Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πήδηξε από την ταράτσα, ο 47χρονος μετά από 32 ώρες

Την απειλή του πραγματικότητα έκανε ο 47χρονος Χαλκιδέος που βρισκόταν από τις 6 το πρωί του Σαββάτου πάνω στην ταράτσα ψητοπωλείου στο Βούρκο.

Βούτηξε πριν λίγο στο κενό για να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο βρισκόντουσαν από την πρώτη στιγμή άντρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν και ο 47χρονος άντρας έπεσε με δύναμη στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά μετά από 32 ώρες παραμονής στην ταράτσα.


Εχει δοθεί εντολή να μην τον προμηθεύσει κανείς με τρόφιμα ή νερό, ώστε να δοθεί τέλος στο επίκινδύνο βέβαια σήριαλ που παίζεται από το πρωί στο Βούρκο Χαλκίδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην  ταράτσα ψητοπωλείου, στην περιοχή "Βούρκος" της Χαλκίδας, ανεβηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου, ο 47χρονος Χαλκιδέος και απειλούσε  να πηδήσει στο κενό για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Παρόμοιο θρίλερ εκτυλίχθηκε και στη Λίμνη, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για έξαρση των φαινομένων ψυχοπάθειας, λόγω της εποχής.

Ο 50χρονος, δήλωνε απελπισμένος, αφού χωρίς δουλειά δεν μπορεί να ζήσει, όπως χαρακτηριστικά έλεγε
Με πληροφορίες από τη ΓΝΩΜΗ,

Ναταλία Γερμανού: "Τρελάθηκε" με τα νερά της Κύμης και της Χιλιαδούς

"Τρελάθηκε" με τα νερά της Κύμης και της Χιλιαδούς όπου βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού.

Έτσι, ενώ πριν λίγες μέρες δήλωνε στο περιοδικό ΟΚ ότι "δεν ξέρει που θα πάει διακοπές" πήρε και μάλιστα στα γρήγορα την απόφασή της και κατέφθασε στη Κύμη και τη Χιλιαδού.

Γοητεύτηκε από τις όμορφες παραλίες και ανέβασε στο twitter  και μια καταπληκτική φωτογραφία από την Χιλιαδού με την εξής λεζάντα:

"Κυμη , Χιλιαδού.. Γειά σου ρε Ελλαδα με τα ωραιότερα νερά στον κόσμο! Τρελλάθηκα.."

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ "ΑΝΕΒΑΣΕ" Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΟ TWITTER, ΕΔΩ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διαψεύδει αυξήσεις ανακοινώνει εκπτωτικά πακέτα για εισιτήρια τρένων

Σχετικά με τις πληροφορίες που διοχετεύτηκαν στον τύπο περί επικείμενων αυξήσεων στα εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έως και 75%, η εταιρεία επισημαίνει ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.

Η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία αλλά και την πορεία της προς την εξυγίανση σχεδιάζει μια νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα επιβραβεύει τους επιβάτες που έγκαιρα αγοράζουν τα εισιτήρια τους ή χρησιμοποιούν εναλλακτικά κανάλια πώλησης όπως το internet και τον τηλεφωνικό αριθμό 1110.

Επίσης ετοιμάζει εκπτωτικά πακέτα αντίστοιχα με αυτά που εφαρμόζουν οι αεροπορικές εταιρείες καθώς και νέες υπηρεσίες. Μικρή επιβάρυνση θα έχουν μόνον οι επιβάτες της τελευταίας στιγμής, που δεν έχουν προγραμματίσει νωρίτερα το ταξίδι τους.

Αυτό γίνεται λόγω του ότι με την εφαρμογή του νέου πλέγματος δρομολογίων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εφαρμόζει πλέον και ένα ευέλικτο σύστημα σύνθεσης αμαξοστοιχιών σε σχέση με τη ζήτηση, με στόχο τον περαιτέρω περιορισμό του λειτουργικού κόστους.

Πέτρος Κόκκαλης και Φανή Χαλκιά: Στη Χαλκίδα με.. πανσέληνο!

Πέτρος Κόκκαλης και η Φανή Χαλκιά είναι μαζί και διαψεύδουν έμπρακτα τις φήμες για χωρισμό. Τους είδαν στη Χαλκίδα, όπου οι ερωτευμένοι, έκαναν μια στάση για να φάνε και να απολαύσουν τα "τρελά νερά" και την πανσέληνο...

Ο Πέτρος και η Φανή έλαμπαν και με το κότερο,  ένα 12μετρο cruiser , του πρώτου έφτασαν στην  Χαλκίδα για να κάνουν μια ολιγόωρη στάση και να δειπνήσουν ειδυλλιακά.

Μέχρι ένα σημείο τα κατάφεραν. H συνέχεια EΔΩ

ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ στο κάστρο Κανήθου

Δυναμική παρουσία του θεάτρου Χαλκίδας φέτος το καλοκαίρι στο κάστρο Κανήθου με το έργο των : Δημήτρη Κεχαίδη  και Ελένης Χαβιαρά<< ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ>>
 
Τέσσερις γυναίκες. Τρεις φίλες και μια νέα κοπέλα κάνουν όνειρα, τα καταργούν και την ίδια στιγμή ξεκινούν να ονειρεύονται από την αρχή, με δύναμη,αισιοδοξία και χιούμορ.
Τρεις φίλες που μοιράζονταιτα πάντα ,ακόμα και μικρά κρυμμένα ένοχα μυστικά, τα εμπιστεύονται η μια στην άλλη, ακουμπώντας στη φιλία τους.
Τέσσερις γυναίκες?.... και κανένας άνδρας?....
αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.
είναι παρών?... είναι απών?...
Μια δροσερή παράσταση με χιούμορ και κέφι
ΜΕ ΔΥΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Σκηνοθεσία ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Σκηνικά - κοστούμια     ΜΑΙΡΗ ΜΟΥΡΣΕΛΑ    - ΟΛΓΑ ΣΟΥΜΕΛΙΔΗ- ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ
Μουσική επιμέλεια       ΜΑΙΡΗ ΧΟΥΛΙΕΡΗ
Στους ρόλους οι:   ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ(Αλέκα)ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΑΜΠΕΗ (Ηλέκτρα)ΕΛΕΝΑ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ(Φωτεινή) ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΤΣΟΥΆΚΗ (Μάρω).
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ           27/7 /2011 ΩΡΑ 21: 30
                   ΠΕΜΠΤΗ           28/7/2011   <<   21:00
                   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     29/7/2011 <<   <<
                   ΚΥΡΙΑΚΗ           31/1/2011   <<  <<
                   ΔΕΥΤΕΡΑ          1/8/2011   << >>
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ          5 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...