Τρίτη 22 Μαΐου 2012

3 γυναίκες βουλευτές κάνουν "Αυτοψία" στα στέκια του αγοραίου έρωτα

Αυτή την Τετάρτη, η εκπομπή Αυτοψία βάζει στο επίκεντρο τα στέκια του αγοραίου έρωτα.


Για πρώτη φορά, γυναίκες βουλευτές επισκέπτονται οίκους ανοχής και συνομιλούν με ιερόδουλες μπροστά στην κάμερα. Η Φωτεινή Πιπιλή από τη Νέα Δημοκρατία, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και η Μαρία Γιαννακάκη από τη Δημοκρατική Αριστερά, κάνουν Αυτοψία μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ και συζητούν με ιερόδουλες για τον εφιάλτη του AIDS, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο.

Ακόμη, η Τζένη Κρεμαστινού, Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ο Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος και η Δήμητρα Κανελλοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, κάνουν τη δική τους τοποθέτηση στο θέμα αυτό.

Αυτοψία, την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Βασιλικό - Χαλκίδα: Αποκατάσταση Οδοστρώματος

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, ξεκίνησαν σήμερα (Τρίτη, 22 Μαΐου) από τη γέφυρα του Βασιλικού, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης-αποκατάστασης του οδοστρώματος από τις τομές που είχαν δημιουργηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,

εξ αιτίας της υπογειοποίησης της διπλής διασυνδετικής γραμμής μεταφοράς ενέργειας 400 kV Αλιβερίου-Συστήματος.

Οι εργασίες που θα φθάσουν έως και την είσοδο της Χαλκίδας, γίνονται με ευθύνη και δαπάνη της ΔΕΗ,.

Πουλούσαν προστασία σε 36 καταστήματα και επιχειρήσεις.

Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μετά την εξάρθρωση δύο κυκλωμάτων που «πουλούσαν προστασία» σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον είκοσι άτομα, ισάριθμα για τις δυο εγκληματικές οργανώσεις, ενώ τα μέλη των κυκλωμάτων ενέχονται και σε άλλες πράξεις, με κυριότερες την εκβιαστική είσπραξη επιταγών, την παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών, τη διακίνηση γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, το πρώτο κύκλωμα αποτελούνταν από τουλάχιστον δέκα μέλη, εκ των οποίων τα τρία είχαν ηγετικό ρόλο. Τα μέλη του κυκλώματος παρείχαν «προστασία» σε 36 καταστήματα και επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αρτέμιδα, Ραφήνα, Μελίσσια, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Κυψέλη, Αγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αμερικής, Πατήσια, Γκάζι και Παγκράτι), εκβιάζοντας τους ιδιοκτήτες τους.

Το δεύτερο κύκλωμα αποτελούνταν επίσης από τουλάχιστον δέκα μέλη, εκ των οποίων οι τρεις δρούσαν ως αρχηγοί, παρέχοντας «προστασία» σε 34 καταστήματα – επιχειρήσεις, όπως νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, καφετέριες, κρεπερί, χαρτοπαιχτικές λέσχες, internet cafe κ.α..

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Τετάρτη το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εργατικό Κέντρο: «Παράνομη» η συμπεριφορά της επιχείρησης Τερτίπης

Επιστολή καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας προς το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ν.Εύβοιας, το ΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την Αστυνομική Δ/νση Ν. Εύβοιας σχετικά με τη λειτουργία της επιχείρησης Τερτίπης.


Παρά τους επαναλαμβανόμενους ελέγχους στην επιχείρηση ΤΕΡΤΙΠΗΣ που βρίσκεται στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Αρτάκης, ο εν λόγω εργοδότης συνεχίζει την «παράνομη» κατ’ εμάς συμπεριφορά του.

Εξακολουθεί και λειτουργεί πέρα του νόμιμου ωραρίου του, νύχτες, αργίες, χωρίς να δηλώνει τους εργαζόμενους του και να τους αμείβει με τις νόμιμες αποδοχές και τη σωστή ασφαλιστική κλάση.
Σημειώνουμε ότι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από την επιχείρησή του και παραπλεύρως, δημιουργούν κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Αρτάκης και ότι ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι μεγάλος.

Παρακαλούμε για ενέργειες σας για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Α. Τσοχατζόπουλου

Απορρίφθηκε από το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι δικαστές επικαλέστηκαν τη βαρύτητα της πράξης που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δραστηριότητα την οποία, όπως επισημαίνει, μπορεί να συνεχίσει.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, παρότι δεν είναι πλέον υπουργός και δεν έχει τη δυνατότητα να δέχεται «δώρα», εάν υπάρχουν χρήματα στο εξωτερικό από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το απαραίτητο περιβάλλον για να συνεχίσει την εγκληματική πράξη του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Επιπλέον, η κ. Κυβέλου θεωρεί ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να είναι ύποπτος φυγής, όπως είχε κρίνει ο ανακριτής, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματική η φύλαξη των συνόρων της χώρας.

Στην αίτηση αποφυλάκισής του ο πρώην υπουργός υποστήριζε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, αλλά ούτε ύποπτος διάπραξης νέων αξιοποίνων πράξεων.

Αλλωστε, όπως ανέφερε, έχει ήδη παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, ενώ του έχει επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Την κοινή τους κάθοδο ανακοίνωσαν Μάνος-Τζήμερος με το όνομα "Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά"

Ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, και ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, ανακοίνωσαν νωρίτερα την κοινή κάθοδο των κομμάτων τους υπό την ονομασία «Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά».

Ο κ. Τζήμερος εξέφρασε την πεποίθηση πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και ότι το κόμμα τους θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, εφόσον υπάρξει συμφωνία σε ένα πολύ συγκεκριμένο μεταρρυθμιστικό πλαίσιο, και με την προϋπόθεση ότι θα εισέλθει στη Βουλή

Από την πλευρά του, ο κ. Μάνος μίλησε για την ανάγκη υποκατάστασης του μνημονίου, ενώ εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εκτός πραγματικότητας το οποίο σύντομα θα «ξεφουσκώσει». Όσο για την ονομασία του νέου σχήματος, ο κ. Μάνος εξήγησε πως δίνει προβάδισμα στον Θάνο Τζήμερο αφού στις εκλογές συγκέντρωσε υψηλότερο ποσοστό.

Τετάρτη 23 Μάη οι φαρμακοποιοί της Χαλκίδας απεργούν - Ποιά θα είναι ανοικτά

Την Τετάρτη 23 Μάη οι φαρμακοποιοί της Χαλκίδας απεργούν και η εξυπηρέτηση θα γίνει μόνο από 4 φαρμακεία που θα ανοίξουν  διαφορετικές ώρες για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.
Το Έκτακτο πρόγραμμα εφημεριών των φαρμακείων Χαλκίδας έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/5/2012

Πρωί από 8.00 έως 12.00 - ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ 31
ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - 22210 87189

Μεσημέρι από 12.00 έως 16.00 - ΡΟΥΜΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΥΒΟΙΑΣ 49-ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΒΟΥΡΚΟΣ - 22210 87998

Απόγευμα από 16.00 έως 20.00 - ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΪΝΑ 56
ΝΕΑΠΟΗ - 22210 81067

Βράδυ από 20.00 έως πρωί - ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ -  ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 217- ΕΝΑΝΤΙ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ - 22210 76486

Ζωή με το θάνατό του χάρισε 40χρονος

Αερογέφυρα ζωής στήθηκε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφορά των οργάνων ενός 40χρονου που χάρισε ζωή σε συνανθρώπους μας με το θάνατό του.

Ο 40χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.Όταν διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος η οικογένειά του πήρε την γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Να σημειωθεί ότι τα όργανά του μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα η καρδιά του στο Ωνάσειο το ήπαρ και ο ένας νεφρός μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ενώ ο άλλος νεφρός μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και μάλιστα για το λόγο αυτό έφθασε ομάδα γιατρών από το Μόναχο προκειμένου να τους παραλάβουν.
flashnews.gr

Aστρολογικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει μαζί με τον Γιώργο Πανόπουλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και τα ωροσκόπια των πολιτικών αρχηγών.

Ακόμη, πλούσιες αστρολογικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια.

Επίσης, τι λέει ο αστρολογικός χάρτης του νέου Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολλάντ;

Τέλος, πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά των Διδύμων;

Stars System, την Κυριακή 27 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ

Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι ενός 43χρονου στην Άρτα, που πυροβόλησε έναν 23χρονο Αλβανό έξω από το σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στη Βλαχέρνα Άρτας, όταν ο 43χρονος, αφού λογομάχησε με τον 23χρονο για οικονομικές διαφορές, τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 43χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.



Πηγή: pamepreveza.gr

5 Πακιστανοί είχαν "γδύσει" το δίκτυο του Ο.Σ.Ε.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές υπόγειων καλωδίων σηματοδότησης, τηλεπικοινωνιών και τροφοδοσίας στο δίκτυο του Ο.Σ.Ε.

Συνελήφθησαν, για τη συμμετοχή τους σε αυτή, 5 αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν και αναζητούνται ακόμη 4 ομοεθνείς συνεργοί τους.
Έχουν εξιχνιαστεί, μέχρι τώρα, -3- περιπτώσεις κλοπής υπόγειων καλωδίων του Ο.Σ.Ε., -1- περίπτωση κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΗ και -1- κλοπή οχήματος.
Η αποτίμηση της συνολικής αξίας αποκατάστασης της ζημιάς για τον Ο.Σ.Ε., εκτιμάται στο χρηματικό ποσό των (984.000) ευρώ.
Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές υπόγειων καλωδίων σηματοδότησης, τηλεπικοινωνιών και τροφοδοσίας στο δίκτυο του Ο.Σ.Ε.
Έχουν εξιχνιαστεί, μέχρι τώρα, τρεις περιπτώσεις κοπής και κλοπής υπόγειων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. στις περιοχές του σιδηροδρομικού σταθμού της Δαύλειας και του Δημοτικού Διαμερίσματος Θουρίου Λιβαδειάς, μία περίπτωση κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην Αλίαρτο Βοιωτίας και μία κλοπή οχήματος στη Γλυκόβρυση Λακωνίας.
Συνελήφθησαν προχθές (19-05-2012), στην Δαύλεια Βοιωτίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32, 26, 24, 23, και 21 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερις (4) ομοεθνείς συνεργοί τους.
Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων και των τεσσάρων συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για κλοπές και διακεκριμένες φθορές υπόγειων καλωδίων του ΟΣΕ και για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Επιπλέον, οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διέπραττε κλοπές υπόγειων καλωδίων στο δίκτυο του ΟΣΕ, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Δαύλειας.
Στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, εντοπίστηκαν προχθές το πρωί δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού της Δαύλειας και μετά από δυναμική επέμβαση, συνελήφθησαν οι πέντε δράστες και όπως διαπιστώθηκε είχαν προβεί στην κοπή και κλοπή υπόγειων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. σε μήκος (2) περίπου χιλιομέτρων. Επιπλέον κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματά τους.
Από την μεθοδική και συστηματική έρευνα, προέκυψε ότι οι πέντε συλληφθέντες μαζί με ακόμη τέσσερις συνεργούς τους, έχοντας συγκροτήσει, τουλάχιστον προ διμήνου, εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη ιεραρχική δομή και σύνθεση, προέβησαν σε συνεχιζόμενες κοπές και αφαίρεση καλωδίων στο δίκτυο του Ο.Σ.Ε. που εκτείνεται από το Δημοτικό Διαμέρισμα Θουρίου Λιβαδειάς έως το σιδηροδρομικό σταθμό της Δαύλειας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφαλή διέλευση των αμαξοστοιχιών και την ασφάλεια των επιβατών.
Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάσθηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις κοπής και κλοπής υπόγειων καλωδίων που είχαν διαπράξει και συγκεκριμένα:
• Βραδινές ώρες της 30-04-2012 προς 01-05-2012, από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε. που διέρχεται κάτω από την αερογέφυρα στην περιοχή του Θουρίου Λιβαδειάς σε μήκος (2,5) περίπου χιλιομέτρων.
• Βραδινές ώρες της 08/09-05-2012, από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε. πλησίον το σιδηροδρομικού σταθμού της Δαύλειας σε μήκος (3,5) περίπου χιλιομέτρων.
Προέκυψε επίσης, ότι το βράδυ της 07/08-05-2012, οι δράστες αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, από την περιοχή της Γλυκόβρυσης Λακωνίας, το οποίο χρησιμοποίησαν την επομένη (08/09-05-2012) στη Δαύλεια. Το ανωτέρω όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Επιπλέον, εξακριβώθηκε η συμμετοχή του 32χρονου συλληφθέντα, στην κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΗ που διαπράχθηκε την 14-06-2012 στην Αλίαρτο Βοιωτίας, υπόθεση για την οποία έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία και έχει υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα, χθες (20-05-2012) βρέθηκαν πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού της Δαύλειας και κατασχέθηκαν δέκα (10) εσωτερικά χάλκινα στελέχη, προερχόμενα από αποκομμένα τμήματα των υπόγειων καλωδίων του Ο.Σ.Ε., τυλιγμένα σε αντίστοιχες αυτοσχέδιες συσκευασίες τύπου «κουλούρας», συνολικού μήκους (500) μέτρων, τα οποία θα αποδοθούν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμόδιων υπαλλήλων του ΟΣΕ, η ζημιά που προκλήθηκε από τις τρεις κοπές και κλοπές υπόγειων καλωδίων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (984.000) ευρώ, ενώ από τις φθορές που προκλήθηκαν υπήρχαν σοβαροί κίνδυνοι σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν αύριο (22-05-2012) ενώπιον του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών τους, αλλά και για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Άλλες 6 συλλήψεις για οφειλές στο Δημόσιο

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 6 ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:

1. Συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, έμπορος υγρών καυσίμων, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 460.911,96 ευρώ.

2. Συνελήφθη στον Γέρακα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γέρακα, 62χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια εταιρείας συνεργείων καθαρισμού, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 189.515,54 ευρώ.

3. Συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κυψέλης, 53χρονη ημεδαπή για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 130.025,18 ευρώ.

4. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 36χρονη ημεδαπή, διαχειρίστρια εταιρείας μεταφορών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 126.451,79 ευρώ.

5. Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 55χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας γραφικών τεχνών, για μη απόδοση Φ.Π.Α., ύψους 106.089,39 ευρώ.

6. Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 58χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας εμπορίας χαρτικών ειδών και βιβλίων, για μη απόδοση Φ.Π.Α., ύψους 99.642,11 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σουλτς: "Πρέπει να επενδύσουμε στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα"

Euranet Awards 2011 Prize giving ceremony
(Photo credit: connect.euranet)
«Πρέπει να επενδύσουμε αμέσως στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης σε χώρες, όπως η Ελλάδα και να μη συζητούμε μόνο για περικοπές», δήλωσε χθες βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ "ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΗ", ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ενώ η συμβουλή του που δίνει προς του Ευρωπαίους είναι:

«Μη δώσετε την εντύπωση στον ελληνικό λαό ότι γνωρίζουμε τα πάντα καλύτερα απ' ό,τι αυτοί».

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με πολλές δυσκολίες υιοθέτησε ένα πακέτο διάσωσης με 130 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα 40 δισεκατομμύρια θα προέλθουν από τη δική μου χώρα, τη Γερμανία. Και αυτό το πακέτο, συνδέθηκε με το πακέτο διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση το υπέγραψε.

«Επομένως, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν υπεύθυνα ότι εάν αμφισβητήσουν την υπογραφή, τότε η άλλη πλευρά θα αμφισβητήσει την πληρωμή. Είναι λοιπόν ένα πολύ λεπτό θέμα. Τι σημαίνει η επαναδιαπραγμάτευση; Εγώ έχω να κάνω μια άλλη πρόταση: Δεν θα αγγίξουμε το πακέτο. Πρέπει όμως να μιλήσουμε για το γεγονός, σε μια προσεχή σύνοδο κορυφής, τα μη δαπανηθέντα χρήματα του ταμείου συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μπορούν να κινητοποιηθούν για άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα. Πολύ βραχυπρόθεσμα. Αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος» είπε ο κ. Σουλτς.

Μαζική η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλιβέρι

Εκδήλωση συζήτηση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 20 Μάη στο Αλιβέρι με ομιλητές τους Βαγγέλη Αποστόλου βουλευτή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξη Μητρόπουλο βουλευτή Αττικής ΣΥΡΙΖΑ .

 

Την εκδήλωση συντόνισε εκ μέρους της Τ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Ντόβολης υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας .

Φ. Κουβέλης: "Πολιτική συρραφή και όχι σύνθεση το μέτωπο που δημιουργεί η ΝΔ"

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επεσήμανε πως η ΝΔ επιχείρησε τη δημιουργία ενός μετώπου, το οποίο δεν έχει αντοχή, διότι γίνεται με όρους πολιτικής συρραφής και όχι πολιτικής σύνθεσης.


Μάλιστα, διερωτήθηκε: «Ποια κοινή θέση έχει αυτό το μέτωπο για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, των διαρθρωτικών αλλαγών, του μεταναστευτικού;» και τόνισε ακολούθως: «Μέτωπα τα οποία συγκροτούνται χωρίς κοινή και στέρεη βάση και συμφωνία είναι εξαιρετικά εύθραυστα».

Κοντά στην αυτοκτονία γνωστός τραγουδιστής από τις απειλές μιας Χαλκιδέας

Child Pornography
Child Pornography (Photo credit: Wikipedia)
Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε δυο φορές γνωστός τραγουδιστής, αφού γυναίκα επιχειρηματίας ανάρτησε στο facebook πληροφορίες, οι οποίες τον ενέπλεκαν σε υπόθεση παιδεραστίας.
 
Μια απίστευτη υπόθεση εξετάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με πρωταγωνιστές μια γυναίκα επιχειρηματία και έναν νεαρό τραγουδιστή μέλος γνωστού συγκροτήματος. Η γυναίκα, επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα, είχε καλέσει το συγκρότημα για συναυλία. Κάτι δεν πήγε καλά και αμέσως μετά άρχισαν τα... περίεργα δημοσιεύματα σε βάρος του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το bloko.gr η γυναίκα άρχισε να αναρτά στο facebook ανυπόστατες πληροφορίες που ενέπλεκαν τον νεαρό τραγουδιστή σε υπόθεση παιδεραστίας.

Τα σχετικά μηνύματα στο facebook συνεχίστηκαν και η πίεση που ένιωσε ο νεαρός ήταν τόσο μεγάλη που τον οδήγησε δυο φορές σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι πληροφορίες λένε τώρα πως οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι μια ανάσα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης και ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της επιχειρηματία από τη Χαλκίδα.
Enhanced by Zemanta

Διέξοδος: Πυρετός «συνοικεσίων» στα κόμματα

H Ελλάδα στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Αυτή την Τρίτη η εκπομπή Διέξοδος με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου αναλύει τις κρίσιμες διαβουλεύσεις και το παρασκήνιο της συζήτησης για τα αναπτυξιακά μέτρα και το ευρωομόλογο. Οι επαφές Σαμαρά – Τσίπρα – Βενιζέλου σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι. Πυρετός «συνοικεσίων» στα κόμματα. Οι νέοι συσχετισμοί δυνάμεων και το παρασκήνιο που οδήγησε στις συνεργασίες.

Στο στούντιο της εκπομπής ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Παππάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Κύρτσος, Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος και Σταύρος Λυγερός.

Διέξοδος, την Τρίτη, 22 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Αφράτι: Ελληνοαλβανική σύρραξη με μία γυναίκα στο νοσοκομείο!

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και βγήκαν αεροβόλα!

Το περιστατικό συνέβη χθες (20-05-2012) στο χωριό Αφράτι. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ζευγάρι των Ελλήνων, ήρθε στα χέρια με αυτό των Αλβανών. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα ο Αλβανός να πάρει ένα αεροβόλο όπλο και να ρίξει στην 50χρονη γυναίκα.

Επικράτησε πανικός, μιας και η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι του επεισοδίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...