Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis  για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». 

Αβάσταχτος πόνος στα Ψαχνά για τον θάνατο της δασκάλας που πνίγηκε στη Ρόδο

Αβάσταχτος πόνος στα Ψαχνά για τον θάνατο της δασκάλας, που πρόσφατα είχε πάρει απόσπαση...


Ήταν σήμερα στις 07.00 περίπου το πρωί στην περιοχή Κρεμαστή όταν οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα της 30χρονης δασκάλας, η οποία ήταν αγνοουμένη από χθες το απόγευμα στην Ρόδο.

Κατάσχεση αλιευμάτων στη Χαλκίδα

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη  στη Χαλκίδα, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, 34χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, να μεταφέρει είκοσι οκτώ (28) κιλά οστρακοειδή του απαγορευμένου είδους «ΣΤΡΕΙΔΟΧΤΕΝΑ» καθώς και χίλια διακόσια (1.200) κιλά δολώματα εκ των οποίων εννιακόσια σαράντα πέντε (945) υπολειπομένων διαστάσεων και υπερβαίνοντα το μέγιστο ημερήσιο αριθμό αλιευμένων ατόμων (150).

Αναγνωστάκης: Άμεση καταβολή οφειλόμενων προς τους υπάλληλους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατάθεσε σήμερα ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών, σχετική με την πρόθεση του Υπουργείου να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, για την άμεση καταβολή των οφειλόμενων μισθών, στους υπαλλήλους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης.


Μετά την αποτυχία εξεύρεσης λύσης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παράστασης του σωματείου εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής, στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, στην οποία παρέστη και ο βουλευτής της Εύβοιας, κρίθηκε σκόπιμο να ασκηθεί κοινοβουλευτικός έλεγχος, για την άρση της αδικίας, που υφίστανται οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής τους τελευταίους 11 μήνες.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων

Το νεοσύστατο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία (σωματική, ψυχολογική και οικονομική), σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό ή απόπειρα βιασμού, εκμετάλλευση (εμπορία και διακίνηση/trafficking) κ.α.


Στελεχώνεται από ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και κοινωνιολόγο.

Παρέχει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε γυναίκες θύματα βίας, όπως πληροφόρηση, ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική (οικογενειακό δίκαιο, βία κ.α.), παραπομπή σε αρμόδιους φορείς (ξενώνες, κέντρα υπηρεσίες ενημέρωσης και τηλεφωνικής υγείας, αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές κ.α.) και συμβουλευτική σε θέματα απασχόλησης.

Αλιβέρι : Δάκρυα μετά την ανάληψη από ΑΤΜ - Απάτη 2.400€

Το θύμα της υπόθεσης μέσα σε πέντε λεπτά έχασε τα χρήματα που μάζευε για ώρα ανάγκης, στο Αλιβέρι  …


Μία ακόμα εξαπάτηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας με θύμα έναν ηλικιωμένο από την περιοχή του Αλιβερίου. Σύμφωνα με το evianews.com, ο ηλικιωμένος είχε βγει έξω από το σπίτι του όταν ένα σκούρο αυτοκίνητο με δύο άτομα, τον πλησίασε και o οδηγός του είπε ότι τον έστειλε ο γιος του.

Κυκλοφορούσε με ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας,  42χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου συνεργάζεται με το κλαμπ γέλιου Χαλκίδας

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου πρωτοπορεί και πάλι και  συνεργάζεται με το κλαμπ γέλιου Χαλκίδας  που συντονίζει η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ευαγγελία Αγγελίδου.


Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και ώρα 7:00 με 8:00  στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων  του συλλόγου και είναι δωρεάν για τα μέλη του.

Εκδήλωση - αφιέρωμα στην Ελένη Καραϊνδρου

Το Ενοριακό  φιλόπτωχο  ταμείο  Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδας & ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ευβοίας  ΄΄ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ΄΄ οργανώνουν ένα ξεχωριστό απόγευμα αφιερωμένο στη μουσική και το έργο της μεγάλης Ρουμελιώτισσας συνθέτριας ΕΛΕΝΗΣ   ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ.


Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 24  Νοεμβρίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου με την καλλιτεχνική φροντίδα της πιανίστα Βάνας Παπαϊωάννου.

Αναγνωστάκης: Γιατί καταψήφισε η ΔΗΜΑΡ την κατάσχεση κινητών και ακινήτων αξιών τα Σαββατοκύριακα


Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί στη μόνιμη επιτροπή οικονομικών, ως ειδικός αγορητής κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ¨Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής κώδικα δημοσίων εσόδων¨.


Η εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποτελείται ουσιαστικά από ένα άρθρο στο οποίο, προβλέπεται η δυνατότητα επιβολής κατάσχεσης κινητών και ακινήτων αξιών από οφειλέτες του Δημοσίου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κατά τις νυχτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...