Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Χαλκίδας

Σύσκεψη είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος στο Γραφείο του με τον κύριο Γεώργιο Κοντούλη - Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον κύριο Δημήτριο Τσομώκο - Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και άλλους εκκλησιαστικούς και κοινωνικούς παράγοντες, στην οποία εκφράσθηκε η επιθυμία και η διάθεση όλων να δημιουργηθεί υπό την σκέπη της Τοπικής Εκκλησίας και τη συνεργασία ιατρών, φαρμακοποιών και άλλων φορέων Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο, προκειμένου να καλύπτει σχετικές με την υγεία ανάγκες ανασφάλιστων αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.


Το Ιατρείο - Φαρμακείο αυτό, που θα εδρεύει στη Χαλκίδα, θα έχει τη δυνατότητα δημιουργίας παραρτημάτων στην Κεντρική και τη Βόρειο Εύβοια.

Ορίστηκε νέα συνάντηση στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών ιατρών και φαρμακοποιών προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους και θα αποφασισθούν και άλλα οργανωτικής φύσεως ζητήματα, που ήδη οι κατά τα ως άνω αρμόδιοι επεξεργάζονται

Αυτοκτόνησε πατέρας δύο παιδιών στo "Νησί των Ονείρων" της Ερέτριας

Mορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αυτοκτονίες στην Εύβοια.

Η οικονομική κρίση και το στρες “τσακίζουν” την ψυχολογία του κόσμου σπρώχνοντας ολοένα και περισσότερους στην αυτοχειρία.

Στις 4 τα ξημερώματα ένας 56χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, αυτοκτόνησε στην Ερέτρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...