Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σε λειτουργία από τις 5 Απριλίου το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση παραδίδεται αύριο, 5 Απριλίου, για χρήση στο επιβατικό κοινό ο σταθμός ΣΚΑ, Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, ο οποίος παράλληλα θα αποτελεί και σιδηροδρομικό κόμβο, καθώς θα παρέχει τη δυνατότητα μετεπιβίβασης προς όλα τα σιδηροδρομικά μέσα.

Ο συγκεκριμένος σταθμός θα εξυπηρετεί τους επιβάτες όλων των αμαξοστοιχιών του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα και Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα, καθώς και των αμαξοστοιχιών του προαστιακού σιδηροδρόμου που εκτελούν δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο-Λιόσια-Μαγούλα-Κιάτο και αντιστρόφως.

Gladiator’s Night 4 στη Χαλκίδα!



Την Κυριακή 11 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (ώρα έναρξης 5.30) θα γίνουν επαγγελματικοί αγώνες kick boxing και αγώνες για τη διεκδίκηση επαγγελματικής ζώνης WAKO.

Πρόκειται για τους επαγγελματικούς αγώνες , που διοργανώνει παραδοσιακά κάθε άνοιξη στην Εύβοια, με τη συμμετοχή αθλητών Α’ κατηγορίας, ένας από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους προπονητές kick boxing στην Ελλάδα, ο Τάσος Τσάλας.

Το Gladiators Night 4, σύμφωνα με το διοργανωτή του, θα είναι ένα βήμα καλύτερο από το 2010, αφού σε αυτό θα έρθουν αντιμέτωποι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επίλεκτοι Έλληνες πρωταθλητές εναντίον καταξιωμένων Ολλανδών αθλητών. Τους Ολλανδούς που θα καταφτάσουν στη Χαλκίδα (κλειστό Κανήθου) θα αντιμετωπίσουν από Ελληνικής πλευράς  Έλληνες αθλητές του kick boxing, ανάμεσα στους οποίους και ο Θηβαίος πρωταθλητής διεθνούς επιπέδου Αλέξανδρος Χατζηχρονόγλου.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρονόγλου, γνωστός αγωνιστικά και ως «The Professor», στα 25 του χρόνια είναι ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του Kickboxing που έχει να αναδείξει η Ελλάδα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ένας αθλητής με πολλές διακρίσεις, 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της Εθνικής ομάδας kickboxing, με την στήριξη του προπονητή του Νίκου Ασκητή, έχει τις δυνατότητες και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να εξελιχθεί και να διακριθεί στο υψηλότερο επίπεδο.
Αναλυτικά οι διακρίσεις του μέχρι σήμερα:
. 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος στο kickboxing
. 2 Πανελλήνια κύπελλα
. Νικητής Urban Fighters 2
. Νικητής K-1 Gladiators Night Turkey Vs Greece
. Νικητής Kickboxing International Tournament 2008
. Νικητής WAKO Athens Challenge Tournament 2009
. Κάτοχος της επαγγελματικής ζώνης H-1
. Mέλος της Εθνικής ομάδας Kickboxing
. Συμμετοχή σε πολλούς ακόμα επαγγελματικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό
. Επαγγελματικό ρεκόρ 21 αγώνες 19 νίκες 2 ήττες 10Κ.Ο
http://exeisminima.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...