Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Στη μισή Ελλάδα με πατίνια

Τι μπορείς να κάνεις με ένα ζευγάρι πατίνια και με ένα σακίδιο στην πλάτη;
-Μήπως να πας μέχρι την Θεσσαλονίκη;
Η διάρκεια του ταξιδιού μου ήταν δέκα νύχτες συνολικά, με διανυκτερεύσεις στις παραλίες και σε μικρά ξενοδοχεία. Η διαδρομή που ακολούθησα ήταν ως επί το πλείστον παραλιακή και τα λίγα σημεία όπου υπήρχαν χωματόδρομοι, τα διέσχισα με τα πόδια. Ακόμα και με τα διεθνή στάνταρντ θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες διαδρομές που έχουν πραγματοποιηθεί με πατίνια.

Από το Μαραθώνα διανυκτέρευσα στο Βαρνάβα, στο Δήλεσι, αφού πέρασα όλη την παραλία της Χαλκίδας στο Μουρίκι κοντά στη Θήβα, στην Αρκίτσα, στη Στυλίδα, στον Καραβόμυλο, στηνΝέα Αγχίαλο, στην Αγιά, στο Παλιούρι, στην Κατερίνη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πριν τον 15Αυγουστο οι νέοι διευθυντές των σχολείων της Εύβοιας

Πριν τον Δεκαπενταύγουστο θα ανακοινωθούν οι λίστες με τα ονόματα των προσώπων που θα επιλεγούν για τις θέσεις των διευθυντών των σχολείων της Στερεάς Ελλάδας. Η διαδικασία πέρασε δια πυρός και σιδήρου, ήταν επίπονη και κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα έγινε δυσκολότερη λόγω των ανακολουθιών της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας μιας και με εγκύκλιο του έφερε τα πάνω κάτω και αναγκάσθηκε τελικά να την πάρει πίσω. Την δυσκολία παραδέχτηκε και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας Θανάσης Μιχελής που χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών καθηγητών. 
www.lamiastar.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...