιρα στην Ελλάδα.

Επίσης, οι πολιτικοί αρχηγοί μιλούν για τον Λάκη Λαζόπουλο και, αντιστρέφοντας τους ρόλους, προσπαθούν να τον σατιρίσουν.

Παρέμβαση, εκτάκτως τη Δευτέρα, 23 Απριλίου στις 22:45, στον Alpha.

Κούγιας: Νέα στοιχεία και εκατομμύρια ευρώ στην υπόθεση των στημένων αγώνων

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, κατέθεσε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος της κατάθεσης του, ο γνωστός δικηγόρος και ποδοσφαιρικός παράγοντας υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία και ότι έχουν βρεθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (κερδισμένα από το στοίχημα) σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ έχουν προκύψει και νέοι κατηγορούμενοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έφεση» του ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ της ΕΣΗΕΑ Τηλεαστερες και δημοσιογράφοι που έσπασαν την απεργία

Αντώνης Σρόϊτερ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τους δημοσιογράφους του Τ/Σ « ALPHA »

Βασίλη Παπαδρόσο,
Αντώνη Σρόϊτερ,
Γιώργο Σμυρνή,
Μάρθα Λεκκάκου,
Μαρία Κολοβού,
Βίκυ Χαντζή,
Βαγγέλη Δουράκη,

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ο γνωστός επιχειρηματίας θα οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΚΑΛΟΠ: Από 4,1% έως 7% η διαφορά ΠΑΣΟΚ- ΝΔ - 10 Κόμματα στη Βουλή

Δέκα κόμματα στη Βουλή δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα, στον Τύπο.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΚΑΠΑ Research για τα "ΝΕΑ", η ΝΔ διατηρεί ασφαλές προβάδισμα, χωρίς όμως να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. Με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, τα δύο μεγάλα κόμματα προσεγγίζουν μαζί το 45%, εξασφαλίζοντας τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που ξεπερνά τις 170 έδρες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άμεση εκκένωση σπιτιών και καταστημάτων στην Πλατεία Αμερικής!

Η πολεοδομία Αθηνών με κατεπείγον έγγραφο ζητά από 170 οικογένειες να εγκαταλείψουν άρον - άρον τα σπίτια τους καθώς υπάρχει πρόβλημα στη στατικότητα των κτιρίων. Τι λέει εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας που ευθύνεται για το πρόβλημα.


Στα "κάγκελα" δεκάδες κάτοικοι της πλατείας Αμερικής οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας που επέδειξε η πολιτεία και ο Δήμος Αθηναίων τα τελευταία 2 χρόνια.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν  με τη στατικότητα των κτιρίων που διαμένουν και που πρώτα ανέδειξε ο "Αδέσμευτος Τύπος" δεν προέκυψε εν μια νυκτί.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα ανακοινώθηκαν σήμερα 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

Υπάρχει ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα. Δεν μας αρμόζει μια κοινωνία διαλυμένη. Δεν μας αρμόζει μια νέα γενιά χωρίς όνειρα. Δεν μας αρμόζει ένας λαός χωρίς αισιοδοξία.

Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, που, με κύρια ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, οικειοποιήθηκε τη δημόσια διοίκηση, οδήγησε τη χώρα στο τέλμα της διαφθοράς. Η διαπλοκή έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ’ αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων. Η διαφθορά διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης. Με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικούμε την αλλαγή πορείας της χώρας. Χρέος μας ο διαρκής αγώνας. Στόχος μας η νίκη.

Οι υποψήφιοι, ανά περιφέρεια, ΕΔΩ

"Κούρεμα" μισθών 10% στο εμπόριο προτείνουν οι εργοδότες

Πρόταση για μείωση μισθών κατά 10% χωρίς να θιγούν δώρα και επιδόματα θα ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του εμπορίου, οι εργοδότες της... Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας.

Η συνάντηση των εργοδοτών με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος θα είναι η πρώτη μετά την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης στο εμπόριο τον Ιούλιο του 2011 η οποία προέβλεπε αυξήσεις 1,6% στους κατώτατους μισθούς, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη.

Οι πρώτες ρωγμές στην εν λόγω κλαδική σύμβαση είχαν διαφανεί ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς όταν οι εργοδότες του εμπορίου μαζί με τον ΣΕΒ είχαν καθίσει ξανά στο τραπέζι για να «αμφισβητήσουν» τις υπογραφές τους.

Πλέον η... μετατροπή των αυξήσεων σε μειώσεις για τους 430.000 μισθωτούς που απασχολούνται στο εμπόριο λαμβάνει επίσημη μορφή (σ.σ ήδη ανεπίσημα οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν περικόψει μισθούς), και συνοδεύεται από το διπλό επιχείρημα των εργοδοτών ότι τα δεδομένα στην αγορά έχουν επιδεινωθεί, και πως είναι ανάγκη οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης στο εμπόριο να ξεκινήσουν ενόσω η κλαδική σύμβαση είναι σε ισχύ, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον μια μαζική συμπίεση των αποδοχών στα όρια των μειωμένων κατώτατων αμοιβών της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εμπόρων, ενδεχόμενη επίτευξη συμφωνίας η οποία θα διασφαλίζει επαρκώς τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και θα ενισχύει τις αντοχές των επιχειρήσεων στην κρίση, θα αποτελέσει ηχηρό μήνυμα για την αναγκαιότητα των συλλογικών συμβάσεων στο σύνολο της αγοράς, η οποία διαφορετικά κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον μαζικής κατάρρευσης των αποδοχών των εργαζομένων.

Θ. Δρακάκης: Μιλά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανοίγει την καρδιά του στο ΟΚ και μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, ενώ φωτογραφίζεται με τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγο και την κόρη του...

 Όσο για το πως επηρέασε την οικογένειά του, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, εξηγεί: «Μας έδεσε ακόμη περισσότερο. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια αυτή, αλλά αναστατωθήκαμε πολύ και περισσότερο η κόρη μου, η Άντρια, που έδινε τότε εξετάσεις. Όταν πήγαμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, επειδή δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι ανησυχητικό, ήμασταν όλοι μαζί, οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα να της κρύψω την αλήθεια. Το δυσάρεστο είναι ότι η Άντρια είναι ένα παιδί που δεν εξωτερικεύει αυτό που νιώθει, αλλά προτιμάει να το περνάει μόνη της. Δεν μου έδειξε ποτέ ότι στεναχωρήθηκε ή ότι ανησυχεί και προσπαθούσε να είναι χαρούμενη και να μας στηρίζει».

Για το αν έχει τσακωθεί ποτέ με τη γυναίκα του δήλωσε: «Όχι. Σε αυτό έχω ακολουθήσει τη σμυβουλή της πεθεράς μου που μου είχε πει: «Ποτέ δεν θα κοιμηθείς σε ξεχωριστό κρεβάτι  με τον άντρα σου». Μπορεί να κοιμηθούμε τσακωμένοι αλλά ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί σε ένα δωμάτιο ο ένας και σε άλλο ο άλλος».

Ανεμοι επιπέδου θύελλας στον Κάβο Ντόρο

Ξεπέρασαν τα 100 km/h οι νότιοι άνεμοι και στον Κάβο Ντόρο, στη θέση Πρινιά. 

Σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών, η μέγιστη ριπή του ανέμου στην περιοχή έφτασε τα 122 km/h το πρωί της Τετάρτης 18/04/2012.

 

notios-evoikos

ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ Τέλος από τη Ν.Δ.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γ. Συμπιλίδης δήλωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του με την οποία είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Φαίνεται πως το κύμα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΝΔ οδήγησαν τον Γιώργο Συμπιλίδη να παραιτηθεί από υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένας στους δέκα άντρες προτιμά το iPad από το σεξ!

Ένας στους δέκα άντρες φέρεται να προτιμά ένα νέο iPad από τη συντροφιά μιας νέας και σέξι φιλενάδας!Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από on line έρευνα διαδικτυακού καζίνο, με το 10% όσων απάντησαν να προτιμούν την άκρως εντυπωσιακή οθόνη αφής του νέου iPad, από την προοπτική ερωτικής συνεύρεσης με μια νέα σύντροφο.

Στον αντίποδα, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών φαίνεται να αδιαφορεί για το gadget της Apple. Το 96% απάντησαν ότι προτιμούν έναν νέο άντρα στη ζωή τους, από το να χαλαλίσουν τα χρήματά τους για ένα iPad.

Πάντως, το 71% ανδρών και γυναικών συμφώνησε ότι θα επέλεγε να επικοινωνήσει μέσω του FaceΤime (εφαρμογή βιντεοκλήσεων) με κάποιον πιθανό μελλοντικό σύντροφο, προτού συναντηθεί για πρώτη φορά μαζί του στην πραγματικότητα.

Πρόγραμμα Περιοδειών των υποψηφίων του ΚΚΕ

KKE PROTESTING POLICE VIOLENCE
 (Photo credit: solidnet_photos)
Το πρόγραμμα περιοδειών των υποψηφίων του ΚΚΕ για την Παρασκευή 20/4 έχει ως εξής:

- Το απόγευμα στις 8.00 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αλιβέρι ο Γιώργος Μαρίνος.

- Το πρωί θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ η Σοφία Ντούρου και το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Παραλία Αυλίδας.

- Θα περιοδεύσουν στην παραλία Χαλκίδας ο Γιώργος Αργύρης και ο Αντώνης Κούκουρας.

- Θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στα χωριά Αγριοβοτάνι και Ελληνικά η Παπασταθοπούλου Βαγγελιώ.

- Θα μιλήσει το απόγευμα στη Σκεπαστή ο Στάθης Λιαγκάκης.

- Θα περιοδεύσει στον Αετό η Κούλα Βρανά.
Enhanced by Zemanta

Ανοίγει το πρώτο κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα

Στα τέλη της άλλης εβδομάδας θα λειτουργήσει το πρώτο κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα Αττικής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας ου Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός δήλωσε πως από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν να μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο οι πρώτοι μη νόμιμοι μετανάστες και απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς σε αυτά στα κέντρα δεν θα βρίσκονται εγκληματίες και επιπλέον δίπλα τους είναι οι εγκαταστάσεις των Σχολών της ΕΛ.ΑΣ. όπου φοιτούν «2.500 παιδιά δικά μας»!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ακόμη ένα πλήγμα για τη ΝΔ-Παραιτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς

Και νέα παραίτηση υποψηφίου βουλευτή από τις λίστες τις οποίες ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία .

 

Ο κ. Γιώργος Βαγιωνάς, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Χαλκιδικής από το 2004, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές.


Λίγες ώρες νωρίτερα ανάλογη ανακοίνωση είχε κάνει ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης από την Ημαθία. Την θέση του Γιώργου Βαγιωνά στο ψηφοδέλτιο, θα καταλάβει ο Απόστολος Μαρκογιαννάκης.


Πηγή:parapolitika.gr

Τουρκία: Νέες συλλήψεις αξιωματικών για το πραξικόπημα του 1997

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΒΡΕΝ
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη έναν απόστρατο στρατηγό και αρκετούς άλλους αξιωματικούς του στρατού, οι οποίοι φέρονται να είχαν εμπλακεί στο πραξικόπημα του 1997.

Δεύτερος γύρος συλλήψεων

Οι συλλήψεις 12 αξιωματικών εν αποστρατεία και εν ενεργεία σε αρκετές πόλεις της Τουρκίας σηματοδοτούν τον δεύτερο γύρο συλλήψεων για το πραξικόπημα αυτό. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο υποστράτηγος Ερόλ Οζκασνάκ, που ως γενικός γραμματέας του γενικού Επιτελείου Στρατού ήταν τρίτος στην ιεραρχία την εποχή του πραξικοπήματος.
 

Στα διχτυα του ΣΔΟΕ κύκλωμα αγροτών που εισέπρατε παράνομα επιστροφές ΦΠΑ

Εκτεταμένη έρευνα σε αγροτικές περιοχές της Πελοποννήσου, προκειμένου να εξετασθεί εάν υπάρχουν παράνομες επιστροφές ΦΠΑ πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ.

Μετά από πολύμηνη έρευνα του ΣΔΟΕ ήρθε στην επιφάνεια το εκτεταμένο κύκλωμα χονδρεμπόρων που σε συνεργασία με αγρότες των νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας και Κορινθίας, εισέπρατταν παράνομες επιστροφές ΦΠΑ δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ακης Gate: Βρήκαν νέα ακίνητα της κόρης και μετρητά της Βίκυς στην UBS

Σημαντικές αποκαλύψεις που δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου έρχονται στο φως από την δικαστική έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία μελών της οικογένειας του πρώην υπουργού.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος ποθούσε (και) την Βάνα Μπάρμπα!

Σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα για την ερωτική του ζωή, ο βασιλιάς των Ισπανών, συναντήθηκε με τη Βάνα Μπάρμπα στη Λοζάνη...

Η Ελληνίδα ηθοποιός είχε μόλις δει το άστρο της να λάμπει στην περίφημη αίθουσα του Kodak Theatre και την απονομή του όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας στο Mediterraneo όπου πρωταγωνιστούσε. Η είσοδός της στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί είχε προκαλέσει αίσθηση στη βιομηχανία του θεάματος και ο κόσμος είχε αρχίσει να μιλάει για την πανέμορφη Ελληνίδα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Hθοποιός απήχθη και αποκεφαλίστηκε από συναδέλφους της!

Φρικτό θάνατο βρήκε η όμορφη ηθοποιός του Βοllywood, Meenakshi Thapar από τα χέρια συναδέλφων της. 

Η καλή οικονομική κατάσταση της 26χρονης νεαρής κοπέλας από τη Βομβάη ήταν η αιτία που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα ο 36χρονος Amit Jaiswal και ο σύντροφός του Preeti Surin.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δημοσκόπηση ALCO: NΔ 18,5%, ΠΑΣΟΚ 13,3%-Τρίτο κόμμα ο Καμμένος με 8,3%

Mια νέα δημοσκόπηση-αυτή της εταιρείας ALCO- δημοσιεύεται σήμερα, λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές.


Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν το 32% των ψηφοφόρων ενώ τρίτο κόμμα καταγράφονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΔΩ

Συνέλαβαν τον καφετζή της Βουλής για χρέη στο δημόσιο ύψους 316.472 ευρώ

Σέρβιρε καφέ στους βουλευτές που έκαναν διάλειμμα στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου αλλά τελικά η αστυνομία του πρόσφερε...πικρό καφέ αφού σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη στην Κόρινθο για χρέη στο Δημόσιο ο επιχειρηματίας που είχε αναλάβει πριν δύο χρόνια το κυλικείο της Βουλής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΗΜΕΡΑ η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια.

ΣΗΜΕΡΑ  στις 7 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια.


Το ψηφοδέλτιο του κόμματος έκλεισε με τους παρακάτω υποψηφίους:

Ακριώτης Γιώργος
Αποστόλου Βαγγέλης
Γεωργακόπουλος Δημήτρης
Δαύλιας Κώστας
Λιβανίου Ζωή
Λεβέντης Νίκος
Μόκα Ειρήνη
Ντόβολης Βασίλης

Η ΔΗΜΑΡ παρουσιάζει τους υποψήφιους βουλευτές στην Εύβοια

Τους υποψήφιους βουλευτές στην Εύβοια παρουσιάζει την Παρασκευή το μεσημέρι η ΔΗΜΑΡ στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.


Η Δημοκρατική Αριστερά επεξεργάστηκε και καταθέτει την πολιτική της πρόταση για μια προοδευτική διέξοδο από την κρίση. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι υποψήφιοι και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα συζητήσουν και θα αναλύσουν την πρόταση αυτή μαζί με την ελληνική κοινωνία.

Στόχος μας είναι η ανασύνταξη της χώρα με με κοινωνικά δίκαιο, οικονομικά αποτελεσματικό και πολιτικά προοδευτικό τρόπο.

Την πλήρη πρόταση μπορείτε να την δείτε εδώ

Formula 1 την Κυριακή, 22 Απριλίου το Grand Prix Μπαχρέιν

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 4ο αγώνα της χρονιάς, το GP Μπαχρέιν.

Η νίκη της Mercedes στην Κίνα αποτέλεσε μια ακόμη ανατροπή στο απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα. Με τρεις νικητές σε ισάριθμους αγώνες φέτος (Μπάτον – Αυστραλία, Αλόνσο – Μαλαισία, Ρόσμπεργκ – Κίνα) και τον Χάμιλτον να προηγείται στη βαθμολογία ποιος μπορεί να κάνει προβλέψεις;

Την Κυριακή, στην έρημο του Σακχίρ, τουλάχιστον δέκα πιλότοι, αυτοί των McLaren, Red Bull, Mercedes, Lotus και Ferrari διεκδικούν μια θέση στο βάθρο.

Στο νησάκι του Περσικού Κόλπου, όπου πέρυσι δεν διεξήχθη το GP λόγω πολιτικών αναταραχών, η κατάσταση φέτος είναι ελεγχόμενη, τουλάχιστον σύμφωνα με τη FIA που έδωσε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

H αντίστροφη μέτρηση στο στούντιο του Alpha θα ξεκινήσει μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς και ενδιαφέροντα θέματα και τεχνικές αναλύσεις.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ακόμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης θα παρουσιάσει το νέο Ford Focus 1.0lt με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 125PS.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Ποιοί είναι υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Υποψήφιος στην Β Αθηνών αλλά και στον Έβρο θα είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ενώ ο Γιάννης Δημαράς από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι υποψήφιος στη Β Αθηνών.

Στην ίδια περιφέρεια ενδεικτικά αναφέρονται ακόμη τα ονόματα του Γιάννη Μανώλη από τη ΝΔ, του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου και του τέως δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Βάρσου. Στην Α' Αθηνών μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται η Ελένη Κουντουρά.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Τέρενς Κουίκ, ακολουθεί ο Μιχάλης Γιαννάκης και ο Σωτήρης Στανωτάς από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία θέση θα τοποθετηθεί ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας.

Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδω

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...