Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Όλι Ρεν: «Επώδυνες οι μεταρρυθμίσεις αλλά πρέπει να γίνουν»

Nέο μήνυμα προς την Αθήνα απέστειλλε ο Όλι Ρεν τονίζοντας πως αν η χώρα μας θέλει να παραμείνει στο κοινό νόμισμα οφείλει να εφαρμόσεις τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει συμφωνήσει.

«Θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ», επεσήμανε ο αρμόδιος Επίτροπος της ΕΕ για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, σημειώνοντας ωστόσο πως «η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που ζητήθηκαν είναι επώδυνη για τον κόσμο, ωστόσο ο σεβασμός στις δεσμεύσεις για τις μεταρρυθμίσεις είναι η καλύτερη λύση».

Λαμία: Βρήκε φίδι μέσα στο κλουβί του καναρινιού!

Η οχιά καταβρόχθισε το καναρίνι και μετά δεν μπορούσε να βγει από το κλουβί! 


Σοκ έπαθε το πρωί ο ένας 53χρονος Λαμιώτης, ο οποίος βγήκε στη βεράντα να ταΐσει τα καναρίνια του, που είχε σε δύο ξεχωριστά κλουβιά...

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, μόλις πήγε να κατεβάσει το ένα, είδε να κρέμεται από το κλουβί μια οχιά, η οποία είχε καταφέρει να μπει στο κλουβί, να φάει το πουλί αλλά μετά δεν μπορούσε να βγει, αφού είχε "φουσκώσει" από το καναρίνι και "σφήνωσε".

Στη βεράντα υπήρχε και άλλο καναρίνι σε άλλο κλουβί, που στάθηκε τυχερό αφού το φίδι δεν έφτασε ποτέ στο δικό του κλουβί.

Ο ιδιοκτήτης μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ κάλεσε την Πυροσβεστική και 3 άνδρες από την 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στην συμβολή των οδών Σμύρνης και Χαλκομάτας για να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να καταφέρουν να "πιάσουν" το φίδι, αφού δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο και το κλουβί δεν τους επέτρεπε να κάνουν χρήση των ειδικών εργαλείων που είχαν στη διάθεσή τους.

Λήστεψε σούπερ μάρκετ και μετά πήγε δίπλα για καφέ!

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λυκόβρυση. Ένας 48χρονος Έλληνας, μπήκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής φορώντας κουκούλα και απείλησε με όπλο πελάτες και υπαλλήλους.

Πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στα τρια ταμεία και περπατώντας πήγε σε κοντινή καφετέρια! Κάθισε και παρήγγειλε καφέ.

Εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή.

Όταν μπήκαν στην καφετέρια τους φάνηκε ύποπτη η συμπεριφορά του και σε έλεγχο που που έκαναν τα βρήκαν όλα!

- 1.250 ευρώ.
- Ένα πιστόλι GLOCK 17
- Μία κουκούλα full face.
- Ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

Είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από τις φυλακές Κασσάνδρας στις 30-07-2010, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 16 ετών για ληστείες σε τράπεζες. Τώρα, μάλλον θα επιστρέψει....

Σταυρό με μπριγιάν αξίας 15.000 ευρώ έκανε δώρο ο Ρουβάς στη Ζυγούλη

Ένα σταυρό από λευκόχρυσο με μπριγιάν αξίας 15.000 ευρώ από τον Καίσαρη φέρεται να είναι το τελευταίο δώρο που έκανε ο Σάκης στην σύζυγό του. Το οποίο μάλιστα πήγε στο γνωστό κοσμηματοπωλείο και το επέλεξε ο ίδιος.

Έχοντας ως δεδομένο ότι ο Ρουβάς είναι ο μοναδικός εγχώριος σελέμπριτι που δεν χρειάζεται να κυνηγάει την δημοσιότητα, γίνεται εμφανές ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αυτή την περίοδο πυκνώνουν τα -σχετικά με τον επικείμενο γάμο του- δημοσιεύματα. Με άλλα λόγια, ίσως ο καπνός -αυτή την φορά- να κρύβει από πίσω του φωτιά.

Η τελευταία Ρουβική είδηση αφορά την αγορά, χωρίς συγκεκριμένου λόγου, του σταυρού από λευκόχρυσο. Λίγες μέρες μετά από αντίστοιχα δημοσιεύματα σχετικά με ένα διαμέρισμα 700.000 ευρώ που φέρεται να αγόρασε ο γνωστός τραγουδιστής στην Λεμεσό και πληροφορίες που θέλουν τον γάμο να γίνεται μέσα στο καλοκαίρι. Και μάλιστα όχι στην Ελούντα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά στην γενέτειρά του Κέρκυρα.

Νέος Πύργος: Πνιγμός 65χρονου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή Νησιώτισσα Νέου Πύργου Ευβοίας ένας 65χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ωρεών.

 

ΒΙΝΤΕΟ - Η Ελένη επέστρεψε στο πρωινό του ΑΝΤ1! Απίστευτη συγκίνηση της Λίτσας Πατέρα!

Δείτε την φορτισμένη συζήτηση της παρουσιάστριας με την αστρολόγο!


Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 7 χρόνια επέστρεψε στο κανάλι που την ανέδειξε, στον ΑΝΤ1! Μεγάλη ήταν η συγκίνηση της Λίτσας Πατέρα, με την οποία είχε συνεργαστεί στον "Πρωινό Καφέ" για 10 χρόνια.

Όταν η Λίτσα Πατέρα έσβησε το κεράκι της στην τούρτα που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της, δεν φανταζόταν πως η επόμενη έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη...

Μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και η φωνή της παρουσιάστρια ακουγόταν από το τηλέφωνο! Η Ελένη ήθελε να ευχηθεί στη φίλη της Λίτσα Πατέρα χρόνια πολλά για τα γενέθλια της! Η αστρολόγος μόλις άκουσε τη φωνή της έμεινε άφωνη! Δεν περίμενε πως η Ελένη θα γυρίσει στον "τόπο του εγκλήματος"...

Τα δάκρυα στα μάτια της Λίτσας εμφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ το κλίμα έγινε ακόμα φορτισμένο όταν οι συνεργάτες της έπαιξαν ένα αφιερωματικό βίντεο που είχαν ετοιμάσει, με τις πιο χαρακτηριστικές  στιγμές της Ελένης και της Λίτσας Πατέρα από τον καιρό του Πρωινόυ Καφέ! Ο διάλογος που ακολούθησε μεραξύ τους ήταν πολύ συγκινητικός με τις αναμνήσεις να έχουν κυριεύσει τις δύο λαμπερές παρουσίες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

'Ασκηση μεγάλου βεληνεκούς ανοιχτά της Κρήτης

Οι επιχειρησιακές δυνατότητες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και το αξιόμαχο τους επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά κατά την άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 1/12», που πραγματοποιήθηκε ανοικτά της Κρήτης.
Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετικά πλάνα - εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία βολές κατευθυνόμενων βλημάτων, σε σενάρια υψηλής δυσκολίας.

Βλήματος επιφανείας - επιφανείας ΜΜ-38 EXOCET από την τορπιλάκατο ΛΑΣΚΟΣ εναντίον πλωτού στόχου.

Βλήματος επιφανείας - αέρος από τη Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ για την αναχαίτιση βλήματος ΜΜ-38 EXOCET.

Δύο βλημάτων επιφανείας - επιφανείας PENGUIN από την Τορπιλάκατο ΞΕΝΟΣ εναντίον πλωτού στόχου.

Βλήματος αέρος - επιφανείας ΑΜ-39Μk2 EXOCET από αεροσκάφος Μirage2000 εναντίον πλωτού στόχου.

Δύο βλημάτων αέρος - επιφανείας από δύο ελικόπτερα (APACHE) εναντίον πλωτού στόχου.

Η Φρεγάτα "ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ" και η Τορπιλακατος "ΞΕΝΟΣ" και "ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ" εκτέλεσαν βολές πυροβόλων κατά πλωτού στόχου.

Την άσκηση παρακολούθησαν από τη Φρεγατα "ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ" ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης και οι Αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης.

Η συγκεκριμένη άσκηση που χαρακτηρίστηκε "μεγάλου βεληνεκούς" ήταν μια από τις πολλές, που πραγματοποιείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας

Public Issue: Το Βήμα παρουσίασε τη δημοσκόπηση ανάποδα, με τη ΝΔ μπροστά

Ένα γραφιστικό λάθος στο Βήμα της Κυριακής, όπου παρουσιάζονταν οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής -ανάμεσα στις οποίες και εκείνη της Public Issue- είναι αφορμή για ένα σχόλιο μέσω Twitter της εταιρείας δημοσκοπήσεων, που ρωτά αν πρόκειται για λάθος ή σκοπιμότητα.

Συγκεκριμένα, στο χτεσινό φύλλο του Βήματος, η δημοσκόπηση της Public Issue (που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή από το iefimerida.gr) εμφανιζόταν ανάποδα. Αντί να βγάζει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% έναντι 25,5% της ΝΔ, το Βήμα της Κυριακής στη σελίδα 2 εμφάνιζε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση με το ίδιο ποσοστή 31,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν δεύτερος.

«Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα; Στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η δημοσκόπηση της Public Issue παρουσιάσθηκε ανάποδα, με τη ΝΔ να προηγείται!!!» ήταν το σχόλιο της Public Issue μέσω Twitter και αναμένεται συνέχεια.
Enhanced by Zemanta

Ο Αναγνωστάκης στη Σκύρο μετέφερε την πρόταση της ΔΗΜΑΡ

Tη Σκύρο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, στέλεχος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και επικοινώνησε το πρόγραμμα και τις θέσεις της.


Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κατάστημα, στην αγορά της Σκύρου, συμμετείχαν άντρες και γυναίκες, που αναζητούσαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι, νέες και νέοι του νησιού, θέτοντας ερωτήματα για την πολιτική πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η συζήτηση διάρκεσε περισσότερο από 2 ώρες και σίγουρα ήταν μια συνάντηση αρκετά ελπιδοφόρα για την προσπάθεια της ΔΗΜ.ΑΡ. να επικοινωνήσει τον προγραμματικό της λόγο.

ΑΘΗΝΑ: Κράτησαν όμηρο όλη τη νύχτα διπλωματικό υπάλληλο της Λιβύης

Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε από το βράδυ της Κυριακής έως σήμερα το πρωί στην πρεσβεία της Λιβύης. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ ομάδα 30 υπηκόων Λιβύης που περιθάλπονται σε διάφορα θεραπευτήρια μπήκαν στον χώρο της Πρεσβείας της Λιβύης, στην Αθήνα και παρέμειναν σε αυτήν εγκλωβίζοντας ένα Λίβυο διπλωματικό υπάλληλο. Ζητούσαν ένα επίδομα που δικαιούνται όπως λένε να παίρνουν ως τραυματίες πολέμου.

Σήμερα το πρωί, οι λιβυκές αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές και ο υπάλληλος απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εκκενώθηκε ο χώρος και παραδόθηκαν οι εγκαταστάσεις στους υπεύθυνους της Πρεσβείας.

Έγιναν 20 προσαγωγές, αλλά αν δεν γίνουν μηνύσεις από την πρεσβεία της Λιβύης θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πρωταγωνίστρια που λάτρεψε το ελληνικό κοινό δήλωσε πως είναι λεσβία

Ο ρόλος της στη σειρά που καθήλωνε καθημερινά τους Έλληνες τηλεθεατές, αγαπήθηκε όσο λίγοι.
Από το 1987 που ξεκίνησε η σειρά και για αρκετά χρόνια, το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό σταματούσε οποιαδήποτε δραστηριότητα την ώρα προβολής της και παρακολουθούσε τις εξελίξεις φανατικά.

Η σειρά Τόλμη και Γοητεία έγραψε τη δική της ιστορία στην τηλεόραση. Μπρουκ, Ριτζ, Θορν, Καρολάιν, Έρικ, Στέφανι... Φόρεστερ, Λόγκαν. Ονόματα που είχαμε στον καθημερινό μας λόγο για πολύ καιρό, μιας και οι τηλεοπτικές τους περιπέτειες ήταν θέμα συζήτησης σε κάθε οικογένεια και σε κάθε παρέα.

Σήμερα, η σειρά συνεχίζεται ακόμα, έχοντας όμως χάσει κατά πολύ την αίγλη της. Οι πρωταγωνιστές της και οι δολοπλοκίες τους, ωστόσο, έχουν κρατήσει ισχυρή θέση θέση στο μνημονικό μας. Κι ενώ έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρεμιέρα και χιλιάδες επεισόδια, μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες, αποφάσισε να φανερώσει πτυχές από την προσωπική της ζωή στο κοινό και τους θαυμαστές της.

Συνάντηση των ποδηλατών στα Ψαχνά

Το καλοκαίρι έφτασε και ποδηλάτες του Δήμου  Διρφύων- Μεσσαπίων  θα πραγματοποιήσουν ποδηλατάδες για όλους τους φίλους του ποδηλάτου. 


Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 7:30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν ποδήλατο, καλή διάθεση και όρεξη για βόλτα.

 messapianews.gr

Η Πηνελόπη Αναστασόπουλου κάνει pole dancing [βίντεο]

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο Βράδυ βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός -μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέτα Παπαδημητρίου-, ο οποίος και της έκανε έκπληξη φέρνοντας στην μέση του στούντιο ένα στύλο pole dancing. Παρότι φορούσε μάξι φόρεμα, η Πηνελόπη και πάλι εντυπωσίασε.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ειδικού, που ήταν επίσης παρών στο στούντιο, η Αναστασοπούλου φάνηκε ότι χρειάζεται ελάχιστη προπόνηση για να γίνει ειδική και σε αυτό το είδος χορού. Παρότι στην αρχή δίστασε να δοκιμάσει τις ικανότητές της.

Εύστοχο το σχόλιο του παρουσιαστή που της «έβαλε χέρι» επειδή φορούσε maxi φόρεμα, λέγοντας της πως αυτά τα χορεύουν με άλλη περιβολή.

Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης της, ενδιαφέρον είχε και το σχόλιο της Πηνελόπης σχετικά με τον Καλυβάτση «Εγώ από μικρή ήθελα να παντρευτώ τον Καλυβάτση. Ήθελα να τον γνωρίσω και τον γνώρισα γιατί θεωρούσα πως ήταν ο πιο σέξι άντρας ever».

Κύμη: Εκδήλωση τιμής στον Ι.Βελισσαρίου

Γιορτάστηκε στην Κύμη η ημέρα τιμής προς τον Ήρωα των Ηρώων Ιωάννη Βελισσαρίου, σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στο λόφο του Προφήτη Ηλία όπου και το άγαλμα του Ήρωα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ.Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δ. Θωμάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.Α.Μπάτσα, κ.Β. Παππάς, κ.Μ. Ρήγας , Ν. Μπότης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης κ.Α. Μαργέλης, οι Σύμβουλοι του Δήμου κ. Κ.Κουιμιτζή και Ζ. Καραγιάννη, αντιπροσωπείες της Σχολής Πεζικού υπό τον Υποδιοικητή κ.Δαβιώτη, του Τάγματος "Ιωάννου Βελισσαρίου" της Σχολής Ευελπίδων με Αξιωματικούς και Ευέλπιδες, της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών νομού Ευβοίας υπό τον Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. κ Ε.Ρήγα, του γραφέιου και του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Ευβοίας, του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων υπό την Πρόεδρο κ Παπαδοπούλου-Βότση Μαρία,των Δημοτικών σχολείων υπό τους δασκάλους τους, των τοπικών στρατιωτικών και λοιπών αρχών και πλήθος κόσμου Κυμάιων και μη.

Η Αντιδήμαρχος κ. Α. Μπάτσα οργάνωσε την εκδήλωση, η Σύμβουλος κ. Κ. Κουιμιτζή επιμελήθηκε της όλης προετοιμασίας και την παρουσίαση έκανε η καθηγήτρια κ. Ε. Γιάνναρη, η οποία απήγγειλε και τον ύμνο προς τιμή του Ήρωα υπό την μουσική υποστήριξη του κ. Π.Θεοδώρου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας, ο οποίος παρατήθεται στη συνέχεια εκφώνησε ο Υποστράτηγος ε.α. Α. Μαργέλης .
intzou.blogspot.com

Πατέρας 4 παιδιών κρεμάστηκε σε δέντρο της αυλής του!

Πρόκειται για επιχειρηματία απο τη Σκάλα Κεφαλλονιάς, που βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Κυριακής (03-06-2012). Σύμφωνα με τα kefalonitikanea.gr, ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης με ενοικιαζόμενες βίλες, δίπλα στα Αποστολάτα και τους τελευταίους μήνες, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Ο 64χρονος πατέρας 4 παιδιών, που ήταν παντρεμένος, έδειχνε τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν οικονομικοί ενώ ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.
Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, οικογενειάρχη, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Πλέον όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά και τη γυναίκα του, που προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ της τραγικής είδησης...

Ο Δ. Αναγνωστάκης στις 4 μ.μ.στην εκπομπή «ΣΚΑΪ LIFE»

 Σήμερα Δευτέρα στις 4 μ.μ. ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα πάρει μέρος στην εκπομπή  «ΣΚΑΪ LIFE», με την Εύα Αντωνοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, εκπροσωπώντας τη ΔΗΜ.ΑΡ.

 Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αναγνωστάκη είναι καθημερινές αφού ο λόγος του είναι απλός και κατανοητός και η ανάλυση των στόχων της ΔΗΜΑΡ αναλυτική.

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν χθες το απόγευμα στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του νονού του Θάνου Παράσχου στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί. Ακόμη, νονός του μικρού μπόμπιρα ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Νίκος Χατζηνικολάου.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να καταφθάνουν στην εκκλησία. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου, o Δημήτρης Γιαννέτος, η Τένια Μακρύ, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σάσα Σταμάτη, ο Τάσος Θεοδώρου, ο Άκης Πετρετζίκης και πολλοί ακόμοι φίλοι του ζευγαριού. 

Όλες οι ετοιμασίες του στολισμού της εκκλησίας και του σπιτιού ξεκίνησαν από το Σάββατο το πρωί όταν και κατέφθασε στο νησί η φίλη της Φαίης και του Γιώργου, Fevronia που είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση.

Η Φαίη και ο Γιώργος βρίσκονται στην Τήνο από το απόγευμα της Παρασκευής και υποδέχονται με χαρά όλους τους φίλους που τους τίμησαν

tlife.gr

Κύμη: Η αδυναμία του Καλλίρη και το τραγούδι της ομάδας!

Την Κύμη την λατρεύει και όσες φορές έχει πάει, έχει φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ωστόσο μεγάλη του αδυναμία είναι και η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ο Γυμναστικός σύλλογος. Την αγάπη του όμως την έδειξε μουσικά μιας και δημιούργησε τον ύμνο της ομάδας. Η ομάδα της πόλης δεν έχει μόνο τέλειο ύμνο αλλά και θα κάνει και πολλές εκπλήξεις στις μεταγραφές.

Έτσι, πήρε χαρτί και μολύβι και έγραψε στίχους και μουσική για την ομάδα της Κύμης. Την δικιά του πινελιά έβαλε και ο Αλιβεριώτης Θάνος Τζάνης που τραγούδησε.

 Δείτε το αποτέλεσμα...





evianews.com

Οι ληστές τον σκότωσαν στο ξύλο - Μαρτυρικός θάνατος στο σπίτι του!

Ακόμα μία στυγερή δολοφονία σε σπίτι - Οι άγνωστοι δράστες βασάνισαν το θύμα τους και έφυγαν όταν ήταν ήδη νεκρός...

Όλα έγιναν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της Κυριακής (03-06-2012), στο σπίτι του 77χρονου που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Ακροποτάμου του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν στο ξύλο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου ιδιοκτήτη, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και λίγες ώρες αργότερα, οι γείτονες του θύματος διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον 77χρονο νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ τα ξημερώματα πήγε και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει πως ακριβώς μαρτύρησε το θύμα στα χέρια των δολοφόνων του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος
ήταν φιμωμένος και δεμένος στα χέρια και στα πόδια, ενώ έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη..

Γυμνοί ποδηλάτες διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη...

Με μια πορεία-γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, σε μια πόλη όπου κυριαρχεί η κουλτούρα του αυτοκινήτου, χιλιάδες ποδηλάτες, αρκετοί από... τους οποίους ήταν ελαφρά ντυμένοι, διαδήλωσαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας.

Τα σώματα τους, πάνω στα οποία δημιούργησαν καλλιτέχνες body painting, έγιναν κινούμενα έργα τέχνης, αλλά έπαιξαν και το ρόλο των πανό, με συνθήματα για τη σημασία του ποδηλάτου («Καίω θερμίδες και πάω ως τα όνειρα μου»), την πολιτική επικαιρότητα, αλλά και κάποιες πιο προσωπικές αναφορές («Αχ Κούλα» και «Μάνα, αν σε πλήγωσα συγνώμη»).

Λίγοι τολμηροί διαδήλωσαν με αδαμιαία περιβολή, ενώ οι περισσότεροι, ανάμεσά τους και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και γνωστός ποδηλάτης της Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος, φορούσαν μαγιό ή σορτσάκι.

Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το πάρκο της ΧΑΝΘ, διέσχισε κεντρικούς δρόμους και επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης, όπου οι διοργανωτές υπόσχονται ένα μυθικό πάρτι, με την Ομάδα Κρουστών Κρούση, τον 'Αρη Παπανικολάου και τα Τύμπανα του Πύργου, τους DJ ATARY (Stelios), Root Boot, Miss Dynamite, Farina+GG, και τους ξυλοπόδαρους High Society.

Την διοργάνωση της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στηρίζουν τα Παιδιά Εν Δράσει, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, οι Street Panthers, η Sfina, η Θεσσαλονίκη Αλλιώς, το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας «Θεσσαλονίκη 2014».

Το μεθύσι της 17χρονης οδήγησε στην σύλληψη του καταστηματάρχη

Για έκθεση ανηλίκου και σωματική βλάβη από αμέλεια συνελήφθη ένας 43χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στο Ρέθυμνο  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας .


Ολα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία ενημερώθηκε  από το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για τη μεταφορά και τη νοσηλεία 17χρονης  με συμπτώματα οξείας μέθης

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση , προέκυψε ότι η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 43χρονου, με αποτέλεσμα τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


 cretalive.gr

Διάσημος παρουσιαστής του Καναδά είναι Έλληνας

Είναι ο πιο διάσημος παρουσιαστής του Καναδά και είναι Έλληνας. Ονομάζεται Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος και έχει καταφέρει να τον θυμούνται απ’έξω και το όνομα και το επίθετό του. Από το πλατό του καθημερινού talk show, που αποτελεί την ναυαρχίδα του δικτύου CBC έχουν περάσει σπουδαία ονόματα όπως η Χίλαρι Κλίντον, η Αριάννα Χάφινγκτον, ο μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέιμς και ο ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ.

Τι λέει όμως ο ίδιος για την εκπομπή του, το επίθετό του, για την Ελλάδα και τον τρόπο που μεταδίδονται τα ελληνικά γεγονότα στον Καναδά αλλά και για το τι λέει ο ίδιος για την κρίση στην Ελλάδα;

Κεφάλαιο Ελλάδα

Η γιαγιά μου και ο παππούς μου, από τον οποίο πήρα το όνομά μου, ήταν Έλληνες από την Αλεξάνδρεια και μεγαλώνοντας πλάι τους, έμαθα πολλά για την Ελλάδα, την Ιστορία τους και την Μυθολογία, τα οποία προσπαθώ να μοιράζομαι με το κοινό.

Για το όνομά του και την συνήθεια πολλών να το αλλάζουν όταν γίνουν γνωστοί

Πολλοί αλλάζουν το όνομά τους αλλά δεν ήθελα να το κάνω εγώ. Μεγάλωσα στο Τορόντο , μια πόλη ανοιχτή στην πολυπολιτισμικότητα όπου δεν ένιωσα ποτέ άβολα για την καταγωγή μου. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα μου πρότειναν να το κοντύνω, το σκέφτηκα και κατέληξα ότι μου αρέσει όπως είναι.

Πως μεταδίδουν τα ξένα μέσα την κρίση στην Ελλάδα

Η αντίληψη που επικρατεί στα κανάλια μέσα για το τι ακριβώς συμβαίνει είναι λανθασμένη. Με εκνευρίζει που δεν δίνεται η δέουσα σημασία στο γεγονός ότι η κρίση δεν είναι «ελληνική» αλλά παγκόσμια.

Τι απαντά ο ίδιος όταν τον ρωτούν για την κρίση στην Ελλάδα;

Με τους Έλληνες που έρχονται στην εκπομπή όπως ας πούμε την Αριάννα Χάφινγκτον, τον Ζακ Γαλιφιανάκη, ή την Ολυμπία Δουκάκη κοιταζόμαστε σαν να λέμε « Θεέ μου, πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;»

Αλλά στους περισσότερους προσπαθώ να εξηγήσω ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτό που νομίζουν. Ότι το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα και ότι η χώρα τους μπορεί να είναι η επόμενη….

Star.gr

Το φετινό καλοκαίρι είναι πορτοκαλί

Η μόδα στα ρούχα και στα αξεσουάρ φέτος το καλοκαίρι είναι πορτοκαλί! Είτε το βάλεις στο λαιμό, είτε στα χείλη σου, στα πόδια ή στο κορμί σου, στους ώμους, στα χέρια, στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών σου, είναι hot! Και μην νομίζεις ότι θα κολλήσουμε στις αποχρώσεις… Όλη η χρωματική γκάμα από το γλυκό nude βερικοκί μέχρι το fluo μανταρινί είναι ό,τι πρέπει για τα κολιέ, τα κραγιόν, τα παπούτσια, τα ρούχα, τα μπιζού ή τις τσάντες αυτού του καλοκαιριού.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η "Νεφέλη" και ο " Λεωνίδας" στους "Βασιλιάδες" παραμένουν απλήρωτοι...

Η "Νεφέλη" και ο " Λεωνίδας" στους "Βασιλιάδες" ζουν ζωή...χαρισάμενη! Δυστυχώς, όμως η πραγματικότητα δεν αντιγράφει το σήριαλ! Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος παραδέχονται πως δεν έχουν πληρωθεί...

Έχει πάρει κάποιος από τους δύο κάποιο έναντι απ΄ αυτά που τους οφείλουν; Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Πάνος απαντούν: " Τουλάχιστον, εμείς δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή".

Αυτό σημαίνει πως όλα είναι στον αέρα για τη νέα σεζόν; Η Κατερίνα Γερονικολού δίνει την απάντηση:

"Ακριβώς και πιστεύω πως πριν από τις εκλογές δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα περισσότερο. Ούτε αν θα πληρωθούμε, ούτε πότε, ούτε τι θα γίνει του χρόνου. Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη και η ελπίδα. Κάποτε δουελεύαμε και ήταν φυσικό ότι θα πληρωθούμε. Τώρα, όταν δουλεύεις και πληρώνεσαι και μάλιστα στην ώρα σου είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Απίστευτο!".

Τη σκυτάλη παίρνει ο Πάνος Βλάχος. Λέει: " Είναι όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα όλο αυτό το πρόβλημα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, έτσι ώστε η πτώση να είναι όσο το δυνατόν πιο καταστροφική. Γι' αυτό και αποφάσισα κάποια στιγμή να μιλήσω να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν αποδειχθεί στη συνέχεια, για μένα, καταστροφικό. Όμως, έχω μάθει να μιλάω για να είμαι ζωντανός, για να δείχνω στους άλλους ότι δεν κοιμάμαι και ότι είμαι ξύπνιος".



Πηγή: TV έθνος

"Θα κάνω στριπτίζ μέχρι τα 70!"


Dita Von Teese at Selfridges, London
 (Photo credit: Wikipedia)

Η Dita Von Teese ανακοίνωσε πως δεν θα σταματήσει να "γδύνεται" μέχρι τα 70 της!

 

"Απλά περιμένετε και θα δείτε. Αν το θέλω, θα είμαι επί σκηνής μέχρι τα 70! Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου!" δήλωσε η 39χρονη.

 

"Πάντα πίστευα πως θα ήμουν πολύ μεγάλη για να κάνω στριπτίζ στην ηλικία που είμαι τώρα, όμως συνεχίζω να αλλάζω τη γνώμη μου", κατέληξε σε συνέντευξή της η Dita Von Teese.

Τσάντες για τα ... πόδια

English: Karl Lagerfeld at the Red Cross Ball ...
 (Photo credit: Wikipedia)

Όταν πριν από λίγα χρόνια ο Karl Lagerfeld παρουσίασε μια τσάντα ποδιού, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι έχασε πια τη φαντασία του.

 

Όμως, όταν ένας σχεδιαστής σαν τον Karl Lagerfeld δείχνει κάτι τέτοιο, δεν έχει ανάγκη να προκαλέσει...
 Ας υποδεχτούμε λοιπόν τις τσάντες για τα καλλίγραμμα πόδια μας!
Υιοθετήστε  κι εσείς τη νέα τάση της μόδας και ξεχωρίστε με την παρουσία σας!
Πηγή:www.mylady.gr

Στοιχεία- σοκ: Όργιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσήματων στους εφήβους

Τεράστια ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που δίνει στο φως της δημοσιότητας η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του... νοσοκομείου «Αγλαϊα Κυριακού» και αναφέρει πως το 70% των εφήβων είναι εκτεθειμένοι σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Αγόρια και κορίτσια μπορεί να συζητούν με τους φίλους τους για τον έρωτα, οι έρευνες όμως δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν παίρνουν προφυλάξεις και είναι εκτεθειμένα ακόμα και σεσεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Μόνο το 30% χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και μόνο το 50% σε κάθε σεξουαλική επαφή.

Το 23% των εφήβων κοριτσιών είναι θετικές σε υψηλού κινδύνου HPV, τον ιό των κονδυλωμάτων και το 54% έχουν εκτεθεί στον ιό.

Ταυτόχρονα άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι αρκετές φορές η σεξουαλική δραστηριότητα των εφήβων οδηγεί σε σχολική αποτυχία, πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, μη ασφαλή σεξουαλική δραστηριότητα και άλλες συμπεριφορές υψηλού κινδύνου όπως χρήση καπνού, αλκοόλ, επικίνδυνη οδική συμπεριφορά και πολλά άλλα.

Πολλοί επιστήμονες αποδίδουν το θέμα στο τρόπο σκέψης των εφήβων που ενδιαφέρονται μόνο για το παρόν χωρίς να έχουν αναπτύξει την σκέψη των μελλοντικών επιπτώσεων.

Άλλοι το αποδίδουν στη μη επαρκή επικοινωνία γονέων και παιδιών ακόμα και στην εκπαίδευση.

Υψηλή είναι και η συχνότητα με την οποία ακόμη και 13χρονες κοπέλες καταφεύγουν στα «χάπια της επόμενης ημέρας», με την έννοια της προφύλαξης να φαντάζει τελείως ανοικεία.

Οι γυναικολόγοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από την ηλικία που ξεκινούν τη σεξουαλική δραστηριότητα τα κορίτσια και τα αγόρια στην Ελλάδα, τα οποία παρότι έχουν για... δεύτερο σπίτι τους το Ίντερνετ και αγνοούν εντελώς την προφύλαξη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...