Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Υπαρχιφύλακας συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς αστυνομικός, ηλικίας 30 ετών, που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τα πιο γερά χαρτιά του Alpha. Έχει ανανεώσει το συμβολαιό της με το κανάλι;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Adore" μιλάει για τις δυσκολίες της δουλειάς...

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της... για να πάει στα Εμιράτα [βίντεο]

Για να πάει στα Εμιράτα έβγαλε τον σταυρό από το σήμα της. Είναι γεγονός. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης μετά την συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να κατασκευαστεί εκεί ένα νησί προς τιμήν της αφαίρεσε το σταυρό...για ευνόητους λόγους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της,την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, μίλησε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», η Σμαράγδα Καρύδη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ισχυρότατη έκρηξη στο Νέο Κόσμο - Ισοπεδώθηκε το ισόγειο κτιρίου

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο στο ισόγειο κτιρίου που στεγάζεται η Ειδική Γραμματεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με 46 διαρροές από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ πήραν τα λεφτά τα κόμματα

Με απόλυτα οριακή πλειοψηφία και συνολικά 46 διαρροές πέρασε από  ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία η τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων. Συνολικά ψήφισαν 214 βουλευτές. Υπερψήφισαν οι 155, καταψήφισαν 56 και 3 δήλωσαν «παρών».


Είχε προηγηθεί δριμύτατη αντιπαράθεση στη Βουλή με τους εκπροσώπους των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ζητούν να αποσυρθεί η τροπολογία -με την οποία αποδεσμεύονται τρεις δόσεις της χρηματικής επιχορήγησης των κομμάτων ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ- την οποία χαρακτήρισαν αντισυνταγματική. Επισήμαναν μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να ορίζει ότι τα δικά της χρέη είναι ακατάσχετα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Alpha News στις 19:00: 3 χρόνια ειδήσεις όπως είναι, με σταθερά ανοδική πορεία

Το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επιλέγουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους. Το δελτίο, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, γιόρτασε στις 31 Μαρτίου 3 χρόνια προβολής στις 19:00, προσφέροντας πρώτο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.

«Όχι» ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ στην πρόσκληση Τσίπρα για συνεργασία στις μονοεδρικές

Δεν υπήρξε θετική απάντηση τόσο από πλευράς ΚΚΕ όσο και από πλευράς της Δημοκρατικής Αριστεράς στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για προεκλογική συνεργασία στις οκτώ μονοεδρικές της χώρας.


Σύμφωνα με Τα Νέα, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς χαρακτηρίζουν «επικοινωνιακού τύπου» την πρόταση του Αλ.Τσίπρα, σημειώνοντας πως αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για συνεργασία, αυτή θα γινόταν σε πανελλαδικό επίπεδο και όχι μόνο στις μονοεδρικές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γ. Καρατζαφέρης: «Παρήγγειλα προκατ ιατρείο για το Μαρμάρι»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο των περιοδειών του επισκέφτηκε χτες τη Χαλκίδα και κατά τη διάρκεια ομιλίας του αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που τον συνδέουν με την Εύβοια:
''Το 2009 στις μεγάλες πλημμύρες, όταν η Πολιτεία εγκατέλειψε στην τύχη της την περιοχή, εμείς από τα λεφτά που μας είχε δώσει η Πολιτεία βοηθήσαμε την περισσότερο πληγείσα περιοχή, το Βασιλικό. Σήμερα, η Ν.Ε. πριν από λίγο με ενημέρωσε για ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Μου είπαν “Πρόεδρε, υπάρχει πρόβλημα στο Μαρμάρι. Δεν υπάρχει ιατρείο. Παρακαλούσαμε τον Λοβέρδο, πιο πριν τον Αβραμόπουλο. Δεν έγινε τίποτε”. Πριν από λίγο παρήγγειλα ένα προκατασκευασμένο ιατρείο που θα είναι έτοιμο και θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες. Έτσι, το Μαρμάρι αποκτά αυτό που η Πολιτεία δεν ήθελε να δώσει». 
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στου παλιούς δεσμούς που έχει με την Εύβοια λέγοντας «Έχω παλιούς δεσμούς με την Εύβοια, όταν πριν 43 χρόνια, νιόπαντρος τότε με την κ. Βέννυ Καρατζαφέρη ήρθαμε στην Ερέτρια. 
 
 

Ο Ιταλός δήμαρχος που έδωσε το μισθό του στην Ελλαδα κάνει Πάσχα στην Κέρκυρα

 Ο Ιταλός δήμαρχος που έδωσε το μισθό του στην Ελλδα κάνει Πάσχα στην Κέρκυρα
  • 1



Ο Mario Galdi, δήμαρχος της μικρής ιταλικής πόλης Cava De Tirreni, που με τη συμβολική του πραξη να προσφέρει τον μισθό του στο ελληνικό κράτος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους Ελληνες πέρασε το καθολικό Πάσχα στην Κέρκυρα.


«Σαν καθηγητής Πανεπιστημίου είχα πολλούς Έλληνες φοιτητές και πάντα είχα μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Αποφάσισα να κάνω αυτήν τη συμβολική χειρονομία γιατί έβλεπα ότι όλη η Ευρώπη δεν συμπεριφερόταν σωστά στη χώρα σας αν και θα έπρεπε να προσφέρει κάτι παραπάνω στην Ελλάδα» τόνισε μιλώντας για την πρωτοβουλία του

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η 11άδα των μαθητών που έβαλε το Αλιβέρι στην ΕΡΤ και την καρδιά μας


Βήμα σε 11 νέα παιδιά από το Αλιβέρι έδωσε η ΕΡΤ και αυτά απέδειξαν ότι η νεολαία διαβάζει, ψυχαγωγείται, μορφώνεται και ονειρεύεται.


Το Schooltube η εκπομπή από νέους για νέους έφτασε στο Γυμνάσιο Αλιβερίου και παρακολούθησε την ζωή 11 εφήβων από 13 έως 15 ετών και τις δραστηριότητές τους, από το πινγκ-πονγκ στο διάλειμμα του σχολείου έως το κρυφτό στις γειτονιές.
 
Ο Γιώργος είναι πρόεδρος του 15μελούς και πρωταγωνιστής στο θεατρικό του σχολείου. Ο Γιάννης είναι κολλημένος με τον υπολογιστή και θέλει να γίνει μοντέρ, όλη μέρα φτιάχνει βιντεάκια. Η φίλη του, η Λένα, τον ακολουθεί στους αγώνες μπάσκετ που παίζει με την ανδρική ομάδα του Αλιβερίου. Κολλητή της είναι η Βάσω που νευριάζει εύκολα.

Ο Λουκάς διαβάζει Μαρξ. Η Κωνσταντίνα θέλει να γίνει δημοσιογράφος και να ζήσει στη Νέα Υόρκη. Στον Περικλή αρέσει πολύ να μιλάει, είναι, όπως λέει, παρλαπίπας της παρέας. Κολλητός του είναι ο Στράτος, κάνει ιστοπλοϊα και θέλει να γίνει πιλότος.

Η Φαίδρα μετακόμισε από την Αθήνα πρόσφατα και δεν αντέχει το κουτσομπολιό. Ο Αποστόλης και ο Κωνσταντίνος είναι κολλητοί από το νήπιο και κάνουν συνέχεια πλάκες. Του Αποστόλη του αρέσουν οι ψηλές, του Κωνσταντίνου οι ξανθιές.

Η καλύτερη στιγμή της εκπομπής είναι όταν τους ρωτά τι ονειρεύονται μετά από δέκα χρόνια. Πραγματικά οι απαντήσεις (όπως γράφει και το evianews) είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε το βίντεο...


Enhanced by Zemanta

Μαύροι Κύκλοι κάτω από τα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δίνουν την εικόνα κόπωσης, γήρανσης και αδυναμίας. Πολλές φορές οι μαύροι κύκλοι συσχετίζονται μόνο με... την ηλικία ή την κακή σε ποιότητα ζωή , είναι όμως αυτό αλήθεια ?


Μπορεί ένα τόσο συχνό και ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με επιτυχία ?

Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από το κείμενο αυτό.

Αίτια που μπορεί να προκαλέσουν μαύρους κύκλους στα μάτια είναι :

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ερέτρια: 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε αιμοφυρτο το θύμα του !

Οδηγός ΙΧ χτύπησε δίκυκλο, τραυμάτισε τον οδηγό του και τον εγκατέλειψε αιμοφυρτο στη μέση του δρόμου της Ερέτριας.

Το τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη τραυματία έγινε την Κυριακή το απόγευμα  όταν  ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 28χρονος οδηγός του δικύκλου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση  εγκατέλειψε τον τραυματία αιμόφυρτο στην άσφαλτο κι εξαφανίστηκε.

Για τον εντοπισμό του ερευνά η Αστυνομία Ερέτριας, μια και όπως λένε οι κάτοικοι της Ερέτριας υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού. (Φωτό από egnomi.gr)

Ναρκωτικά από… μπαταρίες αυτοκινήτων παρασκευάζονται στην Αθήνα

  • 1
     



 Ναρκωτικά από… μπαταρίες αυτοκινήτων παρασκευάζονται στην Αθήνα

Σε αυτοσχέδια εργαστήρια που έχουν στηθεί μέσα σε λακκούβες στο λόφο του Στρέφη, παρασκευάζεται η «σίσα», γνωστή ως «κόκα των φτωχών», ένα νέο είδος ναρκωτικού, το οποίο εντοπίζεται μόνο στην Αθήνα.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, στις λακκούβες τοποθετούνται στοιχεία από μπαταρίες των αυτοκινήτων και άλλα άγνωστα συστατικά –μη ανιχνεύσιμα ακόμη από τα εργαστήρια– τα οποία αφού υγροποιηθούν, πωλούνται προς 1 – 2 ευρώ η δόση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι ACTIVE MEMBER την Τετάρτη 18 Απριλίου έρχονται στη Χαλκίδα!

 Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ανακοινώνει τη μετάθεση της ημερομηνίας της συναυλίας με τους ACTIVE MEMBER στη Χαλκίδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 μετά το ΠΑΣΧΑ, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Χαλκίδας, δίπλα στο κολυμβητήριο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και οι δημοφιλείς ACTIVE MEMBER ζητούν συγγνώμη για την μετάθεση αυτή η οποία έγινε λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, και καλούν όλους τους φίλους τους να βρεθούν σε αυτήν την συναυλία για να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια .


Το μεγάλο και ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα θα δώσει μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 18 Απριλίου  στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, δίπλα στο κολυμβητήριο.

Οι Active Member (Άκτιβ Μέμμπερ) είναι ένα δημοφιλές ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα γνωστό για την πολιτικού περιεχομένου στιχουργική του. Πρόκειται για το συγκρότημα που κυκλοφόρησε τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο (1993, Διαμαρτυρία).

Σήμερα αποτελείται από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου).

 Η καθιέρωση του ετήσιου Low Bap Festival από το 1997 που έχει κέντρο τη Δυτική Αττική και επεκτείνεται στην επαρχία με ειδικές συναυλίες. Το φεστιβάλ, εκτός από τα live βοηθάει στην επικοινωνία του κοινού με τους Active Member και τα άλλα σχήματα του Low Bap καθώς και στην ενημέρωσή του για την ιστορία του hip-hop, με στόχο να αφομοιώνονται οι κώδικες και να αποβάλλονται τα στερεότυπα. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 9 επίσημα Low Bap Festival, καθώς και πολλά άλλα μικρότερης εμβέλειας στην επαρχία.

 Η Freestyle Productions και κατ' επέκταση ο B.D.Foxmoor και οι Active Member έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία 75 δισκογραφικών δουλειών και projects από το 1993. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 400 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.
Enhanced by Zemanta

Πατάτες Νευροκοπίου 6 ευρώ το 20άκιλο σακί, στο χώρο του Πάρκου του Λαού.

Η Εθελοντική ομάδα "Μία ...ΣΤΑΣΗ" της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών, ενημερώνει τα μέλη της ότι σήμερα 9/4/2012 Μ. Δευτέρα από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα θα διατεθεί η ποσότητα Πατάτες Νευροκοπίου στην τιμή των 6 ευρώ το 20άκιλο σακί, στο χώρο του Πάρκου του Λαού.


Παρακαλούνται όσοι έχουν παραγγείλει να έλθουν να τις παραλάβουν.

Υπάρχουν και επιπλέον ποσότητες που θα διατεθούν στον ίδιο χώρο.

Συνεχίζονται και οι παραγγελίες για ρύζι και λάδι είτε μέσω mail: epka-ste.gr είτε στα γραφεία της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ, έως εξαντλήσεως των ποσοτήτων, και η διανομή τους θα γίνει την Μ. Τετάρτη απο 2μ.μ.-6 μμ στο ίδιο χώρο.

Η πληρωμή και η παραλαβή της διατακτικής από τα γραφεία της  ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Δ. Βασιλείου 1 και Αγγελή Γοβιού Χαλκίδα τηλ. 22210 - 20509 - καθημερινά 10-13 το πρωί και 6-8 το απόγευμα.

Πρόγραμμα για 20.000 ανέργους ξεκινά ο ΟΑΕΔ τη Μ. Δευτέρα

  • 1
     



 Πρόγραμμα για 20.000 ανέργους ξεκινά ο ΟΑΕΔ τη Μ. Δευτέρα

Από τη Μ.Δευτέρα ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ανέργων για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων διάρκειας 100 ωρών, σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). 


Το πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», απευθύνεται σε 20.000 ανέργους και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 22.000.000 ευρώ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης για χρέη

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης συνελήφθη την Παρασκευή για ατομικά χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο τριήμερο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε 8 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι έγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης στο twitter για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε μέσα από το Twitter, τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών και κάλεσε τους νέους να πείσουν τους γονείς τους ώστε να μην τους ψηφίσουν.

Δείτε τι έγραψε ΕΔΩ

Εξώσεις - εξπρές σε τζαμπατζήδες νοικάρηδες

Σημαντικές διατάξεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Διαβάστε πώς θα γίνεται πλέον η είσπραξη ενοικίων, από ενοικιαστές που έχουν φεσώσει ιδιοκτήτες

Ο νόμος για την λεγόμενη "δίκαιη δίκη" προβλέπει διαδικασίες-εξπρές για την είσπραξη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από χιλιάδες ενοικιαστές οι οποίοι δεν αποπληρώνουν τα νοίκια τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Μια τρύπα στο...ναό έκαναν οι ιερόσυλοι που έψαχναν για...θησαυρό

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Μια τρύπα στο...ναό έκαναν οι ιερόσυλοι που έψαχναν για...θησαυρό

Οι άγνωστοι που μπήκαν σε εξωκλήσι στους Καλλιανούς της Καρύστου ήταν θρασύτατοι και ...άτυχοι!

Σύμφωνα με  καταγγελία που έκανε ο ιερέας στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, άγνωστοι το διάστημα από τις 15 Μαρτίου μέχρι χθες, πήγαν στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, έσκαψαν μέσα στον ιερό ναό και φεύγοντας για να καλύψουν τα ίχνη τους έκλεισαν την τρύπα με τσιμέντο.

Θησαυρό δεν βρήκαν αλλά η περίεργη υπόθεση προβληματίζει τους αστυνομικούς που κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ξεκινά η ανακύκλωση στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Ξεκινά η ανακύκλωση στο Δήμο Κύμης- Αλιβερίου από την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012.

Η ανακύκλωση χαρτιού, γυαλιού, αλουμινίου, λευκοσιδήρου και πλαστικού ξεκινά με 90 μπλε κάδους που τοποθετούνται σε ΑΛΙΒΕΡΙ (35 κάδοι),

ΚΥΜΗ (25), ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ (10), ΑΥΛΩΝΑΡΙ (10) και ΚΡΙΕΖΑ (10).

Ο Δήμος σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει: "Η ανυπαρξία χρηματοδοτήσεων από την Πολιτεία και την Εταιρεία Ανακύκλωσης μας αναγκάζει με δικά μας μέσα, (οχήματα-κάδους- ενημέρωση-μεταφορές), να ξεκινήσουμε την ανακύκλωση πιλοτικά στις 5 πρωτεύουσες των Δημοτικών Ενοτήτων με προοπτικές επέκτασης σε όλο το Δήμο αργότερα.

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε, χωρίς χρηματοδότηση (παρά το ότι θεσμικά ήταν επιβεβλημένη και η κρατική συμμετοχή αλλά και της Εταιρείας Ανακύκλωσης) διότι κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη καθυστέρηση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση των προϊόντων, αν θέλουμε να διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό. Κάθε ένας μεμονωμένα και όλοι μαζί οφείλουμε να συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Με λίγη καλή θέληση και με ομαδική προσπάθεια η ανακύκλωση θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα και στο Δήμο μας, απαραίτητο μέρος της καθημερινής ζωής του κάθε πολίτη.

Ολοι είμαστε υπεύθυνοι στο πρόβλημα των απορριμμάτων αλλά μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι στη λύση τους, στηρίζοντας καταρχήν τα προγράμματα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

Σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα καλούνται να μη ρίχνουν τα χαρτόκουτα στους μπλε κάδους σε αυτή την πρώτη φάση της εφαρμογής της ανακύκλωσης. Μπορούν να τα συμπιέζουν και να επικοινωνούν με το Δήμο για το πότε θα γίνεται η περισυλλογή τους".

Συνελήφθη αστυνομικός για εκβιασμό αλλοδαπού

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ, 38χρονος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος υπηρετεί στη Σάμο. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...