Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σοκ στην Ιταλία. Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε κατά την διάρκεια αγώνα [βίντεο]

Τραγωδία στην Ιταλία. Ένας 26χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμπαικτών του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο Πιερμάριο Μοροζίνι στο 31ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας του με την Πεσκάρα κατέρρευσε. Ο διαιτητής μετά από τις φωνές των ποδοσφαιριστών διέκοψε το παιχνίδι και οι γιατροί προσπάθησαν να συνεφέρουν τον ποδοσφαιριστή.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τσοχατζόπουλος από τα κρατητήρια : Είμαι πολιτικός κρατούμενος!

OTAN O ΑΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ... ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Η φράση ''είμαι πολιτικός κρατούμενος'' αντηχεί μονότονα από το κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου, που βρίσκεται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ.


Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρώην υπουργός, που ''φιλοξενείται'' στα κελιά του τμήματος Ανηλίκων, περνάει την ημέρα του διαβάζοντας την δικογραφία και εφημερίδες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ψαχνά: 2400 κροτίδες είχε μέσα στο ΙΧ του!

Σε "μπουρλοτιέρη" είχε μετατραπεί ένας.. Ψαχνιώτης που συνελήφθη γιατί είχε 48 χάρτινες συσκευασίες με 2.400 κροτίδες!

Οι κροτίδες ήταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ένός 57χρονου από τα Ψαχνά Εύβοιας και ανακαλύφθηκαν σε έρευνα που έκανε η αστυνομία.

Ο 57χρονος δεν είχε  άδεια από την αστυνομία για μεταφορά και κατοχή πυροτεχνημάτων  γι' αυτό  συνελήφθη.

Οι 2.400 κροτίδες, διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών, όπως είναι φυσικό,  κατασχέθηκαν.

Η σύλληψη έγινε χθες το μεσημέρι και το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, όπου μετά από προφορική εντολή του αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουν συλληφθεί  9 άτομα και έχουν κατασχεθεί 18.167 κροτίδες καθώς και 1.600 παιδικά πυροτεχνήματα, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό παράνομης εμπορίας κροτίδων και βεγγαλικών εντατικοποιούνται τις τελευταίες μέρες ενόψει του Μ. Σαββάτου και του Πάσχα προς αποφυγή ατυχημάτων.

Α. Κούγιας - Ν. Μαυρίδου: Έρωτας με την πρώτη ματιά!

"Με την ίδια ευκολία που ο Αλέξης γοητεύει το ακροατήριο στις δικαστικές αίθουσες, γοήτευσε κι εμένα", δηλώνει στην Real life η 27χρονη αρχιτέκτονας, Νέλλη Μαυρίδου για τον Αλέξη Κούγια. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΣΤΕΡΕΑ: Τοπικά σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ
Ενεργοποιώντας πλήρως το ΕΣΠΑ, η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», συνολικού προϋπολογισμού 2,2 εκ. €.

Οι προτάσεις θα υποβληθούν μέσω Αναπτυξιακών Συμπράξεων και αντικείμενό τους είναι η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων στις περιοχές παρέμβασης.

Οι προτάσεις αφορούν στην προετοιμασία των ανέργων ωφελούμενων και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από τη διαδικασία επιλογής μέχρι και την επιβεβαίωση εξασφάλισης της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης.

Η έναρξη υποβολής του φακέλου αίτησης χρηματοδότησης για τα ΤΟΠΣΑ και της ταυτόχρονης υποβολής του φακέλου εξέτασης της διαχειριστικής επάρκειας ορίζεται στις 17/4/2012 και η λήξη της ημερομηνίας υποβολής ορίζεται στις 29/5/2012

Το τεύχος της πρόσκλησης, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα αυτής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (www.stereaellada.gr), όπου υπάρχουν και στοιχεία επικοινωνίας με αρμόδιους για την παροχή αναλυτικότερων πληροφοριών.

Σε σχέση με την ενεργοποίηση των ΤΟΠΣΑ, ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς επισημαίνει : «Έχουμε ξεκινήσει προ καιρού την προετοιμασία των ΤΟΠΣΑ και μάλιστα προ δύο περίπου μηνών οργανώσαμε ημερίδα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παραγωγικών, κοινωνικών και οικονομικών φορέων της περιοχής, προκειμένου από κοινού να συμβάλλουμε στην άμβλυνση του κρίσιμου προβλήματος της ανεργίας, μέσα από το ΕΣΠΑ.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διαθέτει κονδύλια 2,2 εκ. € και επιδιώκει με τα ΤΟΠΣΑ να κινητοποιηθεί και να μεγιστοποιηθεί η εταιρική κοινωνική ευθύνη, έτσι ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις διεύρυνσης στην αγορά εργασίας και να αξιοποιηθεί, ειδικά αυτή τη δύσκολη συγκυρία, κάθε ευκαιρία τόνωσης της απασχόλησης.

Οι σημερινές συνθήκες κρίσης, έχουν επιβάλλουν να δραστηριοποιηθούμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του για να μοχλευθεί η αγορά εργασίας, να διαφοροποιηθεί η φιλοσοφία των παρεμβάσεων και να διαμορφωθούν οι συνθήκες, αρχικά επιβράδυνσης των συνεπειών της κρίσης και στη συνέχεια της περαιτέρω ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας.

Χωρίς να ισχυριζόμαστε ότι τα ΤΟΠΣΑ, όπως και άλλα αντίστοιχα σχέδια, για παράδειγμα η κοινωφελής εργασία, είναι ριζική λύση στο πρόβλημα της ανεργίας, εν τούτοις είναι επιβεβλημένο να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο κονδύλι για παρεμβάσεις υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού. Κι αυτό εδώ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το κάνουμε πράξη για να παρέχουμε όσο περισσότερες δυνατότητες μπορούμε στους πολίτες και στην κοινωνία»

Ντόρα Μπακογιάννη:"Ναι" σε συνεργασία αλλά "όχι" σε λευκή επιταγή

Τον Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του πρωθυπουργού προκρίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αν η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο κόμμα είναι μεγάλη. Σε συνέντευξή της στην REAL NEWS, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίζεται πρόθυμη να μπει στην επόμενη κυβέρνηση και τάσσεται υπέρ μιας συνεργασίας, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση τη σύναψη μιας προγραμματικής συμφωνίας. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΧΙ γυναίκες - γλάστρες στις εκλογές!

Της ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΑΤΑ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Μέλους της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Οι εκλογές είναι προ των πυλών. Είτε τις θέλουν κάποιοι είτε όχι. Όλα τα κόμματα, παλιά και νέα, μικρά και μεγάλα ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Οι συνδυασμοί "συζητιούνται" στις οργανώσεις και τα μέλη "ψηφίζουν" δημοκρατικά τους "εκλεκτούς".

Το θέμα της 'Δημοκρατίας"  στο εσωτερικό των κομμάτων πάσχει όπως και σε όλη την κοινωνία και τους θεσμούς.

Απόψεις και άτομα, επιβάλλονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ψηφοφορίες φανερές ή δια βοής και όχι μυστικές, όπως είναι το σωστό, επικυρώνουν άνωθεν αποφάσεις.

Μεγάλο , όμως, πρόβλημα που απασχολεί τα κομματικά επιτελεία είναι η συμμετοχή των γυναικών με ένα ορισμένο ποσοστό σε κάθε ψηφοδέλτιο, που είναι και υποχρεωτική από το νόμο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Ο Γιώργος Νταλάρας απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι!

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγος του Άννα πήραν το πασχαλινό τους δώρο, το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας! Η κόρη τους Γεωργιάννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ερέτρια: 30χρονος "εσβησε" λίγες μέρες πριν γεννήσει η γυναίκα του...

Ένας 30χρονος  "έσβησε" λίγες μέρες πριν γεννήσει η γυναίκα του..

Την Μεγάλη Παρασκευή και τον Γολγοθά βιώνουν σήμερα με το χειρότερο τρόπο στην οικογένεια του Σταύρου Νασάκη..

Από ανίατη ασθένεια έπασχε ο νεαρός που θα γινόταν πατέρας σε λίγες μέρες. Η μοίρα  όμως δεν τον άφησε να γνωρίσει το παιδί του που θα γεννηθεί σε λίγες μέρες.

Το δράμα της οικογένειας του Σταύρου Νασάκη είναι ανείπωτο. Τον τελευταίο καιρό ο 30χρονος έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή με την ελπίδα να γνωρίσει το παιδί του. Δεν τα κατάφερε όμως και δεν θα σφίξει ποτέ στην αγκαλιά το παιδί του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 14 Απριλίου, στον ιερό ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας, στην Ερέτρια.

Η κοινωνία της Ερέτριας είναι αναστατωμένη και πολλοί είναι αυτοί που αναμένεται ότι θα αποχαιρετήσουν τον Σταύρο και θα συμπαρασταθούν στην συζύγό του, αλλά και στους γονείς του Γιάννη και Αθανασία και τον αδελφό του Γιώργο....

O ομογενής με τα 165 παιδιά

Παντού υπάρχει και ένας Έλληνας... Δεν είναι μύθος λοιπόν ότι το ελληνικό σπέρμα είναι δυνατό. Τρανή απόδειξη η είδηση ενός Έλληνα μετανάστη στη Αυστραλία ο οποίος είναι πατέρας τουλάχιστον 165 παιδιών!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ελληνικού Κήρυκα", εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία, ο ομογενής μετανάστευσε στην χώρα της δεκαετία του '80.

Όταν ήταν νέος ο νεοφερμένος στην Αυστραλία ομογενής γινόταν δότης σπέρματος και κάθε φορά που χρειαζόταν χαρτζιλίκι πήγαινε στην Τράπεζα Σπέρματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι" και συμπληρώνει "Ο ομογενής, η Τράπεζα Σπέρματος και οι άτεκνες οικογένειες που αποκτούσαν υγιέστατα μωράκια".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εφημερίδα έχει τις απαραίτητες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ο ομογενής έγινε πατέρας 165 παιδιών, ίσως και 200.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι οι οι Τράπεζες Σπέρματος δέχονται κατά μέσο όρο 5-10 "καταθέσεις" από κάθε δότη αλλά ο ομογενής θεωρείται εξαιρετική περίπτωση ποιότητας σπέρματος και είχε μονιμότητα".

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Διασυλλογικές πρωτοβουλίες για την διάσωση του Καστανόλογγου


Τέσσερις Σύλλογοι της Καρύστου (ΣΠΠΕΝΚ, Μελισσοκομικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Τουριστικών Επαγγελματιών και Σύλλογος Βιοτεχνών και Επαγγγελματιών) αναλαμβάνουν μία πρωτοβουλία προστασίας του Καστανόλογγου.

 
Στις 7/4/2012 εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας διάσωσης του Καστανόλογγου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Νίκο Μανώλη για να τον ενημερώσουν και ζητήσουν την στήριξη του Δήμου Καρύστου στις ενέργειες τους. 

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προτίθεται να εκπονήσει αφιλοκερδώς μια μελέτη προστασίας του Καστανόλογγου για την οποία απαιτείται η συμμετοχή του Δήμου Καρύστου και του Δασαρχείου της περιοχής μας. 
 
Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης δήλωσε ότι θεωρεί την προστασία του Καστανόλογγου μείζονος σημασίας για την Κάρυστο και θα υποστηρίξει τόσο την μελέτη όσο και τις αναγκαίες συνομιλίες με τους εμπλεκόμενους κτηνοτρόφους. Στο επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας θα συναντήσουν τον Δασονόμο της Καρύστου για να τον  ενημερώσουν σχετικά και να πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι Σύλλογοι: ΣΠΠΕΝΚ, Μελισσοκομικός Σύλλογος Καρύστου, Σύνδεσμος Τουριστικών Επαγγελματιών Καρύστου και Σύλλογος Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Καρύστου. Οσοι άλλοι Σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν στο τηλ. 2224025188 ή sppenk@gmail.com

Νέα δημοσκόπηση Pulse. Εννέα κόμματα στη Βουλή

Στη δημοσκόπηση, που ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου, ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών, πρώτο κόμμα παραμένει η ΝΔ, διατηρώντας προβάδισμα 6 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ενδιαφέρον είναι το στοιχείο που δείχνει μείωση της αποχής στο μόλις 12%.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάνεις καθιστική ζωή; Μην κάνεις σεξ!

Οι απότομες «εκρήξεις» έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ....

μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου.

Στην ομάδα υψηλού κινδύνου είναι εκείνοι που έχουν συνηθίσει να ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες που δεν κάνουν σεξ συχνά ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου στον «Κήπο των Ηρώων»

Ο συνδικαλιστής των ΕΛΤΑ, Σπύρος Παπαγεωργίου, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, της ΔΗΜΑΡ καταθέτει στεφάνι στον «Κήπο των Ηρώων» εκπροσωπώντας τη γενέτειρα του Ανδρέα Μιαούλη, Φύλλα Εύβοιας, στις γιορτές για την «Έξοδο» του Μεσολογγίου.

Ο Παπαγεωργίου  είναι  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ανδρέας Μιαούλης» στα Φύλλα.

Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών το “κούρεμα” των στεγαστικών δανείων

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθαρίζει πως δεν χρειάζονται νέοι φόροι ενώ η αύξηση των αντικειμενικών αξιών είναι έξω από τη σκέψη τους...Το «κούρεμα» των στεγαστικών δανείων όλων των πολιτών αμέσως μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προτείνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Π. Οικονόμου αναφέρει χαρακτηριστικά πως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα μπορούσε να επιτρέψει μια γενναία πολιτική αναδιάρθρωσης δανείων, επωφελή για τα νοικοκυριά αλλά και την εθνική οικονομία ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν χρειάζονται νέοι φόροι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μάστιγα η παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα

Οι ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνει η παχυσαρκία συνδέεται άμεσα με την έλλειψη άσκησης αλλά και την κακή διατροφή.

Τι έδειξε η έρευνα


Εξόχως ανησυχητικά είναι τα ευρήματα έρευνας του τμήματος Διαιοτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για την παιδική παχυσαρκία στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 867.000 μαθητών απ' όλη την Ελλάδα και σε ένα διάστημα 13 ετών, τέσσερα στα δέκα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου είναι παχύσαρκα, ενώ περίπου τα μισά ασκούνται πολύ λίγο ή και καθόλου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εννιά χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

Στις 13 Απριλίου του 2003, 21 μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας χάνουν τη ζωή τους. Είναι ορισμένα γεγονότα, για τα οποία, ακόμα και χρόνια μετά, θυμόμαστε πού βρισκόμασταν και τι κάναμε όταν... πληροφορηθήκαμε πως πράγματι συνέβησαν. Μεταξύ των γεγονότων, που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, έστω κι αν συμπληρώθηκαν κιόλας 9 χρόνια από τότε, είναι το δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κοιμηθείτε κανονικά και... αδυνατίστε!

Θέλετε να χάσετε κιλά.


Ε, κοιμηθείτε επιτέλους σαν άνθρωποι, αφήστε το άγχος στην άκρη και τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά.

Το άγχος είναι γνωστό ότι επηρεάζει αρνητικά τον μεταβολισμό, αλλά όπως δείχνει νέα έρευνα το ίδιο κάνει και ο ύπνος, τόσο για αυτούς που υποφέρουν από αϋπνίες όσο και για τους... χουζούρηδες.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΘΥΜΑΡΙ: Ένας φυσικός «σύμμαχος» της υγείας

Πολλά είναι τα οφέλη για τον οργανισμό από την κατανάλωση του θυμαριού και την επαρκή πρόσληψη θυμόλης που περιέχει... ο θάμνος.

Αρχικά, σύμφωνα με επιστήμονες, η ένταξη του στη διατροφή είναι απαραίτητα για ανθρώπους που πάσχουν από υπόταση καθώς και για παιδιά που έχουν αναιμία.

Επιπλέον, χρήσιμο μπορεί να φανεί σε συνηθισμένα συμπτώματα της γρίπης καθώς έχει εφιδρωτικές ιδιότητες, ρυθμίζοντας έτσι τα εκκρίματα όταν λχ. έχουμε καταρροή.

Τα οφέλη του όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η θυμόλη συμβάλει στην πέψη «δύσκολων» τροφών όπως αυτές που περιέχουν πολλά λιπαρά. Ακόμη, η τονωτική και διεγερτική του δράση μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όσους πάσχουν από άγχος, κατάθλιψη και πονοκεφάλους.
medicalnews.gr

Ο έρωτας προκαλεί πόνο κυριολεκτικά!

Η επιστήμη απέδειξε αυτό που σχεδόν όλοι έχουν βιώσει τουλάχιστον μία φορά:


ο έρωτας πράγματι είναι επώδυνος.


Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στον εγκέφαλο κάποιου που βιώνει τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση διεγείρονται οι ίδιες περιοχές με εκείνες που διεγείρονται με τον σωματικό πόνο, όπως για παράδειγμα ο πόνος που προκαλείται από ένα έγκαυμα, αναφέρει μελέτη που επικαλείται η ιστοσελίδα Health.com.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ;

Ο πόλεμος των φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια.


Οι άντρες από τη μία... οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση.

Ο πόλεμος των φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Οι άντρες από τη μία... οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση.

Μέσα σε όλα αυτά κι εκεί που παλεύεις να συνεννοηθείς μιλώντας άπταιστα ελληνικά χωρίς τελικά να τα καταφέρνεις, έρχεται και το σεξ. Ο έρωτας που ενώνει...

Αλήθεια, ποια -εκτός όλων των άλλων που κατά καιρούς ακούμε και ξέρουμε, ποια είναι τα παράπονα που έχουν οι γυναίκες από τους άντρες στο κρεβάτι και ποια οι άντρες από τις γυναίκες;

Φυσικά, δεν υπάρχει πιο αρμόδιος άνθρωπος να απαντήσει σε κάτι τέτοιο από έναν ψυχολόγο. Ακούει αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες καθημερινά, προβλήματα στα οποία βοηθάει να λυθούν και παράπονα που μερικές φορές έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Ποια είναι τα παράπονά μας λοιπόν όσον αφορά στο σεξ; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας δίνει την τάση...

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι η ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους δεν είναι συχνή. Το σεξ δηλαδή μέσα στη σχέση όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Κι αυτό δεν είναι καλό!

2. Αργεί η ερωτική διέγερση του συντρόφου. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα συχνό φαινόμενο της εποχής και παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να δικαιολογούν το άγχος και το στρες είναι μια κατάσταση που μια γυναίκα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

1. Οι άντρες παραπονιούνται ότι συνήθως η σύντροφός τους δεν θέλει σεξ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις: “είμαι κουρασμένη, έχω πονοκέφαλο, είμαι αδιάθετη”.

2. Παραπονιούνται ότι η διαδικασία είναι μονότονη και δεν υπάρχει φαντασία στην ερωτική πράξη. Ότι η κοπέλα είναι αρνητική σε κάτι καινούριο που θα βγάλει περισσότερη ένταση. Δεν είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα στην παραλία Πηλίου (βιντεο)

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα στην παραλία Πηλίου και παράλληλα θα είναι Guest Dj στο Pepe Beach Bar που ανοίγει τις πύλες του στη μαγευτική παραλία.

 Κάθε νύχτα ξέρω ότι κυκλοφορεί εκείνη. Ως club girl, dj, παρουσιάστρια ή ραδιοφωνική παραγωγός. Οπλισμένη με γόβες στιλέτο (ιδανικές για να αναδεικνύουν την βραζιλιάνικη ανατομία της), μια φωνή που λιώνει παγόβουνα και ένα μυαλό που ξέρει πως το μόνο που έχει σημασία είναι η διάρκεια.

Γιατί αυτό που κάνει την Μάγκι να ξεχωρίζει, είναι το μυαλό της.

Αυτό που την εμπόδισε να παρασυρθεί από την παλίρροια της δημοσιότητας, που την έκανε να αρνηθεί να βγάλει στην φόρα τα της προσωπικής της ζωής (σ.σ. ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πολυχρονίου, όταν όλα τα γκοσιπο-περιοδικά την πολιορκούσαν), που φρόντισε ώστε να μην μείνει ούτε μια μέρα χωρίς δουλειά.

Αυτό που έκανε το κορίτσι που ξεκίνησε στα 18 της το ραδιόφωνο  να μανατζάρει τόσο αποτελεσματικά την δημόσια εικόνα της, ώστε να  μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της αυτή την στιγμή, με τις αφίσες που διαφημίζουν τις εμφανίσεις της ως dj, ακόμα και στο μαγευτικό Πήλι.

 
To cameo της Μάγκυς από papadopoulospanos



Ποιος παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία στο twitter από την Ακολουθία των Παθών του Ιησού;

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter φωτογραφία μέσα από τον ναό.


Πολύ γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου για να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών του Ιησού.

EINAI O...

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Νίκος Καλοχέρης: Ένας Χαλκιδέος πιανίστας

Ένας Χαλκιδέος πιανίστας, ο Νίκος Καλοχέρης, βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Κωνσταντινίδη των θρυλικών IDOLS και δημιουργούν ένα μοναδικο΄, κεφάτο, πρόγραμμα κάθε Σάββατο βράδυ στο Narkissos Hall, στο Μαρούσι.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που φέτος πρωτοστατεί στην επανένωση των IDOLS, έρχεται από μια παγκόσμια περιοδεία με το Ντέμη Ρούσσο, που ξεκίνησε από το Ηρώδειο και θα καταλήξει στη μακρινή Ιαπωνία. Με την ξεχωριστή φωνή του και τα ντράμς δίνει το στίγμα μιας γενιάς που ξέρει να λατρεύει τον ρυθμό αλλά και τη μελωδία.

Ο Νίκος Καλοχέρης με αξιόλογη μουσική καριέρα έχει γεννηθεί στη Χαλκίδα και  έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να σταθεί στο πλευρό του Βασίλη. Το τρίο συμπληρώνει η καταπληκτική Πέρσα με την εξαίσια φωνή.

NARKISSOS HALL Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λεωφ. Κηφισίας, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλ. 210 21.38.366 – 69.32.350.770 http://www.narkissoshall.gr/


Η Αίτνα ξύπνησε για 6η φορά [video]

Το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη άρχισε να βγάζει λάβα για 6η φορά μέσα στιο 2012 και για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα.  Αν και ο ουρανός της Σικελίας έχει καλυφθεί απο καπνό, οι αρχές πάντως δεν έχουν εκδώσει μέχρι στιγμής καμία προειδοποίηση για τις γύρω περιοχές καθώς η λάβα κινείται πολύ αργά.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...