Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη Αναγνωστάκη - Παύλοβιτς στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Σεπετή, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Πεκόπουλο καθώς και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αγγελάτο και τον Γραμματέα και περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπαντούνα, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης. κ. Παύλοβιτς.

Στις ξεχωριστές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου Χαλκίδας, τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου, τα ζητήματα λειτουργίας, τις ανάγκες και τις ελλείψεις σε προσωπικό καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. δεσμεύτηκαν να προωθήσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του Νοσοκομείου, να στηρίξουν το αίτημα των εργαζόμενων για προσλήψεις στους τομείς που υπάρχουν ελλείψεις και να καταβληθούν οι οφειλόμενες εφημερίες των ιατρών.

Τέλος διαπιστώθηκε η φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε οι υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στους πολίτες της Εύβοιας να είναι υψηλού επιπέδου παρά τις αντίξοες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν την τελευταία περίοδο στη χώρα.

Επιτέθηκε σε κοπέλα που βάδιζε αμέριμνη στην οδό Βώκου

Θύμα επίθεσης, με στόχο την χρυσή αλυσίδα, που φορούσε στο λαιμό, έπεσε μία κοπέλα στη Χαλκίδα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς και μάλιστα πρωινές ώρες. Η κοπέλα βάδιζε αμέριμνη στην οδό Βώκου.

Ξαφνικά την πλησίασε από πίσω τρέχοντας ένας νεαρός, της τράβηξε την αλυσίδα από το λαιμό, την έκοψε και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα και έγινε αντιληπτό από δύο κυρίες της γειτονιάς, οι οποίες έσπευσαν σε βοήθεια της κοπέλας, που είχε τρομοκρατηθεί.

Μία από τις κυρίες, που δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά της, διηγήθηκε το περιστατικό στο egnomi.gr, ενώ δεν έγινε γνωστό αν η κοπέλα προχώρησε σε μήνυση κατ΄αγνώστων στην αστυνομία.

Το περιστατικό δείχνει ότι οι κλέφτες έχουν πλέον αποθρασυνθεί και στόχο δεν έχουν πλέον μόνο τις τσάντες ( όπως παλιότερα), αλλά οτιδήποτε θεωρούν πολύτιμο, όπως κοσμήματα κ.λ.π.
 
 egnomi.gr

Χαλκίδα: 44χρονη, μάνα δύο παιδιών, παρασύρθηκε από φορτηγό

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Έξω Παναγίτσα της Χαλκίδας.

Μισή ώρα μετά τις 6 το πρωί, η 44χρονη προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Παπανδρέου μπροστά από τα σχολεία και, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρασύρθηκε από ένα μικρό φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ένας 40χρονος Αλβανός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά.

Πρόκειται για το πολλοστό δυστύχημα που γίνεται στο δρόμο - καρμανιόλα και μέχρι σήμερα κανείς  από τους αρμόδιους ΔΕΝ συγκινείται....

Ν. Λάμψακος: Ο "Αναξαγόρας" έκοψε πρώτος την πίτα του

 Ανήμερα Πρωτοχρονιάς έκοψε την πίτα του ο μορφωτικός σύλλογος Ν. Λαμψάκου "ο Αναξαγόρας" στο πνευματικό κέντρο, τηρώντας την παράδοση. 

Στην εκδήλωση μετά το χαιρετισμό του προέδρου Τουζούν Ευαγγέλου, παρουσιάστηκε το θεατρικό "ο τσαγκάρης", ενώ τα παιδιά της χορωδίας έψαλλαν τα κάλαντα.

Τέλος ο Άϊ Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά. Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Ελένη Κούκουζα, η οποία διδάσκει μουσική στο Σύλλογο.

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΖΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΟΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΡΑΠΑ, ΓΙΩΤΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ)

23 εκ. ευρώ για τον αγωγό φυσικού αερίου προς το Αλιβέρι.


Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων οι επιχορηγήσεις του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ) για  τον αγωγό φυσικού αερίου υψηλής συμπίεσης προς το Αλιβέρι. 

Ειδικότερα, η γενική γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης ζήτησε με έγγραφό της από την Τράπεζα της Ελλάδος την αποδέσμευση κονδυλίου 55.686.851,57 ευρώ το οποίο αποτελεί το μερίδιο της κοινοτικής συμμετοχής για τα έργα αυτά που είτε έχουν ήδη ολοκληρωθεί με κεφάλαια του ΔΕΣΦΑ είτε βρίσκονται σε φάση κατασκευής.

Για τον αγωγό φυσικού αερίου υψηλής συμπίεσης Άγιοι Θεόδωροι- Μεγαλόπολη, που βρίσκεται υπό κατασκευή, εγκρίθηκε ποσό κατανομής 7.349.404,04 ευρώ, ποσό 3.494.894,67 ευρώ εγκρίθηκε για τον σταθμό συμπαραγωγής ηλεκτρισμού- θερμότητας στη Ρεβυθούσα, ποσό 23.449.169,67 ευρώ εγκρίθηκε για τον αγωγό φυσικού αερίου υψηλής συμπίεσης προς Αλιβέρι και ποσό 21.393.383,19 ευρώ εγκρίθηκε για τον σταθμό συμπίεσης φυσικού αερίου στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...