Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εύβοια: Στο δρόμο με τα εσώρουχα γιατί ο κουμπάρος αρνήθηκε!

Το περιστατικό που ακολουθεί είναι σπάνιο μιας και ο κουμπάρος αποδείχθηκε λεβέντης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από πέντε χρόνια πάντρεψε τον καλύτερο του φίλο που ήταν μαζί στο στρατό.

Από εκείνη την μέρα και μετά ξεκίνησε ο πειρασμός μιας και η καυτή γυναίκα του φίλου του τον είχε βάλει στο μάτι. Από την πρώτη μέρα που έμαθε για την κουμπαριά δεν έφερε αντίρριση αν και ήθελε να κάνει κουμπάρα την καλύτερη της φίλη.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε και η αδυναμία της στον σαραντάρη κουμπάρο. Η καυτή ξανθιά τον έπερνε τηλέφωνο συχνά για να δει πως περνά ενώ τον καλούσε και από το σπίτι για καφέ.

Τα χρόνια περνούσαν μέχρι που αποφάσισε αντί να του φτιάξει τον καφέ να του κάνει το... κρεβάτι. Φόρεσε το το baby doll και όταν πήγε ο λεγάμενος στο σπίτι του την έπεσε στην ψύχρα. Στην προκειμένη περίπτωση ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν λεβέντης και όταν κατάλαβε που πάει η υπόθεση, γύρισε την πλάτη του και έφυγε.

Η υπόθεση δεν θα γίνονταν γνωστή στο χωριό αν η 35άρα δεν έβγαινε έξω με τα εσώρουχα για να τον βρίσει. Ήταν τόσο πολύ αναστατωμένη που δεν κράτησε τον θυμό της και βγήκε όπως ήταν με τα εσώρουχα μόνο για να τον βρίσει.

Την είδαν όμως οι γείτονες και κάποιοι καλοθελητές το κάρφωσαν στον άντρα της λέγοντας του ότι είχαν ερωτικό καβγαδάκι. Ο ίδιος πήγε στον κουμπάρο για να ζητήσει εξηγήσεις μέχρι που του είπε όλη την αλήθεια.

Ο φίλος δεν σήκωσε τι χέρι του για να τον χτυπήσει αλλά τον αγκάλιασε. Τώρα τι έγινε με την σέξι γυναίκα του, δεν μάθαμε μιας και την ίδια ώρα μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για την Αθήνα.

 evianews.com

Η ΔΗΜΑΡ Χαλκίδας με πενταμελή Γραμματεία - Επανεξελέγη ο νυν Γραμματέας

Στις 27/9/2012 πραγματοποιήθηκε η γεν. συνέλευση των μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκίδας προκειμένου να εκλέξει νέα Γραμματεία της οργάνωσης. 

Η διαδικασία που επελέγη ήταν αυτή της άμεσης εκλογής του οργάνου και του Γραμματέα από τη συνέλευση των μελών.

Αποφασίστηκε η διεύρυνση της Γραμματείας σε πέντε μέλη λόγω αυξημένων καθηκόντων που επεβλήθησαν από τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς στην κυβέρνηση και την ανάδειξη βουλευτή στο Νομό μας.

Μετά από μυστική ψηφοφορία για την πενταμελή Γραμματεία εκλέχτηκαν κατά αλφαβητική σειρά οι: Βουκούτης Γιάννης, Κουρνιώτης Στάθης, Παπανδρέου Ανδρέας, Παύλοβιτς Αλέξανδρος και Χατόλας Χρήστος. Γραμματεάς της Οργάνωσης επανεκλέχτηκε ο Παύλοβιτς Αλέξανδρος. Σε συνεδρίαση της Γραμματείας θα αναληφθούν και τα καθήκοντα των υπόλοιπων μελών.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έρχονται οι Ρώσοι για business στις 5 Οκτωβρίου

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των ευβοϊκών επιχειρήσεων με τις αντίστοιχες της Ρωσικής Δημοκρατίας, διοργανώνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ Εμπορική Συνάντηση των Ευβοέων επιχειρηματιών με Ρώσους Εμπορικούς Αντιπροσώπους από 20 μεγάλες ρωσικές αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, για την ανάπτυξη των οικονομικών και των εμπορικών σχέσεων και την σύναψη ή διερεύνηση συνεργασιών.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί έκθεση προβολής ευβοϊκών επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων και ποτών, προκειμένου οι Ρώσοι Αντιπρόσωποι να γνωρίσουν τα Ευβοϊκά προϊόντα. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται για την τόνωση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο, συνεχών δράσεων με σκοπό την προώθηση οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών με ρωσικά οικονομικά και επιχειρηματικά φόρουμ.
Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως.

10:00-10:30 Έναρξη της Έκθεσης. Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου. Χαιρετισμός του Ρώσου Εμπορικού ακόλουθου.
11:00-18:00 Έκθεση –Συναντήσεις Β2Β
18:30- 19:30 Ομιλία του κ. Διονύση Ποπόφ σχετικά με τα προβλήματα εξαγωγών στη Ρωσική αγορά.
20:00-21:00 Συνέντευξη Τύπου.

Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη

Η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό έχει τελικά μεγαλύτερες προεκτάσεις από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού το αυτοκίνητο -TOYOTA RAV- στο οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν ίδιο με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, η οποία ερευνά την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στόχος των δραστών ήταν η ανακρίτρια.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου εκτός από την ανακρίτρια, μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει στο σπίτι του ο Ιωάννης Γούσιος, ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Ιωάννα Χατζάκη ερευνά την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή με τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής.

Πηγή: | iefimerida.gr

"Να γίνει επειγόντως μελέτη για πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους ατη Χαλκίδα"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Εύβοιας ζήτησε από τον Δήμο Χαλκιδέων την εργασία με τίτλο «Κυκλοφοριακή υποστήριξη Δήμου Χαλκιδέων προς ένα στρατηγικό σχέδιο πολεοδομίας και βιώσιμων μεταφορών» του καθηγητή της σχολής Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ κ. Θάνου Βλαστού και της ερευνητικής του ομάδας, η οποία περιλαμβάνει  προτάσεις  για δημιουργία δικτύου πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων στο κέντρο της Χαλκίδας με αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στοίχισε δε 65 χιλ. ευρώ.
Επειδή οι τοπογράφοι μηχανικοί  είναι καθ’ ύλην αρμόδιοι στα ζητήματα που  πραγματεύεται  η  παραπάνω  εργασία, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της Χαλκίδας, μελετήσαμε τα στοιχεία που μας χορηγήθηκαν και καταλήξαμε στα ακόλουθα:
α)  Η εργασία αυτή δεν  αποτελεί κυκλοφοριακή μελέτη, δεν είναι καν μελέτη, ούτε βεβαίως διεκδικεί παρόμοιο τίτλο.
β) Αν και χαρακτηρίστηκε ως «ερευνητική εργασία», δεν υπάρχουν σε αυτήν αναφορές σε συγκεκριμένες ερευνητικές ενέργειες ειδικά για τη Χαλκίδα και τυχόν συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτές. Αντίθετα γίνονται γενικές και εκτεταμένες αναφορές για τις αρετές μιας ανθρώπινης πόλης με πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους, που όμως κανείς δεν αμφισβητεί και, εν πάσει περιπτώσει, δεν χρειαζόταν στην παρούσα οικονομική συγκυρία ο Δήμος να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσόν για ένα πόνημα που ήρθε να επιβεβαιώσει αυτές τις γενικώς αποδεκτές απόψεις. Όσον δε αφορά στους διάφορους τύπους ποδηλατόδρομων και πεζοδρόμων που μπορούν να εφαρμοστούν στις υφιστάμενες οδούς, οι οποίοι παρουσιάζονται στην εργασία, αυτοί ήδη υπάρχουν σε πάρα πολλά σχετικά επιστημονικά συγγράμματα.
γ) Για την πόλη της Χαλκίδας υπάρχουν παλιότερες κυκλοφοριακές μελέτες (κατά τη γνώμη μας ελλιπείς όμως για διάφορους λόγους), οι οποίες ωστόσο θα μπορούσαν να επικαιροποιηθούν και να ληφθούν υπόψη για τις νέες ρυθμίσεις των διάφορων κυκλοφοριακών «σεναρίων» της ομάδας του κ. Βλαστού. Είναι έτσι πολύ περίεργο ότι πουθενά στην εργασία, που μάλιστα καλείται ερευνητική, δεν διακρίναμε αναφορές στα στοιχεία των ήδη υπαρχουσών κυκλοφοριακών μελετών.
δ) Επειδή ακριβώς το πόνημα της ομάδας Βλαστού δεν είναι μελέτη, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέτοια, οπότε δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς, χωρίς συγκοινωνιακή μελέτη, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ τα έργα των πεζόδρομων και ποδηλατόδρομων που προτείνονται από αυτό, όπως ο Δήμος διατείνεται. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν έχει δοθεί απάντηση στο ερώτημα της από 1-8-2012 ανακοίνωσης του Περιφερειακού Τμήματος της Εύβοιας του ΤΕΕ, πώς – με τι επιμετρήσεις - προέκυψε ο προϋπολογισμός των 9.188.601 ευρώ για την υλοποίηση της πρότασης, που έχει υποβληθεί για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
ε) Στην ίδια την εργασία του κ. Βλαστού επισημαίνεται πώς η σχετική νομοθεσία προβλέπει ότι οι κανονιστικές αποφάσεις που αφορούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πάσης φύσεως εκδίδονται μετά από προηγούμενη κατάρτιση σχετικών μελετών. Στην περίπτωση της Χαλκίδας ποια είναι η συγκοινωνιακή μελέτη που τεκμηριώνει τις προτεινόμενες από την ομάδα Βλαστού κυκλοφοριακές ρυθμίσεις; Αν δεν υπάρχει πρέπει να γίνει επειγόντως. Και βεβαίως στη συνέχεια πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες τροποποιήσεις του Σχεδίου Πόλεως.
στ) Θεωρούμε πως η πεζοδρόμηση της οδού Αβάντων και γενικότερα του Κέντρου είναι προφανώς επιβεβλημένη και μάλιστα έχει αργήσει. Η πεζοδρόμηση όμως του κέντρου άλλων μεγάλων πόλεων έχει επιτύχει επειδή εκεί έγινε μετά από πλήρεις συγκοινωνιακές μελέτες κι όχι απλώς με εμπειρικές ρυθμίσεις και διαισθητικές μεθόδους που συνήθως αποτυγχάνουν.
ζ) Ο κ. Βλαστός έχει επιβλέψει  Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία  στο ΕΜΠ με τίτλο «Στρατηγική αναπλάσεων του οδικού περιβάλλοντος της Χαλκίδας» με ημερομηνία Νοέμβριος 2010. Κρίνουμε επιβεβλημένο ο Δήμος να ζητήσει από το ΕΜΠ την εργασία αυτή προκειμένου να την αξιοποιήσει σε συνδυασμό με την παρούσα εργασία που ανέθεσε στην επιστημονική ομάδα του κ. Βλαστού.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Λεωνίδας Ιωαννίδης και η Γ. Γραμματέας Βασιλειάννα Χασάνδρα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σώθηκε από θαύμα 35χρονος όταν συγκρούστηκε μηχανή με φορτηγάκι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σταματημό δεν έχουν τα τροχαία στην λεωφόρο Παπανδρέου. Μετά το θανατηφόρο που είχαμε πριν μερικές μέρες λίγα μέτρα πιο κάτω, σφοδρή ήταν η σύγκρουση στις 4 και μισή το απόγευμα.

Το μηχανάκι ενός 35 χρονου, κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας, συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει με δύναμη ο οδηγός στο έδαφος.

Περαστικοί έκαναν το σταυρό τους όταν είδαν το παλικάρι να σηκώνεται από το έδαφος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Τα ακροδεξιά συνθήματα δυναμιτίζουν το κλίμα συνεννόησης στη Βουλή

«Η μεταφορά ακροδεξιών συνθημάτων σε αυτή την αίθουσα δυναμιτίζει και το όποιο κλίμα επικοινωνίας και συνεννόησης μπορεί να υπάρξει», σημείωσε ο εισηγητής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, στην ομιλία του στη Βουλή για τα κέντρα κράτησης μεταναστών.

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την δημιουργία Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Κράτησης αλλοδαπών.

Υπέρ των νέων ρυθμίσεων τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, «παρών» δήλωσε η ΔΗΜΑΡ, ενώ το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Νωρίτερα απορρίφθηκε η ένσταση αντισυγματικότητας που είχε υποβάλει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...