Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Με μουσικό «Ακουστικό Παραλήρημα» ανοίγει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Το Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η Χαλκίδα υποδέχεται τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Ώρα έναρξης Προβολών 7:00 μ.μ.

Ο Αναγνωστάκης με κλιμάκιο του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας του Δυτικού Κουρδιστάν και της Συρίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της βουλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, μεταξύ κλιμακίου του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας, με κύριο εκπρόσωπο τον κ. Saleh Muslem, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του κόμματος και των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Αναγνωστάκη Δημήτρη και Γιαννακάκη Μαρίας.


Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Muslem, ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματός του, προτείνοντας ως λύση, για την περιοχή της Συρίας, την απαγκίστρωση από δικτατορικά καθεστώτα, μέσω της δημιουργίας δημοκρατικών θεσμών, που θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα κατοχυρώνουν ελευθερίες για τη συνύπαρξη των διαφορετικών λαών της περιοχής.

Αυλωνάρι: Πού φαντάζεστε ότι μπήκαν οι εξέδρες σε αυτό το γήπεδο; - Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από evianews.com

 Το γήπεδο τυπικά έχει εξέδρες αλλά... όπως θα διαπιστώσετε η θέση τους δεν βοηθά εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες...


Πρόκειται για τις δύο εξέδρες στο γήπεδο του Αυλωναρίου με θέα... τα σπαρμένα χωράφια. Σύμφωνα με το evianews.com, τοποθετήθηκαν πριν από καιρό στο σημείο που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, αρκετά μακριά από το γήπεδο, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες...

Χαλκίδα: Κοίταξε τυχαία από το παράθυρο του σπιτιού του και ''πάγωσε'' - Οι φωνές του ξεσήκωσαν τη γειτονιά!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έκλεισε την τηλεόραση και όπως σηκώθηκε κοίταξε από το παράθυρο του καθιστικού...


Όλα έγιναν αργά χθες το βράδυ (10-03-2014). Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, κοίταξε από το παράθυρο και είδε έναν άντρα να βρίσκεται στην αυλή του. Φορούσε κουκούλα και είχε κατσαβίδια στα χέρια του. 

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για κατοχή ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών 


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δυο νεαροί, ηλικίας 32 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...