Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερο Γκάλοπ: Ο ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά με 1,2 %

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 1,2 % έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Επενδυτής.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 20,8% ενώ η ΝΔ 19,6%.

Η Χρυσή Αυγή, αναδεικνύεται σύμφωνα με τη δημοσκόπηση τρίτο κόμμα με 8,8% ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι στην τέταρτη θέση με 7,3%.

 Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 57% τάσσεται υπέρ της άμεσης καταγγελίας του μνημνονίου, ανατρέποντας την «ισοπαλία» (48%- 48%) που είχε καταγραφεί στη δημοσκόπηση του Ιουλίου, στο αντίστοιχο ερώτημα «εφαρμογή και βελτίωση ή καταγγελία». Την ίδια στιγμή ενισχύονται οι απαισιόδοξες εκτιμήσεις ότι η χώρα θα χρεωκοπήσει (44%).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

ΠΑΜΕ Αλιβερίου: Όλοι και όλες στην απεργία στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Το ΠΑΜΕ Αλιβερίου καλεί σε ΑΠΕΡΓΙΑ στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ όλους και όλες και οργανώνει συγκέντρωση στο Αλιβέρι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) στις 10.30 π.μ.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

"ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τους λίγους, τα μεγάλα συμφέροντα.

Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, τα εργοστάσια, τα γιαπιά, οι υπηρεσίες, τα υπουργεία, τα σχολειά, να κλείσουν τα μαγαζιά, να μην ανάψει τρακτέρ, να βγούμε όλοι στους δρόμους. Μόνο έτσι θα νιώσουν την τεράστια δύναμη μας. Να σταθούμε όρθιοι, να πάρουμε στα χέρια μας το δίκιο μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Να ξεκαθαρίσουμε την κατεύθυνση των αγώνων μας και τι συνδικαλιστικό κίνημα χρειάζεται. Τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ υποστηρίζουν και θεωρούν ως βάση συσπείρωσης τα παραπάνω.

1. Οι πολιτικές αυτές και τα μέτρα που τις συνοδεύουν δεν έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του λαού της χώρα, με τα χρέη και τα ελλείμματα. Δε σώνουν κανέναν λαό από τα χειρότερα. Προχωρούν σε ριζικές ανατροπές, όπως:

 Ο καθορισμός του κατώτερου βασικού μισθού με νόμο, πράγμα που σημαίνει κατάργηση στην ουσία του κατώτερου μισθού και των Συλλογικών Συμβάσεων. Μεροκάματα Βουλγαρίας και Αλβανίας για όλους.

 Η πλήρης κατάργηση του 8ωρου και ο καθορισμός των ωρών, των ημερών, των βαρδιών με μονομερή απόφαση του εργοδότη και με κριτήριο τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

 Η μείωση έως κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών στα Ασφαλιστικά Ταμεία, η σύνταξη στα 70, η μείωση των συντάξεων και η παράλληλη αύξηση των 4500 ενσήμων στα 6.000 για την εξασφάλιση της ελάχιστης σύνταξης. Στην ουσία οδηγούμαστε στην πλήρη ανατροπή του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

 Η κατάργηση της αποζημίωσης για την απόλυση.

 Η παράδοση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών και του δημόσιου πλούτου προς όφελος μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με τις ιδιωτικοποιήσεις.



2. Τα μέτρα αυτά δεν είναι αποτέλεσμα κυρίως κακών εκτιμήσεων, κακής διαχείρισης, λιγότερης ή περισσότερης ικανότητας των διαχειριστών της κρίσης. Είναι μέτρα που είναι αναγκαία μόνο για το κεφαλαίο, όχι για τους εργαζόμενους. Απορρέουν από τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καθορίζει την πολιτική της με βάση τις ανάγκες των μονοπωλίων. Για αυτό και είναι ίδια και στην Ελλάδα και στην Ιταλία, την Ισπανία, τις άλλες καπιταλιστικές χώρες, ακόμη και σε όσες χώρες είναι έξω από την ευρωζώνη και δεν έχουν κρίση.
Για αυτό δε φτάνει μόνο να καταγγείλουμε και να παλέψουμε να μην περάσουν τα μέτρα, αλλά να παλέψουμε για να ανατρέψουμε τα συμφέροντα και τις πολιτικές που τα επιβάλλουν. Δεν παλεύουμε για μια καλύτερη διαχείριση της αντεργατικής πολιτικής.

3. Αγωνιζόμαστε για Συνδικάτα γερά, μαζικά, που θα τους έχουν εμπιστοσύνη οι εργαζόμενοι, δεμένα με τους τόπους δουλειάς και με δράση για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων. Συνδικάτα ικανά να φρενάρουν την πρέσα που κατεβαίνει και συνθλίβει δικαιώματα και κατακτήσεις. Πιο ικανά να αντιστέκονται στην επίθεση της εργοδοσίας και του κράτους, απαλλαγμένα από τους πράκτορες και τους υποτακτικούς της εργοδοσίας, από την αντίληψη της ταξικής συνεργασίας. Συνδικάτα που με όρους μαζικότητας, αποφασιστικότητας, αλληλεγγύης και κοινής δράσης με όλα τα λαϊκά στρώματα θα δημιουργούν ρήγματα στη γενική γραμμή της εξαθλίωσης των εργαζομένων, θα αποσπούν κατακτήσεις.
Συνδικάτα που θα συσπειρώνουν όλους τους εργαζόμενους, αλλά θα είναι αποφασιστικά ταγμένα κατά της ανάπτυξης που θα υπηρετεί την κερδοφορία και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλεμπόρων, των εφοπλιστών και γενικώς των μεγαλοεπιχειρηματιών. Συνδικάτα που θα πολεμούν κάθε ιμπεριαλιστική ένωση, όπως είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Συνδικάτα αποφασιστικά ταγμένα σε μια φιλολαϊκή ανάπτυξη στηριγμένη στους εργαζόμενους και για τους εργαζόμενους.
Με αυτές τις θέσεις, με αυτή την κατεύθυνση και τους στόχους επιδιώκουμε την ταξική συσπείρωση και την ενιαία δράση όλων των εργαζομένων σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς. Με αυτήν την κατεύθυνση και με αυτούς τους στόχους οικοδομούμε την κοινωνική συμμαχία και την κοινή δράση με τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα Με αυτούς τους στόχους δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την οργάνωση της γενικής απεργίας και καλούμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ με σύνθημα

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τα μονοπώλια.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
(ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) 10.30π.μ."

Νέα δημοσκόπηση :Σε απόσταση αναπνοής ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 24.2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί στην τέταρτη θέση. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΩ

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας: Κε Κεδίκογλου οι αγώνες θα στοιχειώνουν τα δικά σας όνειρα, που θα γίνονται εφιάλτες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη συνέντευξη του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα στην εφημερίδα της Αργεντινής PAGINA, δήλωσε τα εξής:

«Την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην ευρωζώνη και στο ευρώ, ο κ. Τσίπρας θέλει να την καταστρέψει, μακαρίζοντας τη χρεοκοπία της Αργεντινής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ , που φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει το ευρώ φυλακή για τους Ευρωπαίους , μπορεί και να ονειρεύεται και να επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια «παραγκούπολη», με λαθρομετανάστες, εξαθλίωση και εγκληματικότητα. Ευτυχώς για την Πατρίδα και δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, οι Έλληνες πολίτες δεν είναι τυχοδιώκτες».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έχει ως ακολούθως:
«Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αδιάβαστος ή προβοκάτορας».

Σαν γραφείο τύπου της Τ.Ε. Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νιώθουμε την ανάγκη να προσθέσουμε και κάποια δικά μας σχόλια για το συντοπίτη μας κ. Σίμο Κεδίκοκλου:

1. Ο λαός της Αργεντινής, όταν αποφάσισε να πάρει τις τύχες του στα χέρια του, οδήγησε τον αντίστοιχο Σαμαρά της εποχής, τον εκλεκτό του Δ.Ν.Τ. και των «αγορών» Ντε Λα Ρούα, στο ελικόπτερο… Έκτοτε και μετά από ένα διάστημα μεγάλων δυσκολιών, η Αργεντινή, κόβοντας το γόρδιο δεσμό του θανατηφόρου εναγκαλισμού της εξάρτησης και της υποτέλειας, στάθηκε στα πόδια της, σημειώνοντας εδώ και πάνω από μια πενταετία, σταθερά, τη μεγαλύτερη, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ποσοστιαία ετήσια αύξηση του Α.Ε.Π. και οικοδομώντας σταδιακά δομές δημοκρατίας, αλληλεγγύης και κοινωνικού κράτους. Ατενίζοντας σήμερα το μέλλον του ο λαός της με αισιοδοξία, την οποία ο κ. Σ. Κεδίκογλου και οι όμοιοί του πασχίζουν να στερήσουν από τον ελληνικό λαό.

2. Θυμίζουμε στον κ. Σίμο Κεδίκογλου ότι ο όρος default, που εκφράζει – σύμφωνα με την επίσημη και διεθνώς κατοχυρωμένη ορολογία - την αθέτηση πληρωμών επί τους χρέους με πρωτοβουλία του οφειλέτη, δεν αποδίδεται σωστά με την ελληνική λέξη χρεοκοπία. Την οποία σκόπιμα ο κ. Σίμος Κεδίκογλου και οι όμοιοί του χρησιμοποιούν συστηματικά για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα, με την πολιτική των ομοίων του κ. Σίμου Κεδίκογλου, έχει ήδη και επισήμως οδηγηθεί σε καθεστώς default, με το διαβόητο PSI και το κούρεμα. Έχουν δηλαδή και με τη βούλα «χρεοκοπήσει» οι ίδιοι την «πατρίδα» - για την οποία τόσο κόπτονται. Μόνο που αυτή η χρεοκοπία, επειδή υπαγορεύτηκε από τους εταίρους, δανειστές και προστάτες τους, είναι γι’ αυτούς ανώδυνη. Πράγμα φυσικό, αφού οι αγαπημένοι τους τραπεζίτες αποζημιώνονται στο ακέραιο – με ατελείωτο χρήμα που το δανείζεται στο όνομά του ο ελληνικός λαός -, οι διεθνείς τοκογλύφ δεν χάνουν δεκάρα και την ίδια στιγμή έχει κουρευτεί ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πανεπιστήμια και τα νοσοκομεία. Βέβαια η νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζουν ο κ. Σίμος Κεδίκογλου και οι όμοιοί του οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε νέο πιο βάρβαρο κούρεμα και σε νέα πιο βαριά χρεοκοπία.

3. Οι ίδιοι οι αρχιτέκτονες της λεηλασίας απειλούν με εικόνες αποκάλυψης μιλώντας για παραγκουπόλεις, εξαθλίωση και εγκληματικότητα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βάλουν το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο κάδρο της ερημοποίησης της ελληνικής κοινωνίας. Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί καθημερινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ είναι η ελπίδα και το δικό του «εργαλείο» για να μπορέσει, πριν απ’ όλα με τους δικούς του αγώνες, να σηκωθεί στα πόδια του, να βάλει φρένο και να αντιστρέψει αυτό το σπιράλ θανάτου της κοινωνίας και της χώρας.

4. Τους ενοχλεί απ’ ό,τι φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και ο Πρόεδρός του δεν προσεύχονται νυχθημερόν για τη σωτηρία του ευρώ των τραπεζιτών και των «αγορών-τοκογλύφων» αλλά αναδεικνύουν την ανάγκη του αγώνα για τη ριζική αλλαγή και την ανατροπή και στη χώρα μας και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη σε μία πορεία απελευθέρωσης με κοινωνική δικαιοσύνη, που οι νεοφιλελεύθεροι προστάτες του κ. Σίμου Κεδίκογλου και των ομοίων του έχουν μετατρέψει σε φυλακή για τους λαούς της. Ο ελληνικός λαός, σε πείσμα του κ. Σ. Κεδίκογλου και των ομοίων του, κάθε μέρα που περνάει, θα συνειδητοποιεί ότι οι ανάγκες του, η ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών του, βρίσκονται στην αντίπερα όχθη από τις επιδιώξεις και τα φετίχ των συμφερόντων που εκπροσωπεί ο κ. Σίμος Κεδίκογλου και οι όμοιοί του. Ο ελληνικός λαός θα σταθεί στα πόδια του, ανακτώντας το δικαίωμά του να ονειρεύεται. Και το όνειρο δεν είναι τυχοδιωκτισμός κ. Σ. Κεδίκογλου αλλά η κινητήρια δύναμη της ανατροπής και της χειραφέτησης, το πρώτο βήμα στην πορεία για τη μετα-τροϊκανή μετάβαση και την ανοικοδόμηση αυτής της χώρας. Που έρχεται. Και γι’ αυτό, οι αγώνες που ακολουθούν θα στοιχειώνουν τα δικά σας όνειρα, που θα γίνονται όλο και περισσότερο εφιάλτες.

Χαλκίδα: Φθινοπωρινό ωράριο στα καταστήματα

Άρχισε η εφαρμογή του φθινοπωρινού ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων της Χαλκίδας σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας κος Γεωργάτος.

Φθινοπωρινό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας:

ΗΜΕΡΑ            ΠΡΩΪ        ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ     8.30 - 14.00    ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ           8.30 - 13.30    17.30- 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ      8.30 - 14.00    ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ       8.30 - 13.30    17.30- 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8.30 - 13.30    17.30- 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ      8.30 - 14.30    ΚΛΕΙΣΤΑ


Το Ωράριο ισχύει από 16/09/2012 έως 31/10/2012

Ο δήμαρχος Σκύρου έκανε μήνυση σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής για απειλές!

Μηνυτήρια αναφόρα στον Εισαγγελέα Χαλκίδας έκανε ο δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης (φωτό) εναντίον του βουλευτή Εύβοιας της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, επειδή όπως λέει ο ίδιος δέχτηκε απειλές.

Σύμφωνα με το 'eviazoom, o δήμαρχος αναφέρει στην μήνυσή του, ότι ο Νίκος Μίχος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου θα έρθω στην Σκύρο και θα σε χαστουκίσω» επειδή όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος σφράγισε μπαράκια της περιοχής

Μάλιστα ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης φέρεται να έκανε και αναφορά - καταγγελία εισβάρος του βουλευτή στην Βουλή και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του πολίτη, ενώ ζήτησε και την άρση ασυλίας του.
Η επιτροπή δεοντολογίας στην τελευταία συνεδρίαση της ενημέρωσε ότι θα ασχοληθεί με την καταγγελία εφόσον γίνει άρση ασυλίας από την εισαγγελία Χαλκίδας. Για την ώρα δεν υπάρχει αντίδραση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

newpost.gr

Δωρεάν εξέταση μαστού στην Κύμη

Διενεργείται κατά τη διάρκεια διημερίδας από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Δωρεάν εξέταση του μαστού, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν όσες γυναίκες το επιθυμούν και διαμένουν στην Κύμη, την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ψηλάφηση και υπερηχογράφημα από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και προσφέρονται στο πλαίσιο διημερίδας στην Κύμη της Ευβοίας.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν ενημέρωση για προστασία από τον καρκίνο του μαστού.

Η διημερίδα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Παραλίας Κύμης η «Λιανή Άμμος» και θα γίνει στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής καθώς και το Σάββατο το πρωί.

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του «καφέ Θέα», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν η κ. Μουζάκα με θέμα «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές» και η κ . Αλεξάνδρα Νικήτα «Η συμβολή των απεικονιστικών μεθόδων στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού».

Όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2222024344 και 6986322392.

Χαλκίδα: Πλέκουν έξω από το ΙΚΑ περιμένοντας για να πάρουν φάρμακα! - ΒΙΝΤΕΟ

Πάνε από τα ξημερώματα στο ΙΚΑ Χαλκίδας προκειμένου να βρούν σειρά το πρωί.


Τριτοκοσμικές εικόνες εκτυλίσσονται καθημερινά στο ΙΚΑ Χαλκίδας, όπου ασφαλισμένοι στήνονται στις ουρές από τα μεσάνυχτα, για να γραφτούν στη λίστα προτεραιότητας, ένα χαρτί στο οποίο συμπληρώνουν μόνοι τους το όνομά τους, προκειμένου να πληρωθούν για τα φάρμακά τους.

Η κάμερα του ALPHA με τον Αλέξη Κουβέλη βρέθηκε στο ΙΚΑ Χαλκίδας. Από τα μεσάνυχτα και μετά όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι ασφαλισμένοι στήνουν καραούλι έξω από το κτίριο στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας!

Μάλιστα κάποιες ηλικιωμένες πλέκουν προκειμένου να περάσει η ώρα.

Ο εκνευρισμός οδηγεί ακόμη και σε συμπλοκές μεταξύ ασφαλισμένων για τη σειρά προτεραιότητας. Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Χαλκίδας απ’ την πλευρά τους υποστηρίζουν, όπως πάντα, ότι είναι λιγότεροι, από αυτούς που προβλέπεται.

Σύμφωνα δε με την διευθύντρια του υποκαταστήματος, η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιτίας και της απεργίας των φαρμακοποιών, που συνέπεσε με τις άδειες του καλοκαιριού.

Βρήκαν και δεύτερο hi-tech εργαστήριο ναρκωτικών στην Εύβοια

Βρήκαν και δεύτερο hi-tech εργαστήριο ναρκωτικών στην Εύβοια οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Το εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης εντοπίστηκε στη Χαλκίδα. Συνολικά κατασχέθηκαν 1,3 κιλά ηρωίνης ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Πίσω από την υπόθεση κρύβεται η αλβανική μαφία και για να στηθεί το εργαστήριο κόστισε στους… επενδυτές περισσότερα από 200.000 ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...