Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Μια νέα υπηρεσία παρέχουν οι Βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Αταλάντης και Ιτέας μέχρι 25 Ιουνίου 2013! Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με την υποστήριξη του Future Library και με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη.
Αναζητάς εργασία; Είσαι  απ’ αυτούς που έχουν αγωνία γιατί  δεν ξέρουν ΑΠΟ ΠΟΥ και ΠΩΣ  θα αρχίσουν για να βρουν δουλειά;
Γνωρίζεις τις παρακάτω έννοιες  και την αξία τους;
  • Στρατηγική καριέρας & εύρεση ευκαιριών εργασίας
  • Εργαλεία αναζήτησης εργασίας
  • Συνοδευτική επιστολή (Cover letter)
  • Βιογραφικό σημείωμα (CV)
  • Συνέντευξη εργασίας (Interview)
Είσαι ενημερωμένος/η για  τα μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις στην αγορά εργασίας;
Δεν είναι μόνο θέμα τύχης  και συγκυριών η εύρεση εργασίας. Εμπλούτισε τη φαρέτρα σου, και δημιούργησε το μέλλον που εσύ θα ήθελες να έχεις!
Σεμινάρια κάθε Τρίτη μέχρι 25 Ιουνίου 2013 στις Βιβλιοθήκες Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Αταλάντης, Ιτέας!
Δήλωσε εγκαίρως συμμετοχή!  Εγγραφές online: http://goo.gl/9IXiM
Περισσότερες πληροφορίες στο site: http://jobsearch.futurelibrary.gr/
Συντονίστρια προγράμματος: Αικατερίνη Κεράστα (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας - 22610.89979 - aikker@gmail.com)

ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ και ΑΓΓΕΛΑ πήραν τα χειροκροτήματα στο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ

Στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Χαλκίδας, ξεκίνησε χθες με επιτυχία, το τριήμερο θεατρικό φεστιβάλ από το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ, με δύο έργα ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ του Ξενόπουλου και ΑΓΓΕΛΑ του Σεβαστίκογλου. 

Οι ίδιες παραστάσεις θα παιχτούν και σήμερα Σάββατο και θα κορυφωθούν αύριο Κυριακή με το έργο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ του Ντάριο Φο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ 





Αλιβέρι: Aυτή είναι κυριολεκτικά γυναίκα-βόμβα!


Το περιστατικό έγινε σε χωριό έξω από το Αλιβέρι.

Πρόκειται για μία γυναίκα επιχειρηματία που στο κατάστημα της διέθετε παράνομες κροτίδες.

Και δεν μιλάμε για μικρές ποσότητες αλλά για πάνω από 4500 δυναμιτάκια! Δεν τις είχε στην βιτρίνα του μαγαζιού της αλλά κρυμμένες όπως αναφέρει το evianews.

Πιο συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αιφνιδιαστικός έλεγχος στο μαγαζί της 56χρονης.

Ψάχνοντας καλύτερα στους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.080 κροτίδες και 2.681 παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση στο κατάστημά της, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τα είχε στοιβάξει σε κουτιά και όταν της τα ζητούσαν οι πελάτες αφού σιγουρεύονταν ότι δεν τους έβλεπε κανείς, τα έδινε.

Συμμετοχή Αναγνωστάκη σε διεθνές συνέδριο στην Παλαιστίνη


Μετά από πρόσκληση – έκκληση  του Πρέσβη της Παλαιστίνης Samir AbouGhazaleh, για συμμετοχή των βουλευτών μελών της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Παλαιστίνης, σε διεθνές συνέδριο, με θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Πολιτικοί Κρατούμενοι, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι βουλευτές Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Κώστας Τριαντάφυλλος (ΠΑΣΟΚ), ανταποκρίθηκαν και αποτελούν την ελληνική αντιπροσωπεία, που θα εκπροσωπήσει την ελληνική βουλή.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη  Ραμάλλα στις 27-28 Απριλίου 2013, με την  ευκαιρία της 11ης επετείου της παράνομης απαγωγής και φυλάκισης του αγωνιστή Marwan Barghouthi.

Ο Marwan Barghouthi είναι ο πρώτος Παλαιστίνιος εκλεγμένος βουλευτής, που συνελήφθη από τις Ισραηλινές δυνάμεις και είναι σήμερα ο πιο γνωστός Παλαιστίνιος κρατούμενος.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί βουλευτές, ευρωβουλευτές, διεθνείς προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και ακτιβιστές των  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από πολλές χώρες.

Το συνέδριο έχει ως σκοπό να αναδείξει το ζήτημα των χιλιάδων Παλαιστινίων κρατουμένων στις Ισραηλινές φυλακές και να τονίσει την ανάγκη απελευθέρωσής τους, καθώς και την προστασία τους από το διεθνές δίκαιο.

Τα έξοδα διαμονής και φιλοξενίας καλύπτονται από την Παλαιστινιακή  Πρεσβεία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...